VilosCohaagen

VilosCohaagen

Aktivitások

Csucsu - REFLUX A nindzsás filmek hűtője (Sam Firstenberg: Amerikai nindzsa, 1985) 2014.05.11 09:30:00

Ma este annyi szenvedés közt, oly sok viszály után, végre mintha csak hájjal kenegetne a Viasat. Leadják ugyanis az Amerikai nindzsa – saga első részét, a nagybetűs Nindzsás Filmet, mely az egyetemes emberi kultúrának kanonizált alfája és omegája, de annyira, hogyha hamarabb…..

VilosCohaagen 2014.05.14 21:56:14
A film kétségtelen erénye, h. nagyon tiszta és világos karakterekkel dolgozik, a Cannon Group-tól szokatlanul kidolgozott az évődő szerelmi szál (amit a Garni-zónából csórt a biztos kezű James R.Silke) és a porschézás utáni James Dean- karakterű Dudikoff is hozza a szimpatikus, de hallgatag hőst, akit a világ védekezésre kényszerít. Hibátlan!
Geekblog Revenge of the vakparaszt zugfirkász 2014.04.15 08:00:00

Rendszeresen felmerül a probléma, miszerint a producerek szemlátomást többet foglalkoznak az úgynevezett filmkritikusok reakcióival, mint magával a kritika tárgyát képező mozival. Ennek örömére szíveskednék lefirkálni néhány mondatot a magyar filmszakmáról, a szakma…..

VilosCohaagen 2014.04.15 12:32:48
Öntsünk tiszta vizet a pofánkba - a magyar filmgyártás sosem volt rákényszerítve, hogy a piacról éljen meg. Maga a piac kicsi (nem Thaiföld), nincsenek világszerte ismert szponzorvállalatok (nem Dél- Korea), nincs olyan filmes hagyomány, amit az új generáció elfogad (nem Skandinávia).
Millió példát lehet hozni egyéni kockázatvállalásra- Aronofskynak a család hozta össze a Pi-re a pénzt, George Miller a lakókocsiját robbantotta fel a Mad Max-ben, stb.- mert bízhattak abban, hogy a kész filmet, ha jó, egy forgalmazó megveszi. Magyarországon ilyen nincs, amíg nem tud legalább önköltségi árat behozni a film, ami kb. 400ezer néző. Az utóbbi fél év filmjei is (Isteni műszak, Coming out, Hajnal Tímea) ár az áldozatvállalás és filmes elkötelezettség miatt készültek el.
VilosCohaagen 2014.04.15 14:07:20
@RoFä:
Rémy Julienne se lett volna akkora koordinátor, ha a James Bondok, meg pár brit akciófilm nem megy a Riviérára forgatni és nem kell felborítani pár Minit.
Mondjuk, ha forgatnának nálunk végre sikeres hollywoodi filmet, tán ez is összejöhetne.
Lángoló Gitárok I Feel Love – A szintetizátor felrobbantja a táncparkettet 2012.05.18 17:30:00

Ha Donna Summer, akkor I Feel Love. A Giorgio Moroderrel készített legendás felvétel annak idején, '77-ben felkavarta a tánczene világát és azóta sem ment ki a divatból. Madonnától a Red Hot Chili Peppersig rengetegszer dolgozták fel, remixei összeszámolhatatlanok, az eredetit ma.....

VilosCohaagen 2012.05.19 12:14:26
@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Az Piero Umiliani- szerzemény, az 1968-as Svédország: Menny és Pokol c. mondo- filmhez készült.

www.youtube.com/watch?v=yXo1ufdQ4sg
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz