Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harisnyás Pimpy

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki ismer engem, tudja, hogy imádom a country stílust. Nem annyira a decens amcsifilmes white fence idillt (bár néha kifejezetten igényelném a hangulatát), hanem a kopottas, rusztikus vonalát, amikor a lakberendezésben az esküvői babonák "valami régi"-je érvényesül. Kép: Pinterest Pici lakásban…..
Vannak olyan helyiségek a lakásban, amelyekkel nem nagyon lehet sok mindent kezdeni, ha egyedivé akarod tenni. Persze tele lehet pakolni különleges tárgyakkal, de mihez kezdhetsz, ha nem olyan tágas, hogy ilyesmik elférjenek? Panellakás, ismeritek. Minden szabvány, minden lapos, minden…..
Harisnyás Pimpy 2015.12.15 11:57:19
@London2009: Nekünk tetszik, és mindenki másnak, aki eddig látta :) Vannak, akik hasonlót terveznek. Fehéren unalmas volt. :)
Harisnyás Pimpy 2015.12.15 13:30:59
@zsírvezér: Az előtte kép egy esős délutánon készült, az utána meg egy világosabb pillanatban. Telefonnal fotóztam, így sikerült :) Az ikeás biszbasz 9 éve ott lóg, de nem az ajtó közepén, hanem a szélén - merthogy az ott a gyerekszoba. :)
Harry Potter-lázban égek. Tudom, nem új a történet, de az a helyzet, hogy én az őrület idején direkt nem olvastam, nem néztem a filmeket, ugyanis úgy éreztem, hogy majd ha a gyermekem akkora lesz, hogy eljön az ideje a Harry Potter témának, akkor vele együtt akarom felfedezni ezt a…..
Sokakkal előfordult már, hogy elkezdték kinőni a lakást, de nem volt még lehetőség nagyobb ingatlanba költözésre. Ennek általában két oka lehet: az egyik, hogy túl sok holmi halmozódik fel, a másik pedig az, mikor a helyiségek betöltendő funkciói bővülnek, és már nincs annyi…..
Harisnyás Pimpy 2015.07.16 07:20:42
@irdesmond: Meg lehet osztani a tereket, hiszen attól otthon az otthon, hogy az ember úgy alakítja magának, ahogy neki kényelmes. Nincs baj azzal, ha szerinted nem jó ötlet a térelválasztás, de ez a poszt arról szól, hogy HA valaki ezt a módot látja szükségesnek, akkor milyen lehetőségek vannak. :)
A negyedik képen látható kialakítás nem fal, hanem térelválasztó. Ha megnézed a képet alaposabban, alul és felül is szerelvénnyel kapcsolódik az épülethez: alul a padlóburkolat folyamatos, felül a légtér a másik helyiségrésszel közös. A térelválasztás megvalósul, a megosztott terek funkciói: nappali és közlekedő. :)
Pimp Your Home Csíkozd a falat! 2015.05.19 17:17:00
Egyre népszerűbb már a sávos falfestés, aminek személy szerint nagyon örülök, mert ez egy viszonylag egyszerű módja egy nagyobb falfelület egyedivé tételére anélkül, hogy cifra tapétákat kellene ragasztani, vagy több szín kombinálásában vesződni még a berendezéssel…..
A Pinterest egy olyan közösségi oldal, ahol olyan képeket gyűjthetsz magadnak kategorizálva, amelyeket bármilyen weboldalon láttál, vagy saját magad töltesz fel. Facebook, Twitter vagy Google+ vagy email-fiókkal tudsz regisztrálni, és nagyjából úgy működik, mint egy otthoni…..
Pimp Your Home Kerti aprónép 2015.04.20 14:14:00
Hegyes a sapkája, széles a mosolya, a régi időkben sok helyen felbukkant, de aztán giccsesnek kiáltották ki, és ciki lett, de vannak lelkes rajongói, sőt, felszabadítói is, ki az? Kép: Pinterest A ház körüli törpék körüli mesék jócskán a középkorba nyúlnak vissza.…..
Móra Ferenc egyik meséjében „reggelire rigófütty” az orvos rendelvénye a sápadt városi kislány erőtlenségére. Noha ez csak szimbólum, nem egy rossz ötlet! Városiasodunk nagyon, egyre kevesebb az énekesmadár a kertekben, pedig igazán szép élmény egy madárdalos teraszon…..
Ismertem egy lányt, Patríciának hívják. Nem annyira volt már lány, egy kiskamasz fia is volt, kettecskén éldegéltek egy nagykörúti lakásban, ahol sok évvel ezelőtt először meglátogattam. Modern konyhabútorának rusztikus bútorfrontjai voltak, a gyerekszobán kívül az egész…..
Az otthon hangulatának egyik jellemző befolyásolója a színvilága, ezért nem árt, ha több szempontot is figyelembe veszel, ha változtatni vagy teljesen felújítani akarsz. Az épület tulajdonságai adottak, és a falfelületek, padlóburkolatok, a megtartani vagy épp újonnan elhelyezni…..
Az otthon az a hely, ami kényelmes, biztonságos, és az ízlésednek is megfelel. Kevesen olyan szerencsések, hogy úgy tudnak egy lakásba/házba beköltözni, hogy az már egy kész otthon. Még kevesebben vannak azok, akik semmit nem változnak évek alatt – a többiek viszont igen, és a…..
Pár egyszerű lépésben bemutatjuk Nektek, hogy hogyan tudtok képet beilleszteni saját bejegyzésetekbe. A blog.hu rendszere jelenleg háromféle módot támogat: képbeszúrása a blog.hu-ra töltött képek közül képbeszúrás külső linkről képbeszúrás az Indafotós képeid…..