Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reklamzabalo

71 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Ilyen az igaz szerelem! 2011.11.30 07:50:00
Aki nem szeretné, hogy a reklám megnézése előtt bármilyen infó befolyásolja, az ne olvasson tovább, hanem először nézze meg a szpotot.Azok, aki nem bánják vagy már megnézték a filmet, azoknak elmondom, hogy a kampány a Get Up! elnevezésű, egy élhetőbb, elfogadóbb…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
reklamzabalo 2009.10.21 12:49:49
A Kinder Maxi King új reklámjában egy hűtőben megrendezett házibuliba kapunk betekintést.Aranyos reklám, és jól is kivitelezték. Ami nekem kifejezetten tetszik, az a hűtő, nagyon jó ötlet volt ezt a retro stílust választani, más nem is illett volna ide.Ami furcsa, hogy a buliban…..
Reklámzabáló Elvis él! 2008.06.19 19:34:00
És a Mio új GPS navigációja el is vezet hozzá! A Mio cég előrukkolt egy új termékkel, a Moov -al, amelyhez igen nagy reményeket fűz a Tajvani gyártó. Egy új, sikervárományos termékhez, hozzáillő reklám is dukál, meg is próbáltak megalkotni egy ilyet. Ez egy amolyan, poénos…..
A mai naptól, egyelőre tesztjelleggel a reklámvideókat a YouTube helyett az Index saját videómegosztó sitejára, az IndaVideobombra fogom feltölteni.Ha már itt van a blog, miértne legyenek ugyanitt a videók is, főleg ha gyorsabb, és követhetőbb a feltöltés, és a minőség is…..
A Cappynél elkészült az előző reklám folytatása, a hangulat, és a képi világ megmaradt, de hála a jó Istennek, elfelejtették a borzalmasabbnál is borzalmasabb narancshéjszélesvásznat. Ahogy írtam a látvány hasonló, a képek is, a hossz pedig az előző bődületesen nagy 45 mp…..
Érdekes szerzemény a Raid új reklámja, csak úgy, mint maga a termék is, amit reklámoz. Maga a termék elmondásuk szerint egy olyan szúnyog (és légy) riasztó, amely megkímél minket minden kellemetlenségtől, mint a lapkacsere, vagy az illatanyagok. Ezt persze be lehetne mutatni a…..
Ugyan nem mai darab a reklám, de még nem írtam róla, és úgy érzem, pótolni kell. A CWS (Complete Washroom Solutions) név talán nem igazán mond semmit, pedig itthon is kaphatóak a termékeik a CWS-boco Hungary Kft. forgalmazásában. Ahogy a névből is kiderül, fürdőszoba…..
Manapság az alkoholreklámok fénykorát éljük, rögtön itt egy újabb, amely a Zwack Zrt. legújabb italát, a Fűszeres Vilmost reklámozza. A Vilmos nem egy újkeletű ital, jól ismert mindenki számára, ennek egy különleges, új változata a fűszeres. Igen nagy promóciót csapnak az…..
Folytassuk egy Medve Sajt reklámmal, ezúttal a könnyű és üde, Medve Joghurtossal. Van pár fenntartásom a reklámmal kapcsolatban, nézzük is sorban. Az asztalon hagyott dobozt veszi fel ugye az anyuka,  ebbe van belerajzolva a nyíl, amely megmutatja a helyes utat. Kérdés az, hogy…..
Egy újabb sör reklám, mostanában rengeteget látni belőlük. Most következzen a Kozel reklámja, amely azt a kicsiny cseh falut próbálja bemutatni, ahol ezt az italt készítik. Ez a csöppnyi falu nem más, mint Velké Popovice. Ha hihetünk a reklám elején látható táblának, akkor…..
Kérésre mostantól a YouTube -ra  feltöltött videóim leírásában direkt linket közlök majd az adott reklámról írt cikkemre. A korábbi videóknál ezt lusta vagyok frissíteni, de mostantól igyekszem mindig megcsinálni.Így aki a YouTube Channel -emen néz meg egy filmet,…..
Első körben úgy érzem elnézést kell kérnem a kedves olvasóimtól az igen hosszú kimaradás miatt, de most így alakult az élet. Remélhetőleg újra töretlenül fogom tudni rendszeresen frissíteni a blogot. Jöjjön is egyből egy újabb, remekbeszabott Pannon reklám. Vélményem…..
TrendiBlog Az első adag 2008.05.31 15:09:00
Nem kívánom hosszúra nyújtani a blog céljának bemutatását, szerintem igen egyértelmű mindenki számára, nézzük is meg pár bulifotón, hogy hogyan nem érdemes megjelenni valahol.Az oké, hogy geek-ek vagyunk, de ha rászánjuk magnkat a bulizásra, ne a nagyfatertől örökölt kockás…..
Egy igen remek reklámról fogok most írni, sajnos nem láttam sokszor, de sikerült rögzíteni. Be kell valljam, elsőre azt hittem, Nile reklámról van szó, amikor csak hallottam a márkanevet, és nem olvastam. Hasonló dolgokkal foglalkoznak ők is, így nem is csodálkoztam, a Miele név…..
Rexona for teens, mert manapság már a gyerekek is büdösek, és a felnőtteknek való dezodor nem jó nekik, pedig az én időmben még jó volt, furcsa dolog ez. De nekem nem az a feladatom, hogy erről elmélkedjek, inkább a reklámjáról. Szintén érdekes, a körülbelül 16-17 éves tinik…..
A T-Online után most az Ofotérten csattant az ostor. Hasonlóan az előző esethez, a televíziós reklámban való hiányos tájékoztatás miatt kapta el őket a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). Nem a legújabb akcióról, hanem az egyel korábbiról van szó, amikor is azzal a szlogennel…..
Pont a legutóbbi T-Online reklámnál veséztük ki a jó és rossz reklám fogalmát. Rengeteg kritikát kapok, amikor egy reklámot, mint reklámot negatívan minősítek. Lehet egy reklámnak nevezett kisfilm akármennyire vicces, vagy szórakoztató, ha nincsen reklámértéke, ha csak egy…..
Néhány nappal ezelőtt egyik cikkemmel volt szerencsém megjelenni az index.hu címlapján. Most azt próbálom meg kideríteni, hogy ez mennyire is tett jót a blogom látogatottságának. A blog viszonylag fiatalnak mondható, mivel írását február közepén, másfél hónappal ezelőtt…..
Végre egy Michelin reklám, amiben nem egy csecsemő van a középpontban. Nagyon jó dolog, hogy nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy megvédjék a gyerekeket, de már kicsit kezdett unalmas lenni. Persze kétség kívül jó reklám nekik az iskolák melletti "Vigyázz! Gyerekek!"…..
Egyik olvasóm küldte be ezt a videót, egy korábbi cikkel, a Renault törésteszt reklámfilmjével kapcsolatban. Azért úgy néz ki őket is össze lehet törni. :) A videót ő maga vágta így össze a Renault reklámjával. Bár tudom, hogy ez nem komikus dolog, én sok helyen jót…..
Mindigis gyengéim voltak a régi, retro dolgok, bútorok, autók, filmek, képek terén is, és a sört sem vetem meg, ezért előre is elnézést kérek, ha kicsit elfogult leszek ezzel a reklámmal kapcsolatban. Sajnos régen láttam már Soproni reklámot (leszámítva a számsorsolásokat), de…..
Sokan már unják, mások alíg várták az újabb részt, egy a lényeg, eljött, Budapest Bank - Lelkes Emese kalandjai folytatódnak. A korábbi Emese cikk folytatásaként közlöm ezt az írást, ahol már bőven kifejtettem a véleményem a sorozatról, és a főszereplőt is bemutattam,…..
Emlékszem, még kisiskolás voltam, iskolaszünet, egyedül voltam otthon, amikor megláttam szüleim hálószobájában azt az óriási falat, ami szinte ordította, hogy : "Gyere, focizz itt! Rugd nekem a labdát!" Rohantam hát, kerestem egy labdát és bele is kezdtem. Oltári volt,…..
Most lettem csak figyelmes, ép itt, a saját blogomban a NetPincér.hu egyik reklámjára. A NetPincér.hu azon éttermeket gyűjti össze az országban, amelyek ételházhozszállítással foglalkoznak, megkönnyítve ezzel számunkra az ételrendelést. Ez egy Google AdSense hirdetés, ezért nem…..