VilosCohaagen

VilosCohaagen

Aktivitások

Csucsu - REFLUX A B-kategóriás akciófilmek 5 királya 2014.09.01 20:00:00

Hősök, akiknek a mozdulatait utánoztuk. Filmek, amelyek egy egész nemzedéket rabosítottak és életpályákat szabtak meg. Eposzok, amelyeket csak hangalámondással lenne szabad nézni német eredetiből másolt VHS-en, de amelyeket máig vetítenek a kereskedelmi tévék. Nevek, amelyek…..

VilosCohaagen 2014.09.01 14:57:57
Off: Hozzátenném az egy disznóvágás alatt abszolvált Kommandót is, ami után a lakásfelújításon sorra kerülő tapétatekercseket csak vállon voltam hajlandó vinni, majd a szoba közepén diadalittasan néztem körül alsó gépállásból.
Csucsu - REFLUX A nindzsás filmek hűtője (Sam Firstenberg: Amerikai nindzsa, 1985) 2014.05.11 09:30:00

Ma este annyi szenvedés közt, oly sok viszály után, végre mintha csak hájjal kenegetne a Viasat. Leadják ugyanis az Amerikai nindzsa – saga első részét, a nagybetűs Nindzsás Filmet, mely az egyetemes emberi kultúrának kanonizált alfája és omegája, de annyira, hogyha hamarabb…..

VilosCohaagen 2014.05.14 21:56:14
A film kétségtelen erénye, h. nagyon tiszta és világos karakterekkel dolgozik, a Cannon Group-tól szokatlanul kidolgozott az évődő szerelmi szál (amit a Garni-zónából csórt a biztos kezű James R.Silke) és a porschézás utáni James Dean- karakterű Dudikoff is hozza a szimpatikus, de hallgatag hőst, akit a világ védekezésre kényszerít. Hibátlan!
Geekblog Revenge of the vakparaszt zugfirkász 2014.04.15 08:00:00

Rendszeresen felmerül a probléma, miszerint a producerek szemlátomást többet foglalkoznak az úgynevezett filmkritikusok reakcióival, mint magával a kritika tárgyát képező mozival. Ennek örömére szíveskednék lefirkálni néhány mondatot a magyar filmszakmáról, a szakma…..

VilosCohaagen 2014.04.15 12:32:48
Öntsünk tiszta vizet a pofánkba - a magyar filmgyártás sosem volt rákényszerítve, hogy a piacról éljen meg. Maga a piac kicsi (nem Thaiföld), nincsenek világszerte ismert szponzorvállalatok (nem Dél- Korea), nincs olyan filmes hagyomány, amit az új generáció elfogad (nem Skandinávia).
Millió példát lehet hozni egyéni kockázatvállalásra- Aronofskynak a család hozta össze a Pi-re a pénzt, George Miller a lakókocsiját robbantotta fel a Mad Max-ben, stb.- mert bízhattak abban, hogy a kész filmet, ha jó, egy forgalmazó megveszi. Magyarországon ilyen nincs, amíg nem tud legalább önköltségi árat behozni a film, ami kb. 400ezer néző. Az utóbbi fél év filmjei is (Isteni műszak, Coming out, Hajnal Tímea) ár az áldozatvállalás és filmes elkötelezettség miatt készültek el.
VilosCohaagen 2014.04.15 14:07:20
@RoFä:
Rémy Julienne se lett volna akkora koordinátor, ha a James Bondok, meg pár brit akciófilm nem megy a Riviérára forgatni és nem kell felborítani pár Minit.
Mondjuk, ha forgatnának nálunk végre sikeres hollywoodi filmet, tán ez is összejöhetne.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz