Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alices Wedding World

54 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzám hasonlóan te is szorgalmasan járod az esküvői ruhaszalonokat, de sehol sem találod álmaid menyasszonyi ruháját? Akkor ideje neked is felkeresned egy profi ruhatervezőt, akinek nem okoz gondot egy egyedi kérés megvalósítása! Sok menyasszony beleesik abba a hibába, hogy ha nem…..
A fél világ tülkön ülve várta, hogy Harry, mint egy igazi angol herceg, elegánsan megkérje szerelme kezét, Meghan pedig szem lesütve rebegje rá az Igent, addig a youtuberek világában bármikor és bárhogy megtörténhet a lánykérés. Ha jártas vagy a youtuberek körében biztosan ismerősen cseng Felix…..
Május 19-én felcsendülnek a harangok, és végre oltár elé áll Meghan Markle és Harry Herceg. A királyi esküvő gondolata és részletei már az eljegyzés óta lázban tartják a világot, így a közelgő ceremónia kapcsán összegyűjtöttünk mindent, amit eddig biztosan tudni lehet! Ez történt eddig…  A pár…..
Amióta a polgári esküvő kikerült a házasságkötő terem falai közül, egyre izgalmasabb és látványosabb eskető helyek és oltárok vetik meg lábukat az esküvői palettán. Most a moderntől a bohémen át a monumentálisig szemezgettem a trendekből, hogy könnyebb dolgotok legyen a választást illetően! Külföld…..
Kikérni a menyasszonyt az esküvő napján? Fehér sátorban lakodalmat ülni? Menyasszonyt szöktetni éjfél előtt? Olyan régi hagyományok ezek, amiket a régi generációk kőbe vésett szabályként kezeltek. Most viszont, amikor már zömmel az Y generáció házasodik, azok a bizonyos szabályok megsemmisülni…..
Szakítanál a tradíciókkal és az esküvői csokrodat valamilyen extrémebb kategóriából választanád? Idén egy földig érő bokrétával vagy a mezei virágok sokszínű kombinációjával sem lőhetsz mellé! Életesemények, ünnepek, romantikus pillanatok. Olyan kisebb-nagyobb mérföldkövek ezek, amelyeket ha jobban…..
Sokan beleesnek abba a hibába, hogy a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásával késznek nyilvánítják a teljes esküvői lookot. Holott ez sokkal többről szól. Néhány különleges ékszerrel, fejdísszel vagy extravagáns cipővel még jobban kiemelheted a ruha és a saját szépséged. Ebben leszek most a…..
Vasvári Vivien (Feleségek Luxuskivitelben) hamarosan a való életben is magára ölti a menyasszonyi ruhát, de addig is mintegy esküvői főpróbaként találkoztunk vele az EC fotózásán, melynek különlegességét nem csak a közelgő menyegző, hanem tavasszal születendő kisfia is adta. ,,Az, hogy kismamaként…..
A menyasszonyi ruha kiválasztása már önmagában sok gondot okoz. Dönteni a megannyi trend, díszítés, kivágás, és sziluett között… Csodálom, akinek ez fejfájás nélkül sikerül. Éppen ezért, hogy egy fokkal megkönnyítsem a helyzeteteket, drága menyasszonyok, összegyűjtöttem, hogy a különböző…..
Ha az esküvő idejének megjelöléséről van szó, a legtöbb pár a felhőtlen nyár vagy a virágzó tavasz mellett teszi le voksát. De mi van a már önmagában is káprázatos téllel? Most tíz kreatív ötleten át megmutatom nektek, miért érdemel több szót a téli esküvő! Alapvetően nem vagyok egy nyári típus.…..
Újabb királyi esküvő a láthatáron! A hírek szerint Meghan Markle és Harry Herceg esküvőjére akár már 2018 első felében is sor kerülhet, de amíg tűkön ülve várjuk a pillanatot, találgassunk egy kicsit a menyasszonyi ruhát illetően!   A királyi esküvőkkel szemben mindig nagyok az elvárások.…..
Ahogy a menyasszonyi ruhák frontján, úgy a torták és desszertek terén is minden évben felbukkannak újabb és újabb trendek. Ha jövőre lesz az esküvőd, jól figyelj, mert megmutatjuk, mik lesznek a desszertpult ékei! A tortád a festővásznad!   Az egyik leglátványosabb és legizgalmasabb újdonság a…..
Ugyan még mindig csak álmodozom arról, hogy egy napon szépséges menyasszonyi ruhában lépkedek az oltár felé, de hát addig is, amíg eljön a nagy pillanat, igyekszem up-to-date lenni. Most a Barcalona Bridal Fashion Week legújabb menyasszonyi ruhatrendjeiben elmerülve mustrálgattam, hogy milyen…..
Nem győzzük kapkodni a fejünket, már ami az idei sztár eljegyzéseket illeti. Rögtön januárban Dér Heni jelentette be, hogy menyasszony lett. Áprilisban Kasza Tibi, Pataki Ádám, és Szabados Ágnes párja, Ákos ereszkedett fél térdre. A szeptember pedig Tücsi és Csobot Adél eljegyzésétől volt hangos. Ha…..
Marilyn Monroe óta tudjuk, hogy a gyémánt a lányok legjobb barátja. De vajon tisztában vagy azzal is, hogy mit árul el rólad az eljegyzési gyűrűdbe foglalt kis kőnek a formája? Tarts velünk és tudd meg, milyen jelentéssel bír a gyűrűd! Kerek Legyen szó kis vagy nagyméretű gyémántról,…..
"Borzalmas volt, de túléltem!" - mesélte R. Kárpáti Péter színművész, amikor az EC legutóbbi fotózásán arról faggattuk, hogy milyen érzés volt, mikor lánya, Rebeka elköltözött otthonról.  A gyönyörű modell és édesapja először állt kettesben kamerák elé esküvői fotózáson, olyan volt ez, mint a…..
Ahogyan a menyasszonyi ruhák, úgy a menyasszonyi csokrok is jelentős változásokon mentek át az elmúlt évtizedekben. Körbe is néztem, hogy mi újság a híres emberek esküvőjének házatájékán, hogy megtudjam, miben változtak meg a leginkább a csokrok. Az 1950-es évek egyik legközkedveltebb csokra a…..
Mire gondolok? Az Oscar-díj történetének első animációs „legjobb film” jelöltje, a 30. Disney-film, és Magyarországon 1992. november 4-én vetítették először a mozikban. Bizony, ez a Szépség és a Szörnyeteg, mi pedig máris megszerveztünk egy ilyen témájú esküvőt. Mert miért is ne? A Szépség és a…..
Az ifjú pár első tánca igazán megható pillanata lehet közös életüknek. Természetesen a tánchoz megannyi készülődés is hozzátartozik, mint amilyen a megfelelő zene kiválasztása és a koreográfia megtanulása. Ezúttal összegyűjtöttem a legromantikusabb zeneszámokat, egészen a régitől az újig, hogy az…..
 Ha csak egy cseppet epésebb és realistább (esetleg kiábrándultabb) hangulatban lennék, ez az írás egészen rövidre záródva befejeződne itt, széljegyzet méretben, rávágva a fenti kérdésre a sajnos sokszor igaz választ: ahány ponton csak tudja. A gyermekvédelmi rendszer szolgálatában töltött fél…..
Eljött a Nagy nap, vagyis láthatjuk kedvenc hercegnénk, Katalin húgának, Pippa Middletonnak esküvőjét! Összegyűjtöttem mindent, amire eddig fény derült! Végre hivatalos! 10 hónap jegyben járást követően Pippa Middleton és James Matthews összeházasodott! Lássuk a részleteket! Ma 11:30-kor az…..
Felkért a barátnőd, hogy legyél a koszorúslánya? Ez fantasztikus, ám tisztában kell lenned azzal, hogy milyen teendőket kell ellátnod! Az esküvői szokások ugyan időről időre megújulnak, vannak hagyományok, amelyek soha nem változnak: ilyen a koszorúslányok szerepe az esküvőkön. Ha netalántán téged…..
A menyasszonyi ruhák trendjének legnagyobb előrejelzője nem más, mint a Barcelona Bridal Fashion Week. Bevallom, a többnapos rendezvény az egyik szívem csücske, évről évre követem a kifutók eseményeit, így az ideit sem hagyhattam ki! A közelmúltban rendezték meg a világhírnévért versenyző Barcelona…..
Őrületes, színes csokrok, elképzelhetetlen esküvői torták és megannyi észvesztő részlet- manapság már nem is lehet esküvőt szervezni valamilyen apró csavar nélkül. Fantasztikus esküvői részletek árasztják el az Instagramot, Pinterestet, és minden olyan platformot, ahová szívesen fordul az ember, ha…..
Ugyan már nagyon régen voltam esküvőn, arra tökéletesen emlékszem, hogy mennyire nem tudtam hova tenni a különböző menyecske ruhákat. Általában mindegyik piros volt, néhol megjelentek magyar hímzések, és ennyi. Se több, se kevesebb. Ma pedig már olyan ruhakölteményeket is lehet találni közöttük,…..