Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter252

0 bejegyzést írt és 275 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Észak-Korea egy itt felejtett kommunista diktatúra. Észak-Koreában szürreális világ uralkodik. Nemrég még fakérget ettek az emberek. Miközben százezrével – igen, százezrével – haltak éhen a szerencsétlen koreaiak, Kim Dzsong Il pornófilmeket nézett a mozitermében. Még…..
A politikai elemzés könnyen válhat önmagát beteljesítő jóslattá. Az elemző meggyőzően leírja, hogy X szereplő Y döntése mitől lenne előnyös és hasznos, X szereplő ezt elolvassa, egyetért vele, és meghozza az Y döntést. Az elemzés ilyenkor a nyilvánosság csatornáin zajló…..
Póker Apa újra 2010.11.27 15:24:00
Megtöröm a csendet, mert ez egyszerre olyan sok szinten elszomorító és ostoba. Szerencsejáték Zrt. Maradjon játék! kampány.  Credit goes to: Naropa..
Peter252 2010.11.28 19:39:56
@pluto111: Ja és a Szerencsejáték Zrt. online tippmixén minimum 200 Ft a tét, van olyan online fogadóiroda, állítólag, hallottam, ahol 20 Ft -ért már lehet fogadni a sportfogadáson...
Peter252 2010.11.28 19:43:42
@pluto111: Miért ne tudnál sokat veszteni,..pl. online puttón, ahol 5 percenként van sorsolás,...minden attól függ, mennyit töltesz fel a belső számládra,..ennyi.
Peter252 2010.11.28 19:48:11
@pluto111: Szerintem valójában , hogy ki mennyit veszít naponta, személyiségfüggő,..embertől, ítélőképességtől függ.
Sajnos tudsz "offline", legálisan is sokat veszteni a Lottózókban is, pl. rakat sorsjegyet kaparsz naponta, vagy 5 percenként Putto-ba szórod a pénzed, mint ahogy sok helyen látszik, ahogy a népek bámulják a képernyőt és veszik-veszik a Puttót, ., vagy kapirgálják a sorjegyeket,..nem is beszélve a sok "nyerőgépről"
Szerintem nem online, vagy offline kérdés ez, hanem józan kockázatfelmérés és ítélőképesség kérdése.
„Felelősségre fogjuk vonni mindazokat, akik saját állampolgáraikat rabolják ki, zsarolják meg. Mert ezek olyan bűncselekmények a magyar emberek ellen, amelyek soha nem évülnek el.” Nem, ezek a mondatok nem a szocialista kormányok ellenzékének 2006 és 2010 közötti…..
  Hol Polt, hol nem Polt, szombaton nagygyűlésre utaztatta tagságát a szocialista párt. Az Orbán-kormány eddigi összes intézkedése, vagy ahogyan a szocik mondják: ámokfutása elleni Bajban van Magyarország – Itt a helyed! fantázianevű óriásdemonstrációt már egy…..
  Nem akarunk ünneprontók lenni, de ha már tegnap megígértük, hogy ma gyurcsányozunk egy kicsit, hát legyen. Mint beszámoltunk róla, pénteken megalakult a Deko (vagy Demoko vagy Demokoa, esetleg Dek), Gyurcsány Ferenc külön bejáratú MSZP-platformja. Hogy e platform pontosan…..
„506/1903. Tekintetes kultúrmérnöki hivatal Pécsett. Tegnapi postával érkezett 1090/1903 sz. hivatalos átiratukra, melyben azt kérdik, hogy a Nagyberki község határában lelt régi sarkantyúval mi történjék? hivatalos tisztelettel azt válaszolom, hogy basszák meg az urak a…..
Serbia Insajd Nem plávi! Orlovi. 2010.06.14 19:45:00
Éppen ez a hátulütője a saját néven blogolásnak. Nem lehet csak úgy bazmegelni, pedig milyen jól esik néha. Most pölö legszívesebben azt mondanám: nabazmeg én mëgmondtam, hogy ezek a szerbek megszívják a vébén.Rögtön tisztázzuk az idetévedő oldszkúl szurkerekkel, hogy a…..
Peter252 2010.06.30 20:00:40
@Bálint Csaba:
Én sajnálom, hogy az idén a horvátok nem jutottak ki,..szerintem ők mentek volna a legtovább,..2 éve az EB-n a hajam téptem a török meccs után..., de summa summarum: hol van már a Suker, Mijatovic féle generáció,..nekik még volt igazán délszláv stílusuk, ugye a jugó futtbaliskola...

Emlékszem, 1998 ban , amikor a horvátok majdnem a döntőig mentek,..de akkor még volt egy Suker,..aki mindig lőtt minimum 1 gólt, ami eldöntötte a meccset.
Régi szép idők, hol vagytok...
  Ma délután nagygyűlést tartott a Fidesz-KDNP a régi jó bulik helyszínén, a Kossuth téren. A tömeget a Balázs Fecó-Varga Miklós-Palcsó Tamás drímtím melegítette be egy remek dallal, ami, ha jól emlékszünk, az összefogásról meg egy új világról szólt. Ezután Semjén…..
  Pörzse Sándor: „A félvihatalos becslések szerint az MSZP rendezvényén 1500, a Fideszén 14.000, míg a Jobbik nagygyűlésén 50 ezer ember gyűlt össze.”  Fidesz.hu: „Véget ért a Fidesz-KDNP kampánynyitó nagygyűlése és ünnepi…..
Lehetne arról beszélni - és persze vitatni is rögtön -, hogy Gyurcsány Ferenc váratlan megjelenése az MSZP kampányában professzionálisan megtervezett, széles körben egyeztetett és a szavazatmaximalizáció céljainak megfelelő lépés. Most, hogy az MDF (már nem is olyan) lassan…..
  Doromboló Cicus-díjunk a lehető legjobb időben éledt újjá: a választások közeledtével egyre több alkalmunk lesz kiosztani murrogó díjunkat az arra érdemeseknek. Miután a héten Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet Clintonhoz hasonlította és szenvedélyességét…..
Az utóbbi idők egyik legérdekesebb interjúját készítette Orbán Viktorral ma reggel Süveges Gergő a közszolgálati tévében. Releváns kérdéseket tett fel, jókor szólt közbe, érdemi megjegyzései voltak, de nem akarta túljátszani sem a szerepét, s földbe döngölni sem kívánta…..
Mandiner blog Utolsó Reakció 2010.01.11 08:31:00
  2010 a fordulat és az újrakezdés éve. Ez minket sem hagy érintetlenül: a Reakció blog néhány órán belül elbúcsúzik.   Három éve, 2007 nyarán került az UFi a Közép-európai Média csoporthoz, s lett belőle Reakció az év szeptemberére. 2008 nyarán jelent…..