Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molymoly

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valakinek hozzám hasonlóan rémálmai vannak a legutóbb, mozis verzió óta, amiben Russel Crowe, Annme Hathaway és Eddie Redmayne is énekelt (jó, Hugh Jackman is, de ő tud), VAGY volt annyi esze, hogy messze elkerülje az országos giccset, DE maga a történet érdekli, az most örüljön de nagyon, mert…..
Falusi telenovella, alvilági krimi, és a béranyasággal foglalkozó dráma jön az RTL-re 2019-ben, azaz tovább folytatódik a sorozatboom a magyar tévében, ráadásul a Viasat3 A la carte című sorozata mellé az RTL-től is érkezik egy színmagyar fejlesztés. A telenovelláról már régóta lehetett hallani, de…..
Van annál jellemzőbb erre a nyomorult NER-világra, mint az, hogy amikor egy magyar, oppardon Magyar, még inkább MAGYAR sikert a nemzeti szócső, a hírügynökségnek csúfolt MTI, amit már tényleg csak nagyon kivételes esetben és alapos forrásvizsgálat után lehet picit is komolyan venni, konkrétan…..
A TV2 tegnap este jelentette be, hogy Exathlon címmel  vadonatúj, egzotikus környezetben forgatott sport reality érkezik a TV2 képernyőjére. A török Acunmedya formátuma a Surviror egzotikus szigetes, egymás ellen küzdő törzses elemeit vegyíti a Ninja Warrior akadálypályájával, a biztonság…..
A 200 első randival pont úgy vagyok, mint voltam az Oltári csajokkal. Nem vitatom a létjogosultságát, sőt, kifejezetten örülök annak, hogy van, de nem fogom nézni, ha agyonverek sem, mert nem nekem szól és még csak nem is érdekel. Ha viszont a kettő közül kellene választanom egyet, akkor a Viasat ma…..
hogyvolt Veronica Mars visszatér 2018.09.24 09:39:02
Immáron hivatalos: a Hulu újraindítja a Veronica Mars rakétákat. A Kristen Bell főszereplésével forgatott sorozat 2004 és 2007 között három évadot élt meg, majd készült film is 2014-ben, a negyedik évad a Hulu-n pedig 5 évvel a film utáni eseményekkel veszi majd fel a történet fonalát. Az új évad…..
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
UPDATE: A lentiekre reflektálva Hajós András a Facebookra kitett egy posztot, amiben ezt írja: Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a Sztárban Sztár infó nem a borsblikktől van, és a forrása leellenőrzött, de ettől még simán át is verhetett.   Epheszoszi Hérakleitosz azt mondta már jó régen,…..
A Petőfi tévé riportere éppen Másik Jánossal és Pásztor Sámuellel beszélgetett békésen a filmzenékről élő adásban, amikor Fluor Tomi egyszerűen, mint derül égből villámcsapás ott termett, és bekiabálta a mikrofonba, hogy Soros György. A két interjúalany nem vette különösebben zokon az akciót, sőt…..
molymoly 2018.04.11 08:42:26
molymoly 2018.04.11 08:48:19
@Dolgozzatok!: lassan mondom, hogy megértsd: er-köl-csi-leg-nul-la-kam-pány-em-be-rek
Ha hazugsággal, a semmiből élők szavazatainak megvásárlásával, megfélemlítéssel, közmunkával való zsarolással, mások hazugsággal való lejáratásával, hányingert keltő szórólapok terjesztésével és plakátok kiragasztásával (és ez még csak egy része a történetnek) szerzi meg a kétharmadot, és erre büszke, viduljon.
De én maradok magyar.
Megvannak A Dal döntősei:  Süle Zsolt, Heincz Gábor Biga, Dánielfy Gergely, Leander Kills, AWS, YesYes, Király Viktor és  Horváth Tamás képviselhet majd minket a következő dzsemborin. A kakukktojás persze a YesYes, az X-faktorban feltűnt Szabó Ádám és zenekara, akik plágiumgyanúba…..
molymoly 2018.02.21 11:49:14
@arckönyv: Abba, Celine Dion :P
Az RTL meglehetősen barátságtalan húzással holnap este 21:30-ra betette A Fal második adását (amiről ugye, azt  mondták, majd csak tavasszal jön), hogy a TV2 új sorozatának, a Korhatáros szerelemnek kicsit alávágjon - mindezt azért, mert a TV2 lenyúlta a formátumot és Piramis címen saját verziót…..
A Konyhafőnök zsűritagjai – Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos – a Reggeliben jelentették be, hogy az RTL Klubon hamarosan elindul a Konyhafőnök VIP második évada...
A Roast az a műfaj, amit a magyar közélet, vagy inkább tévénézői kör elég nehezen emészt meg, ráadásul nem is egyszerű megfelelő alanyt találni hozzá. Az egész Amerikából indult, 1910-ben volt az első olyan rendezvény, amikor egy ismert embert több ismert ember, pályatárs, haver és humorista…..
Április végétől az HBO-n lesz látható a Handmaid's Tale, vagyis A szolgálólány meséje, amit eredetileg a Hulu gyárt, így itthon nem lenne látható. A Margaret Atwood regényéből készült sorozatot az egész régióban az HBO tűzi a műsorára április 27-től. Az HBO jó szokásához híven a premier napján nem…..
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Az egyelőre Young Sheldon címen futó projektet a CBS azt követően rendelte be 13 részes első évadra, hogy elolvasták a pilot forgatókönyvét, ami annyira bejött nekik, hogy nem is kértek pilotot belőle. Az első részt egyébként Jon Favreau (Vasember 1-2) rendezi és ő a sorozat egyik executive…..
Pápai Joci nyerte A Dalt, a közmédia éneklős műsorát, amivel az is eldőlt, hogy ő indul Magyarország színeiben az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Az elődöntőket betegség miatt kihagyó Tatár Csilla visszatért a beugró Rátonyi Kriszta helyére, de lényegében nem változott semmi. A győztest a döntőben…..
molymoly 2017.02.19 09:13:55
@molymoly: Ezt kellene megbolygatni: miért ejtették ki a legnépszerűbb és legprofibban összerakott, a zsűri kritikája szerint mindig átalakított produkciót?
Tóth Gabi mindig ügyelt arra, hogy a négy zsűritag kedvére tegyen, de ők mindig ugyanúgy találtak valamit, amibe beleköthettek (Zsédának egyértelműen Gabi nem volt szimpatikus).
Az elmúlt években mindig figyeltek arra, hogy a közönségkedvencek bekerüljenek a négybe, most ezt sem kockáztatták meg (hol maradt a Soulwave, Leander Kills).
Olyan dalok kerültek a négybe, amik az eurovíziós döntőbe sem kecmeregtek volna be (Závodi Berkes, Gina). Miért?
molymoly 2017.02.19 11:57:12
@nyafat: Egyrészt külföldön egyértelműen Gabi volt a legnépszerűbb és az Eurovízión ugyebár ők szavaznak, másrészt ne az MTVA döntse el, kit küldünk még ha ők (vagy te) úgy is gondolják, hogy Joci esélyesebb lenne, hanem a nézők. Ennyi.
Egyébként más eurovízió-fan szerint meg Gabi lett volna jóval esélyesebb... ez egyéni megítélés kérdése és igazából nem is Jociról szól.
molymoly 2017.02.19 12:35:32
@nyafat: A véleményedet tiszteletben tartom, az nem volt fair, sőt, gyanús, hogy Gabi nem kerülhetett be a négybe.
Kioktatni meg nem kell, nem Jocival van bajom, hanem az MTVA-val, akik szemmel láthatóan jó előre eldöntötték, ki lesz a győztes.
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
Az ezekben a pillanatokban is zajló Media Hungary 2016 konferencián jelentette be Ökrös Gergely a TV2 programigazgatója, hogy ősszel Star Academy címmel új zenés tehetségkutatót mutatnak be. Az Endemol formátumáról van szó, amit Magyarországon ők vásároltak meg elsőként. Nagyon könnyen össze lehet…..
Egy dolgot szoktak látványosan elfelejteni a tévés kreatívok: attól, hogy valaki ún. közepesen híres köcsög, még nem biztos, hogy vicces, az pedig korántsem tuti, hogy ha a párja is bekerül egy műsorba, akkor ő is vicces lesz. Ezért veszélyes műfaj a celebpáros vetélkedő, és többek között ezért sem…..
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
Az idei labdarúgó EB-re két stábbal utazik a köztévé, jelentették be egy mai sajtótájékoztatón. A kommentátorok: Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő és Székely Dávid lesznek, őket lehet majd dicsérni vagy szidni június 10-től. Hajdú B. István nagy örömmel készül a feladatra, mondta az…..
A Blikk biztos forrásból úgy értesült (bizonyára járt érte a 10 ezer forint is), hogy semmin sem spórolt Hajdú Péter a Showtime Hajdú Péterrel című műsor forgatásán, amit a Millenáris Központ megastúdiójában rendeztek be. A Tv2-s műsorvezető-producer legalább 300 millió forintot tapsolt el a…..
molymoly 2016.04.15 12:03:47
@Dave_bloghu: 300 milláért el is jön a Justin Bieber menedzsere...