Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mv3

0 bejegyzést írt és 316 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A China Airlines Tajvanból Frankfurtba késett másfél órát, így buktam a budapesti csatlakozást. Az ölembe hullt négy órában viszont jól körül tudtam nézni a frankfurti légikikötőben, ahol mindig van néhány kiállított új autó. És persze ha az embernek ilyen sok az ideje,…..
Végre közeleg március eleje, nem kell tovább tűkön ülniük, rövidesen megtudjuk, mi lett a 2015. Év Autója, 2-án, a Genfi Autószalon előtti este mindannyian tudni fogjuk. Én mindenesetre még nem is sejtem, melyikre szavazok, ahhoz ülök majd egy napot, táblázatokat készítek,…..
Rég volt új poszt az Autonánia-rovatban. Pista már nem álmodozik, hanem ha felhorgad, vadul vesz is. Dani áttette a fókuszt autókról robogókra. Bende Tibby épp a Bogara megültetésével, majd visszamagasításával, majd újbóli megültetésével, és az ehhez kapcsolódó filozófiai…..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Kivonat a szerkesztőség levelezési listájából: Nino KarottaTestvérek! Holnap délelőtt elmennék egy 16. kerületi kereskedésbe, venni egy autót. Az a kérdés, hogy van-e valaki, aki elkísérne, hogy visszahozza az Alfát, hogy én már jöhessek az újjal? És nem, nem mondom meg, mi…..
Egy végtelenbe tűnő grillkolbász- és pisiszünetben valahol Kungur és Ufa között feltettem magunknak a kérdést, hogy vajon csak megszoktuk már az új Mazda3 formáját, mert a 6-oson már bőven kiálmélkodtuk magunkat, vagy nem is néz ki olyan jól, mint a 6-os. Arra jutottunk, hogy…..
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
Belsőség Ez a pornó, gyerekek 2013.01.30 17:57:06
Zakowski magának való ember, de kétségkívül az autósport egyik ikonikus figurája Már nem is tudom, melyik olvasónk küldte nekem privátban de arra jól emlékszem, hogy mit válaszoltam neki: ó, ez a kedvenc autóm! Aztán megnéztem a videót, sekélyes német tudásom morzsái…..
mv3 2013.01.30 21:34:26
"Camelot" - hümmögött maga elé a programigazgató. "Camelot!" - sóhajtott fel a filmvásárló nőcske, akiben még élénken élt Richard Gere és Julia Ormond viharos románca az Első lovagban. "Csak egy csöcsös tévésorozat" - vonta meg a vállát a tévéfüggő gyakornok a…..
mv3 2013.01.10 13:05:27
@sixx:

A kint a karika -bár jogilag nyilván tökéletesen lefedi az elvárt kritériumokat- akár figyelemfelkeltő is lehet egy gyereknek, hogy hol találja a felnőtt tartalmakat. Az index nem köztévé ok, de a jelenben és nyilván a jövő víziójában egyre nagyobb hangsúlyt kap a tévével szemben a netes aktivitás, amiben magyarországi vonatkozásban az index elég központi helyet foglal el. 0-24-órában elérhetőek rajta az erotikus tartalmak, bárki számára.
A megfogalmazott kritikájuk jogos, de szerintem nem szerencsés, hogy ebben a témakörben pont ők tetszelegnek a szócső szerepében.

Nézd, ne legyünk állszentek, felnőtt férfiként sokszor üdvözlöm az ilyen tartalmakat, de annak egyáltalán nem örülök, hogy ezt bármilyen korosztály megteheti.

Egyébként meg talán az a legjobb szülői magatartás, akár tévéről, akár netről van szó, hogy a fél szemünk mindig rajta legyen a gyerekek ilyen irányú szabadidős tevékenységén. És leginkább adjunk valós alternatívát, eleve ne pillázzanak a gyerekek annyit tévét, mindenkinek jót tesz, ha apuka és anyuka is megemeli a fenekét és egyéb közös időtöltést céloz meg a gyerekeivel. És nemcsak hétvégén.
A KTM (Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen) nagyon jól csengő márkanév. A KTM-ről nem az jut eszünkbe, hogy gagyi, amatőr vagy esetleges. A KTM általában a férfias, átgondolt és strapabíró szinonimája. Legyen az krossz- vagy supermoto, két- vagy négykerék, az osztrák márka nem…..
mv3 2012.12.21 21:41:02
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
Most bánom csak igazán, hogy ellógtam a gépelésórákat annak idején. Ha nekem 16 éve azt mondja valaki a Külkeren, hogy gyakorold rendesen az asdf-jklé-t, büdös kölyök, vagy nem fogod győzni a tempót, amivel Powered Áki a Nissan 350Z-motoros Datsun Z-det építi, biztos hozzávágok…..
Kilakatolva pöpecre, lefényezve vakítóra, futóművek felújítva, motor, váltó, diffi csekkolva – innentől már csak egy nagyra méretezett legó az egész, egy-két napnyi munkával már készen is lesz, gondolhatta volna bárki a Ponton-projektről a legutóbbi, júliusi poszt…..
mv3 2012.10.01 11:42:19
Szia Zsolt!

Veled vagyok! Nehéz szülés, de a szép gyerekre nézve, hamar enyhülni fog majd a kínod :)

Viszont! Jó, hogy írtad, mert megelőztél vele: ez a kis Dezső szépen, lassan, apró lépésekben...BAAANGG!!! Szoborrá vált! Pedig ez a kis gyösz (pl.: most már ezt nem is írhatom, mert makulátlan öreg úrra nem illik) úgy indult, hogy műszakilag stabil, olcsón fényezett családi utazóautó lesz. Félre ne érts, nem a fejdre akarom olvasni, van úgy, hogy a körülmények megfogják az ember alkarját és vezetik a kezét. Inkább csak elméletizek itt: mit kezdesz két szoborral egy garázsban? Csak azért kédezem, mert én bevallom nem tudom mit tennék.
Ha nyomna a teher, Dezső urat eladnám és könnyülnék. Ha kicsit is vagányabb lennék, akkor szép időben járnék vele és pár évig kiélvezném a munka gyümölcsét. De közben paráznék, hogy a makulátlanságában meg ne zavarják. Még elkenődik egy tucat lepke a szélvédőn, hazafelé nyári zápor, kerék döccen a kátyúban, az előttem lévő teherautóról potyog a kavics. Egy szobrot mégsem szokott az ember kirándulásra magával vinni.

Talán bazzeg kettőben lesz a megoldás kulcsa, az pont jó belföldi családizós lesz, és leveszi Dezső úr kerekeiről a terhet, így az veterántalálkozós, sétálópálcás megoldás lesz.
Bár nekem arra megfelelne a Zöld, hiszen benne tökéletesen ötvöződik minden veteránozó álma: a pazar kivitelezés és a személyes érintettség.

Nehéz kérdések ezek, még szerencse, hogy édes terhek ezek, és ezt nem szabad elfelejtetnünk.
További szép napot, és egyre ritkuló 40 ezres Csabis telefonokat kívánok!
Méregdrága, modern technológiát szinte kötelezően illik ócsárolni. De vajon tényleg vacak, vagy csak szimplán elérhetetlen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Erről még a világ legismertebb autós lapjainak bennfentes pletykazsákjai sem tudtak, de mi, a Totalcarnál - igaz, némi szerencsével, a saját címlapunkra pillantva - lerántottuk a fátylat a fondorlatos autóipari összefonódásról. A Skoda Rapid és a leendő Lexus-kisautó lényegében…..
Belsőség Ebből ne maradj ki! 2012.07.25 18:23:00
Olyan sokan és olyan véresen komolyan készülődnek az idei Belsőség-találkozóra, hogy kezdek aggódni: valami nem jön majd össze. Winkler és Zách Dani folyamatosan próbálnak, énekelnek és nyünyünyüznek, Telós Bandit hiába próbáljuk megfőzni, hogy hozza a trombitáját,…..
Anyám, ez az első bejegyzés, amit már te is olvashatsz. Tudom, egy keményen túlszívott Woody Allen sem szorong egy fiát féltő anyánál különben, de ennyi vas közt talán már nem tereh látni egyszem magzatod. A múlt héten gazdagon termett a fémfa. Alighogy elkészült a rendes…..