Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wágner Tamás

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szélvédő javítás árát nem csak a nagysága határozza meg hanem a sérülés tipusa is.Az is fontos szempont hogy a szélvédő melyik részén történt a sérülés. A legveszélyesebb hely mindig a szélvédő szélei, itt nagyon könnyen elindúl a repedés, tehát nagyon gyorsan javíttani kell!Több fajta sérülés…..
Lehetséges, hogy a szélvédő sérülése csak kis méretű, talán nem is zavaró nagyon, de mégis foglalkozni kell vele, hogy később a jóval költségesebb szélvédőcsere megelőzhető legyen.Sok tényező okozhatja, hogy a kis sérülésből bármikor egy már javíthatatlan repedés…..
Iker kőfelverődésnek azt a típusú sérülést nevezzük, amikor közvetlen egymás mellett helyezkedik el két kőfelverődés.Ezt most ne úgy képzeljük el,hogy két különböző kő csapódott az üvegünkre két alkalommal, hanem amikor felcsapódott a kő akkor a kőnek két bütyke volt és ez miatt közvetlenül egymás…..
Szélvédő javítás 2016.04.22 10:58:27
Szélvédőjavítás mesterfokon Válasszon  megfelelő szakembert autójához.Hívja bizalommal a szélvédőmestert! 0630-742-5000  ..
Felkértek egy BMW E92-es kupé üvegeinek, ki és be szerelésére teljes külső fényezés miatt,de úgy hogy a szélvédő ne repedjen el kivételkor,ill a ragasztott oldalüvegen lévő gumikeret sérülésmentes maradjon.Hiszen azt csak komplett oldalüveg cserével lehet pótolni.Ezért más szélvédős nem vállalta a…..
Szélvédő javítás Reklámfilm 1 2015.11.21 22:21:17
..
Hallani lehetett a rádióban egy reklámban,hogy 100 forintos nagyságig lehet szélvédőt javítani!Ezt most itt fotókkal megcáfolnám!Ez egy Ford C-MAX esőérzékelős fűtőszálas szélvédő,az üveg ára 10.0000ft környéke.A sérülés 200 Ft-os nál is nagyobb volt 5-7 cm…..
Határ út mellett partnerszervizünkben 10 állásos műhelyben várjuk kedves ügyfeleinket!Szolgáltatások:Szélvédőcsere,szélvédő javítás,lámpabura…..
Megnyitottuk szélvédőjavító állomásunkat az Europark nagyparkolójában.Szélvédőjavítás,Szélvédőcsere,Lámpabura polírozás a helyszínen. Amennyiben 2015.05.02 szombatra a nyitás napjára telefonon bejelentkezik 50% kedvezményt kap a weboldalon feltüntetett árból.        …..
Szélvédő javítás 2015.04.06 19:56:55
..
Lámpabura polírozás     RÖVID ISMERTETŐ:A  mai autók fényszórója műanyagból vagyis polikarbonátból készül.Az autógyártók ezt azért találták ki , mert üvegből nem lehet olyan különleges formákat kiönteni mint polikarbonátból .Ezek a polikarbonát fényszórók a…..
Szélvédő javítás Rólam 2015.04.06 19:55:34
Rólam: 20 éves Márkaszervizben szerzett Tapasztalat után kezdtem el Önálló vállalkozásomat.Azért tartom fontosnak megosztani Önökkel,mert a szélvédő javítása a karosszériamunka része, melyben nagy tapasztalat szerzésére nyílt lehetőségem a márkaszervizekben.Mert nem mindegy…..
Szélvédő javítás 1133 Dráva utca 10 Általam javított szélvédőre ÖRÖK GARANCIÁT ADOK!-vagyis ha javítás után továbbreped az üveg visszajár a javítási összeg 100%-a.     Előtte Szélvédő javítás közben Utána..
                                   06 30/ 742 5000 Szélvédőcserére nem csak akkor lehet szükség, ha eltört vagy megrepedt az üveg, hanem akkor is, ha már sokat autóztunk vele - mutat rá egy svédországi kutatóintézet tesztje.Az összekarcolódott szélvédőüvegen…..
Wágnerglass   A Biztonságunk záloga..   A nem megfelelően javított vagy cserélt szélvédő szélsőséges esetben meghatározhatja egy baleset kimenetelét. Egy sima kavicsfelverődés is már befolyásolja az autó utasvédelmi képességeit, miután egy hibásan beszerelt…..
A  mai autók fényszórója műanyagból vagyis polikarbonátból készül. Az autógyártók ezt azért találták ki , mert üvegből nem lehet olyan különleges formákat kiönteni mint polikarbonátból .Ezek a polikarbonát fényszórók a nap UV sugárzásának hatására károsodnak, besárgulnak, apró hajszál repedések…..
Ha felverődött egy kavics,szélvédője megsérült,fogadjon el pár tanácsot! A kavicsfelverődések 90% nagyon jó minőségben javítható, ne hagyja magát azonnal egy cserére rábeszélni! Kímélje pénztárcáját és környezetét,keressen meg , hogy kijavíthassam az üvegét! Ha…..