Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bElannaTorres

0 bejegyzést írt és 2800 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki nehéz helyzetbe került, ez nem kérdés, de az egész biztos, hogy a turizmusból élők most rendesen és joggal pánikolnak. Nem könnyű jól dönteni és jól kezelni az olyan helyzeteket sem, amivel H. és családja szembesült. A debreceni apartman tulajdonosa (így március 17-én, amikor a helyzet már…..
bElannaTorres 2020.03.17 20:19:19
bElannaTorres 2020.03.18 11:32:09
@havrilla: Te meg az ügyeletes buta fasz.
Krisztina nagyon boldog, hogy nem fizetett előre a kanapéért, ami raktáron van, vagyis gyártják, vagyis hamarosan szállítják, vagyis ki tudja mi van vele. A képen szereplő RAKTÁRON, MAX 1 HÉT! felirat megtévesztés szagú, de láttunk már sok ilyet. Krisztina viszont éppen a gyors szállítás miatt…..
A gyerekeket skalpoló, zizegős szárnyú frölonok! A rémisztő, arc nélküli angyalok! A barátságos ormányos lovakat felfaló, ocsmány csápok! Gyerekként leginkább ezek maradtak meg bennem Az idő uraiból, abból az 1982-es, francia magyar-koprodukcióban készült, kultikus sci-fiből, ami máig a magyar…..
A testünk, mint fantasztikus eszköz, egész életünkben rendelkezésre áll, hogy csodálatos dolgokat valósíthassunk meg vele és általa. Ilyen lehet például az, amikor elindulunk egy sporteseményen, alkotunk valamit a saját erőforrásainkkal, építünk (kézzelfoghatót vagy kézzelfoghatatlant), de ide…..
bElannaTorres 2020.01.23 13:58:35
@Eyject: mert nem ezt mondta, könnyű a nőket sértegetni állandóan, kockázat nélkül meg lehet tenni, én is csak a gyengébbnek mernék beszólni, ha nem lennék amúgy teljesen hülye
A kövérek tudják hogy kövérek, állandóan fogyóznak is sokan csak nem megy. Kész. Inkább azt kell kimondani, hogy fogyni csak úgy lehet ha korog a has. Csúfolódni meg általános iskolában szoktak, ma már ott sem van jobb dolguk mint a másikkal foglalkozni. Norbi még nem ebben nőtt fel. Csak visszaadja amit kapott kövér kisgyerekként.
bElannaTorres 2020.01.23 15:13:15
@kunzsuzsi: igen szinte az jut eszembe, hogy mekkora megoldás lenne ha nem is szülnénk.
bElannaTorres 2020.01.23 15:34:38
@kunzsuzsi: sajnos attól senki nem lesz empatikus, hogy csak maga felé vannak érzelmei :))) ő magát nagyon sajnálta biztos, de megcsinálta, lefogyott így most elvárja mindenkitől, mindenki csak egy gyenge szar aki nem képes rá.

Tudom hogy gondolkozhat, én is hajlamos vagyok merevebb lenni, ő szélsőségesen az.

Különben nem csodálkozom azon hogy ő egy igazi konzervatív férfi. Valahogy vonzzák a nárcisztikus szociopatákat.
Kösz Norbi, hogy megihlettél a tapló videóddal! Rég nevettem ilyen jót emberi butaságon. Nem megyek bele mélyen abba, hogy mekkora hímsoviniszta ember képét festetted magadról, felesleges, látja mindenki. Abba sem megyek bele, hogy mit és miért mondtál rosszul, mert azt is látja…..
bElannaTorres 2020.01.22 15:20:45
@#szájbergyerek#: már kurvára unalmas, hogy állandóan csak a nőket kell szidni valamiért így mindet egyszerre.
Legyünk mind ugyanolyanok akkor is lenne egy fasz akinek baja lenne és elmondaná mindenkinek milyennek kéne lennie.
Persze férfiakról sokkal durvábbakat lehetne kinyilatkoztatni így általánosítva de ők erősek így ezek a nagypofájú megmondóemberek inkább csak oltogatást adnak nekik nem rúgást.

A hormonbetegségekről meg annyit, hogy pl. Autoimmun pajzsmirigybetegségben a betegségre szedett gyógyszer adagja változó - de a vérvételt csak hetekkel később lehet elvégezni az adag módosítása után, mert csak akkor mutat helyes eredményt. Ez alatt a három hónap alatt simán lehet felszedni 10 kilót ugyanannyi - vagy kevesebb!!!! Kalóriabevitelllel. Ráadásul a módosított adag utáni módosítással még mindig lehet magas a TSH hormon , ami ha magas nem tudsz fogyni ugyanis lelassul az anyagcsere - kimondom: iszonyú keveset kakil az ember ilyenkor. Mindent felszív a szervezet.

Szóval abban is hülyeséget mondott, hogy a hormonbetegség nem lehet kifogás. Lefogyni lehet ha helyes a gyógyszeradag, és az ember még mérés előtt megemeli a tél kezdetén, ugyanis télen többet kell szedni, hat rá az időjárás is - testsúly, illetve az pajzsmirigy autoimmun pusztulásának változó folyamata.
A házasodást és gyerekvállalási kedvet nemcsak az egzisztenciális bizonytalanság, a család-karrier egyensúlyba hozásának kihívásai vetik vissza, hanem az a fajta primitív látásmód és kegyetlen testkultusz, amit a napokban Schobert Norbi terjeszt...
Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben.…..
bElannaTorres 2019.09.29 19:19:13
@Chuck Νorris: pedig elég pocsfej tud lenni az Milan gyerek

Egyszer kicsit megverte a barátnőjét az után , láttam
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
bElannaTorres 2019.09.24 15:30:25
@Thats What She Said!: én nem sajnálom nia miatt Gábort , csak a sérülése miatt. Gábornak sem a jólelkű nő kell, hanem a jobban felszerelt. A jólfelszereltséghez viszont pénz kell.
bElannaTorres 2019.09.24 15:33:25
@introverted22: nekem kicsit az a gyűlölet túlzás amit Zsófi érez Nia felé. Zsófi azt nem veszi észre mikor ő bunkózik, viszont ha vele akkor örökre megsértődik.
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
bElannaTorres 2019.09.22 14:15:29
@Zb74: lehet azt gondolják, és lehet igazuk van, nem tudom, - hogy a magyarok nem szeretik a taktikai játékokat, hiszen abban nem az idős nők kedvence tipusú fiúk nyernek
bElannaTorres 2019.09.22 15:02:03
@lilalibaluna: gondolom olyan mint Gábor
Szerintem inkább nők szavaznak az ilyen műsorokban, és inkább idősebbek nézik nem a húszasok. akik eddig nyerték a valóságsókat, azok a nézői kedvencek, a jófiú meg a bohóc

De ebben nincsenek eddig nagy taktikázások, sem annyira kedves vagy vicces emberek, lehet ezért lapos egy kicsit
Ismét erőltetett táncikálással indul a nap a lávájlenden. Üzenet érkezik, ami robbantja a párokat, mivel szegény Gergő nem tudta kiválasztani az ÉKSZERT tegnap máglya szerelemből, most a szerkik úgy döntenek, megbüntetik szerencsétlen nyomorultat. Kap egy napot együtt ezzel a szexállattal Andi, Erik…..
bElannaTorres 2019.09.21 11:27:22
@Noroka: nekem Tibi az aki kevésbé szimpatikus, nagyon ésszel játszik és előadja az érzelmest, oké a csaj se semmi. övék a leggyengébb páros.
Zsani meg ott követte el a legnagyobb hibát, mikor bement ő már látta az előzményeket, és úgy cuppant Tibire mintha ismerné. De ő attól még egy idegen volt. Ha Tibi mást választ Zsani szerintem se kellene senkinek.
Először is elnézést a kései hogyvoltért, nehéz a munka és a semmittevés közti kényes egyensúlyt fenntartani, ma ez például nem is sikerült. Csapjunk is bele, IzomTibi kézisúlyzókból és gyertyákból csinál a fűbe egy szív formát, gondolom Schwarzenegger szellemét próbálja megidézni. Ez sajnos nem…..
bElannaTorres 2019.09.19 23:37:44
@MeadowSoprano: Tibi ésszel játszik, de azért benne van a sötétség, nem szívesen lennék ott mikor megmutatja milyen mikor bunkó :)
Nyugtalan az éjszaka, Rajmi és Helga a sötétben beszélik át, hol romlott el, Helgában van egy gát valahol, amin Rajmi nem tud átjutni, gondolom ezt a gátat képletesen értik, és nem szó szerint, bár úgy is lenne értelme. A negatív hullámokra érzékeny Nia is érezte, hogy az éjszaka csíje nem volt…..
bElannaTorres 2019.09.16 18:38:15
Jó volt az öfi megint, köszi :)

Nekem még az tűnt fel, hogy Máté miután kiesett azt mondta, hogy száz százalék biztos volt benne, hogy lesz párja, van önbizalma

@Chuck Νorris: igen az látszik, hogy csak elvan Ticivel Zsófi, semmi komolyabb. Most sikerült olyan embereket berakni, akiket ha lakatlan szigetre tennénk örökre, akkor se lenne egy szerelemes pár se köztük soha :D
bElannaTorres 2019.09.16 18:44:30
@Ken Adams79: elejétől mind azt mondja, hogy csak érzelmekkel lehet nyerni, ezt gondolom elmondták nekik előtte százszor, így most könnyen szerelembe esnek a fiúk
Lányok meg óvatosabbak, mert nem dughatnak annyi fiúval ahányszor párcsere van, (pl kiszavazás stb belenyúlkálás miatt) nekik óvatosabban kell játszani
bElannaTorres 2019.09.17 11:14:35
@huhujje: meg azért is látszik negyvennek mert túltöltötte a száját és lett egy erős ránc, bemélyedés az orra és a szája között.
Annyian annyi féle érvet sorakoztatnak fel amellett, miért nem szeretnének gyereket.  Mint sokan másokat, engem is borzasztóan bosszantanak az elviselhetetlen gyerekek. Nyilván lehet ezeket a szülőkre kenni, de végső soron a gyerek az, aki bosszant. A legújabb trend, hogy mindent engedjünk meg a…..
Ott vesszük tehát fel a történet aranyfonalát, hogy Patrik és Szilvi távoztak a villából. Mindkettőt sajnálom, mert szimpik voltak, Szilvinek talán jobb, hogy így alakult, nem tudom, hogy egy ember hány alkalommal képes elviselni, hogy az arcába böfögik, hogy randa vagy, mielőtt elkezdi a saját…..
bElannaTorres 2019.09.15 13:47:31
@Mermalior: egyetértek Helgában, az új srác meg szerintem Niát taktikából hívta ki. Kitti idegesíti ezért őt nem hívta, de Niával lehet együtt lenni taktikával is, amíg nem jön jobb. Aztán a randin elég durván rászólt Niára, hogy végigmondaná a mondatot, persze mikor ő pofázott bele más szavába, azzal nem volt baj, ebből gondolom hogy nem bírja niát.
Bele is vágunk a közepébe, rapidrandi az új fiúval, Mátéval, aki akkora tuskó, hogy a láncfűrész lefulladna benne.  Hősünk újabb próbálkozást tesz a szekunder szégyenérzet magasabb szintjére emelésével, első áldozata MissHunAndi. Andi üdítően nőies jelenség az amúgy eléggé férifas viselkedésű…..
bElannaTorres 2019.09.13 15:19:01
@szociál: valahogy a szex mindig jó az ilyenekkel , érthetetlen , talán az előző pasijaikkal volt gond ilyen téren.
Nekem is volt olyan barátnőm, fura volt, hogy a srác alig akarta elengedni, aztán már hármasban mentünk fagyizni. Nálam van egy vészjelző az ilyen embereknél, két mondat után érzek egy gyomorgörcsöt, szóval én megúsztam
bElannaTorres 2019.09.13 15:29:39
@Qqts: ja ebből a szempontból érthető, csak már annyiszor eljátszotta vele ezt a csaj. Viszont ha meg nem nyomul semmit akkor meg az lenne a baj.
Niával mindenki rosszul jár :)))

@szociál: Andi is már ütné Eriket, de hát a szabályok :))
bElannaTorres 2019.09.15 13:27:32
@introverted22: ezt gondolom én is, mondjuk van egy olyan érzésem, hogy ő már ilyen marad.
A játék ahol a szerelem a tét - és hogy a VV -be az áthallás teljes legyen, itt vagyok én is 6Paw hobbihogyvoltozó. Csapjunk is a lovak közé, mert sok minden történik a mai epizódban! Kitti megmutatja nekünk, hogyan lehet azonos hangszínen affektálni perceken keresztül, mellé mintegy a…..
bElannaTorres 2019.09.05 17:28:01
@Chuck Νorris: snejzi hagyta a másikat is szóhoz jutni, ha jól emlékszem :)

6paw, jó volt a hogyvolt, örülök hogy te is írod !
 És akkor ahogy ígértem, rögtön itt a harmadik rész is, a gyengébb képességű olvasók kedvéért rögtön az elején tisztáznám, hogy a cím ne tévesszen meg senkit, ez nem a lóvé island, mert itt a legjobb esetben is csak 20 milliót fognak akasztani, amin aztán majd lehet osztozkodni kétfelé, tehát ez a…..
Azt hiszem, nincs szégyelnivaló abban, ha valaki online társkereső platformokat vesz igénybe a párkereséshez. Legyen szó alkalmi kapcsolatról vagy hosszabb távú elköteleződésről, a közösségi médiának és az internet hatásának köszönhetően a kínálat a netre költözött, mi pedig a telefonunkon…..
bElannaTorres 2019.06.25 14:26:38
@Terézágyú: azt írtad a nőket nem érdekli egy szűz pasi. Hát akkor mind az maradna.
Biztos van akinek szempont másnak meg az hogy ne legyen kúrógép.
bElannaTorres 2019.06.25 20:32:20
@Sadist: leszarom
bElannaTorres 2019.06.25 20:41:06
@Sadist: rám már nem hülyegyerek. De közben azok akik még párt keresnek azok sem izgulnak ilyeneken, mert a normális emberek élik az életüket és nem idióta elméleteket gyártanak.
„Amikor megtudtam, hogy sokan vagyunk, akiknek ezt a kényelmetlenséget el kell szenvednünk, elhatároztam, hogy mozgalmat indítok ellene” – nyilatkozta Isikava Jumi japán színésznő a hazájában nők számára kötelezővé tett magas sarkú viselet elleni KuToo alapítója. A magas…..
bElannaTorres 2019.06.24 10:15:22
@Veszéjben a lyogállamiság !: igazságos lenne, viseljék az ilyen helyeken a férfiak is. Térd műtétre mentem ott találkoztam egy nővel aki butyokmutetre ment, hatalmas kinövés volt a lábán. Neki a munkában kötelező viselni a magassarkút.
bElannaTorres 2019.06.24 13:33:55
@Emmett Brown: annak számít akinek erre áll fel
Emlékszel arra az érzésre, amikor azért aggódsz, hogy a gyereked vajon haza ér-e egy hétvégi buli után? Arra, amikor álmatlanul forgolódsz az ágyban, nézed az órát, figyeled az ajtóhoz vezető lépteket, azt, ahogy fordul a zár és belép? Akkor megnyugszol és egy sóhajjal végre elalszol. Nem számít,…..
bElannaTorres 2019.06.21 23:13:26
@Jankove: ez butaság üldözési mánia . Igenis ellenérzéseik vannak főleg a butább ferfiaknak. Nekik mondjuk mindennel bajuk van. Nekem meg velük , főleg ha erőszakosak és nagypofajuak is mellé
bElannaTorres 2019.06.21 23:43:23
@csakférfi: ebből kettőtől hánynom kell, Balázsrol nem gondolnám hogy homofób , őket azért szoktam néha hallgatni, de nem mindenben értek egyet vele. Pl van ez a homeopátia rajongása stb
„Volt egy évekig tartó, komoly kapcsolata egy nálam is évekkel idősebb férfival. Nemrég szakítottak, Gabi lépett ki, mert korlátozva érezte magát az idősebb és féltékenykedő ex mellett. " - a szerelem nincs se időhöz, se életkorhoz kötve, az csak jön és letámad, hirtelen,…..
bElannaTorres 2019.06.19 17:22:37
bElannaTorres 2019.06.19 18:21:03
@EGY a Queen: egyetértek
@Zalán Maurer: nem hiszem hogy ki kellett hozni új győztest, a többivel nem vitatkozom
bElannaTorres 2019.06.19 19:13:36
@Zalán Maurer: 5 évet nem mennék vissza az időben nemhogy 100 -500 évet. De látom neked bejön a szolgalolany meséje világa ahol a szerepek meg a tisztelet a helyén van.
„Ha olyan helyre megyünk, ahol férfiak is vannak, és nem ismeri őket, 1 óra múlva kiveri a hisztit, hogy ő menni akar” - A kapcsolat szépen indult, majd lassan bekúszott a féltékenység és az irányításmánia. Posztolónk egyre inkább kifelé tartana ebből a dologból, mert néha…..
A szállásfoglalós oldalak vendégértékeléseire alapozott szállásfoglalás után most jöjjön a másik oldal. Egy vendégház, amit tönkretett a booking.com. Levélíró vállalkozónk nem értette, miért nem jönnek foglalások az oldalról, aztán meglátta a lehúzó kommentet, amit…..