Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Killary Fucking Clingon

0 bejegyzést írt és 795 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt négy év, vasárnap a magyar választójoggal rendelkezők ismét dönthetnek arról, milyen irányba menjen tovább az ország. Akad, aki már leszavazott levélben, a legtöbben azonban majd csak vasárnap mennek el, ha elmennek. A magunk részéről mindenkit biztatunk a részvételre, arra, hogy éljen a…..
Killary Fucking Clingon 2022.04.04 13:07:15
Jó sokáig készült, aztán elhalasztották a megjelenését, végül csak kijött a finn Reckless Love új albuma, a Turborider. Eddig nem írtunk róluk, szóval ha hirtelen nincs meg, kik is ők, lapozás után megtudhatod, és mutatunk pár dalt is...
Amedeo Pegoraro és húga, Ofelia egy omladozó bérház állandóan veszekedő és kapzsi tulajdonosai, akik sportot űznek a bérlőik elüldözéséből. Az előbb említett tevékenységükhöz az nyújt inspirációt, hogy egy ingatlanos cég egymilliárd lírát ajánlott az épületükért, amennyiben sikerül kiüríteniük.…..
Killary Fucking Clingon 2022.03.24 10:06:24
@gigabursch: ez szerszám kérdése, van amelyiknek mindegyik szűk :)
...37 éves pasi, intelligens és tanult, anyagilag is rendben van, jól öltözött, ápolt, korrekt, férfias, humoros, de Posztolónk minden jelzése ellenére is képtelen lépni. Ma megtudhatod, milyen az, amikor a pasik már zavarba ejtően úriemberek.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
Killary Fucking Clingon 2022.03.22 12:52:12
Compliance címmel valószínűleg március 17-én érkezik a Muse új dala, mely már második lesz a sorban a korábban kiadott Won't Stand Down után. A hosszabb idő után keményebb hangvételt megütő csapat új lemezéről egyelőre nincs hír, de nem csodálkoznánk, ha hamarosan az is bejelentésre kerülne. Aki még…..
Killary Fucking Clingon 2022.03.16 15:56:39
Mint ismert, feldolgozáslemezre készül Udo Dirkschneider. A fémlegenda az április 22-én megjelenő My Wayre tizenhét kedvencét, illetve rá ható nótát választott ki, az egyértelmű metaldaloktól kezdve az ő szempontjából nézve talán kevésbé nyilvánvaló popslágerekig. A dallista már eddig is elérhető…..
Killary Fucking Clingon 2022.03.01 13:19:18
@Kinga Hartmann: Mert szar :) azért érzed magad feszélyezve :)
Ha lett volna eszük annak idején az Accept valamelyik lemezére dobja föl ezt a változatot akkor lista vezető lehetett volna vele, vagy az első UDO albumra mondjuk, nagyobbat gurított volna vele mind Udo mind a kiadója. Van benne dög, megfelelő tempó, ami egyébként is az eredeti a dal esetében. A németek ha írnak is jó dalokat pont olyan esetlenek és bénák a vizuális előadásban mint a szlávok vagy a japánok. Rossz nézni :)
Killary Fucking Clingon 2022.03.01 22:46:54
@gigabursch:
Gondolom viccelsz.. Rettenet
A honfoglaláskori magyar fegyverzet Az alábbi grafikán egy honfoglaláskori magyar harcos látható – régészeti leletek és írott források alapján. Legfőbb fegyverei a visszacsapó íj és a szablya voltak.   A visszacsapó íj nagy szakértelemmel, természetes anyagokból, fáradságos munkával készült. Nagy…..
Killary Fucking Clingon 2022.02.06 21:29:30
A Split Heaven az aztékok földjéről jelentkezett be ötödik nagylemezével. Mexikó számomra, ha nem is koromfekete, de mindenképpen sötét folt a metal színtér világtérképén. Közép-Európából szemlélve feltehetően sokan vagyunk így ezzel. Split Heaven-ékkel egy véletlen folytán ütköztem, és ha az…..
Killary Fucking Clingon 2022.01.21 12:20:59
Killary Fucking Clingon 2022.01.21 12:37:45
Bizonyára Elon Musk neve mára már senkinek sem ismeretlen. A milliárdos több vállalatot is sikeresen irányít és mára a világ leggazdagabb emberei közé tartozik, annak ellenére, hogy többször a csőd széléről rántotta vissza mind a Tesla-t mind a SpaceX-et. Azonban Musk sokszor ígért sok mindent és…..
Killary Fucking Clingon 2022.01.07 12:03:22
Szabó Tímea bátorsága és igaz mondatainak száma éppen akkora, mint pártjának támogatottsága, hibahatáron belül nulla. Az artikulátlan üvöltözést sportként űző képviselő asszony tökéletes példája a régi magyar közmondásnak: „Az kiabál, akinek a háza ég.”  Szabó Tímea magyarországi politikai…..
Killary Fucking Clingon 2021.10.14 16:42:04
Nagy volt körülöttem a csend az elmúlt hónapokban. Nem volt ez tudatos döntés, illetve csak részben. Egyrészt elsodortak az események, az újabb lezárások, a Covid és az otthonoktatás szépségei, másrészt családilag elég nehéz időszakon mentünk át, így kevesebb pozitív posztot, történést, gondolatot…..
Gabby Petito 1999. március 19-én született Blue Pointban (Long Island, NY). Közeli hozzátartozói és barátai elmondása alapján kreatív, szabadságszerető lány hírében állt, aki nagyon kötődött a családjához. A szülei elváltak, később pedig mindkettőjükre újra rátalált a szerelem, így Gabby egy nagy,…..
Az Airbus felfedte a következő generációs CityAirbus-t, melyet kifejezettem a városi légi mobilitás piacára terveztek...
Killary Fucking Clingon 2021.09.24 12:29:28
Hat év kihagyás után végre megérkezett az Iron Maiden legújabb albuma, ami már a 17-ik a sorban. Ez is dupla lemez, és ha az előző sokaknak megfeküdte a gyomrát, akkor ennek eleve egy marék Dipankrin után érdemes nekiállni. ..
Az egyik új hazai Michelin-csillagosban egyszerre elérhetők a hazai és a portugál gasztronómia izgalmai. Egy nagyon portugál befejezés (az előtérben)..
Killary Fucking Clingon 2021.09.06 12:54:05
@Vén motoros: jártam már néhány "fine dining" helyen és ez a miniatürizált faszság már sehol nem igazán divat. Ide késve érkezik ennyi. Egy normális üzletember mondjuk New York-ban aki koran reggeltől dolgozik, aztan fallabdazik egyet vagy másképp levezet, mielőtt elmegy vacsorázni egy ilyen helyre, azért eszik rendesen előtte máshol. Ez kérem a pénzköltés egyik módja amiről néhányan azt hiszik hogy "menő". Nem az.
Már évszázadok óta tart a hajsza Árpád sírja után. Laikusok és tudósok, történészek, régészek, műkedvelők és amatőrök vadásztak a honfoglaló fejedelem végső nyughelye után. Bármilyen furcsának tűnik, de egyetlen forrásunk akad, amely beszámol róla. Anonymus gesztája a következőképpen fogalmaz:…..
Killary Fucking Clingon 2021.09.05 00:16:15
@FILTOL: a bodrogköz egy igen komoly hely egyébként, legelő,víz, körkörösen védhető nem véletlen hogy bárhol ásol, könnyedén találsz honfoglalás kori leleteket. Ideális hely volt hosszab táborozásra vagy "hátországnak"
Nagyon sokféle véleményt olvastam, hallottam a Kecskeméti Repülőnapról. Bár eredetileg nem terveztem, hogy a blogon írok róla, de mégis közzé teszem a saját tapasztalataim.Régóta járunk repülőnapokra, így tudom, hogy a látogatók részéről az időzítés, valamint a felkészülés a legfontosabb. No és…..
Killary Fucking Clingon 2021.08.31 14:21:55
@pmate95: Szombat óta rákvörös fejjel mászkálok, a "nem volt fény" ellenére sikerült leégnem. Szerintem a szervezés fos volt. Jártam már néhány nagy nemzetközi katonai rendezvényen és airshown de ez alulmult mindent. Ésszerütlenül elhelyezett bemutatók, pl a harckocsiknak egymás mellett időrendben kellett volna állni, innen indultunk parasztok és itt tartunk most módon, nem szétdobálva kilóméterekre. Lynx egy darab kirakva 2 kilóméterre a többi eszköztől, a statikus Lynx tornyoknak kint kellett volna lenni és óránkét vaklőszerrel védeni a légteret etc etc Az átjárhatatlan és idétlen kordonok közé szorításól nem is beszélve..a gulyáságyúk hiányát meg sem említem, akkora minusz hogy nem lehet katonai fesztiválon katonai menüt enni mint egy toronyház, 1.000.000Ft teszek rá hogy kibaszott nagy sorban állás lett volna mondjuk a rohamlövészek ebédcsomagjáért...Rengeteg kihagyott és elbaltázott lehetőség egy modern, a fiatalok számára vonzó honvédség bemutatására. A rendőrség reptéren kívüli teljesítménye minusz ezer..ostoba, lassú és nem proaktív társulat. A buszok viszont precizen és jól szervezetten oldották meg a feladatot, kettő percet sem kellett várnunk se reggeél se délután hogy visszajussunk a kék parkolóba. Összeségében egy 10-es skálán nekem ez a produkció egy 3-as.
Killary Fucking Clingon 2021.08.31 20:52:36
@pmate95: a kajára visszatérve, az összes büfé tulajdonosa egy ember, egy cég volt, minden ár ugyan az 1000Ft egy sültkrumpli? 2500 egy gyros??? Ugyan már, ez úgy volt fos ahogy volt. Senkit nem érdekel egy gluten mentes vagy vegán szar eg ykatonai fesztiválon..Az MRE pack evést is meg lehett volna normálisan katonásan szervezni.. Sok mindent lehetett volna 1000x jobban szervezni és csinálni. Ez egy olyan kicsi magyaros rendezvény volt. Ettől sokkal jobban kell teljesítenünk, honvédségi szinten is.
A Stillwater című filmben, amelyet versenyen kívül mutattak be Cannes-ban, Matt Damon visszatért az igényes filmekhez. Ez az alkotás, amely valóságos tényeken alapul, erősen bírálja az amerikai társadalmat. Damon egy olajmunkást alakít, aki Oklahomából Marseille-be utazik, hogy meglátogassa…..
Killary Fucking Clingon 2021.08.19 00:10:24
@Muzsikok közt: ja pont úgy mint brad pitt, robert deniro,clooney etc etc
Hét év kihagyás után új hangzóanyaggal jelentkezik majd Billy Idol. A The Roadside címre keresztelt EP-re négy dalt pakol fel a rocklegenda, ebből a Bitter Taste mutatta meg elsőnek magát. Ez és a hozzá készített videó, valamint az EP dallistája az alábbiakban találhatók meg...
Killary Fucking Clingon 2021.08.14 00:34:44
A hangzatos szólamairól elhíresült Orbán-kormány közel 10 éves tündöklése után lecseréli a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát a közintézmények falain az Alaptörvény preambulumaként ismert Nemzeti Hitvallásra (NEHI). Mielőtt feltennénk magunknak a belülről önkéntelenül is feltörő kérdést: „Épp ez a…..
Killary Fucking Clingon 2021.08.06 18:38:12
Szóvá tette a Red Bull, amiért Toto Wolff, a Mercedes csapatvezetője meglátogatta a versenyfelügyelőket, miközben azok Max Verstappen és Lewis Hamilton ütközését vizsgálták. A Nemzetközi Automobil Szövetség helyt adott a panasznak, sőt annak nyomán azonnali változást vezet be...
Killary Fucking Clingon 2021.07.23 18:20:28
@Quattroman: nem verstappen miatt írtam amit írtam. a salamoni döntés lényege hogy aki kilök valakit szintén távozzon. a bírák meg majd eldöntik versenybaleset volt e vagy sem. szerintem hamilton ahogy mindenki mas is ici pici logikaval tudta hogy verstappen ki fog csuszni ha megklippeled a hátso kereket egy kanyarban. szandekosnak tartom ezt az esetet.
Heti dalmegosztásunkat a core zenék uralják, de lesz itt hibbant ausztrál és egy világhíres angol brigád is. /Fotó: Iron Maiden, John McMurtrie/..
Killary Fucking Clingon 2021.07.20 17:30:02
Hat év várakozás után szeptember 3-án végre új Iron Maiden lemez jelenik meg. A 17, stúdióalbum a Senjutsu címet kapta és a Parlophone Records gondozásban lát napvilágot. A lemez producere szokás szerint Kevin Shirley volt, a munkákba Steve Harris basszer is besegített. Az albumon 10 dal kap majd…..
Killary Fucking Clingon 2021.07.20 12:26:15
Ha most az az első dolgod, hogy elkezdesz valami avokádós poént írni kommentbe, akkor inkább sétálj el a legközelebbi élelmiszerboltba, vegyél egy avokádót és csinálj belőle egy finom avokádókrémes szendvicset. Több értelme lesz, mint az elcsépelt dumának. Ez a duma amúgy is olyan, mint Ossianozni…..
A városias, civilizált világ magatartásmintáira a 20. században az I. világháború és az 1968-as diákmegmozdulások hatottak a leginkább. Az első világháború folyamán minden harcoló fél követni kényszerült a porosz-német mintát, amelyben mindent alárendeltek a centralizált állami-hadigépezet…..