Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alhazred

0 bejegyzést írt és 1010 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári ismétlőválogatás utolsó előtti Napi érdekese elképesztő mennyiségű, 91 fotóval! Az egykori Észbontó cári Oroszország sorozat befejezésekor - ami a kommunista hatalomátvétellel ért véget - ígértem, hogy a folytatásban a Szovjetunió "viselt dolgaival" is foglalkozom majd. A mai válogatásban…..
Az elhallgatott, de megismerhető előzmények védhetik csak meg a jövő bántalmazott áldozatait. Sem a rendőrségnek, sem a gyilkos környezetének nincs joga elhallgatni olyan részleteket, amelyek más feleségek, társak és gyermekek életébe kerülhet. Írásom a sajtóközlésre érvényes etikai elvek alapján…..
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
hogyvolt Chernobyl 1.- 1:23:45 2019.05.21 09:00:00
2019 májusában mialatt a fél világ a Trónok Harca kudarcán kesergett, az HBO szép csendben bemutatta a Sky brit tévécsatornával közös minisorozatát a csernobili atomkatasztrófáról és a fogadtatás elsöprő erejű volt. Még a legszőrösszívűbb kritikusok is hajlandóak voltak a…..
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
Alhazred 2019.05.14 12:41:36
@Dauda András: várjál, kitalálom: tévéd sincs!
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
Szolg.közl.: sok vót a hét. Meaculpa. Nem mondom, hogy nem lesz még ilyen, mert lesz. Deres all the way Ha valaki aszitte, hogy majd ebben a részben lesz olyan történés, ami előrébb tekeri a westerosi történelem valíriai acélpánttal megerősített, korhadó kerekét, azon még Vas-szigeteken is…..
Alhazred 2019.04.27 15:02:34
@Leadfoot: valahol olvastam, hogy valaki olvasott egy interjút miss williamsszel, amiben bizonygatja, hogy egyik se, hanem ő maga.
Lazarbibi A másolás országa 2018.12.25 10:57:30
Napjainkban a nagy szankciók-ellenszankciók játék közepette egy 2018 elején született jogszabály-tervezet értelmében Oroszországban az USA-ból és az azt támogató országokból származó jogtulajdonosok beleegyezése nélkül gyárthatnának termékeket. Tehát gyakorlatilag bármit lemásolhatnak, ha…..
Alhazred 2018.12.27 13:56:44
@gigabursch: oké, elhiszem. A sárkány ezzel együtt kb. milliméterre ugyanaz. Akárcsak a b1 meg a tu-160 esetében, bár utóbbi nagyobb azért.
Alhazred 2018.12.27 15:35:17
@nomad: az an-124-gyel kb. teljesen pariban van a c-5 galaxy (sőt, talán annyiból előnye is van, hogy asszem ott túlnyomásos a raktér, míg az antonovnál nem), a másikból meg nem véletlenül nem épült még mindig meg a második példány. mégiscsak a burant kellett cipelnie, erre épült, a teherszállítás másodlagos - és csak az orrán át lehet rakodni... a különbség, hogy az amcsik nem adják oda a galaxykat civil célra.
Borotvaélen táncol Orbán az oroszoknál...
Alhazred 2018.11.22 17:19:58
@Ballib vagyok mert rettegek: mi van, ezt a sablonszöveget adták ki a központból? :DDDDD
Az, hogy Mészáros Lőrinc bezsákolta a Club Aligát, csak egy hosszú folyamat kicsúcsosodása. Elegünk van abból, hogy miközben egész évben egy szűk, kormányközeli körnek folynak a milliárdok, idén nyárra már kedvenc vendéglátóhelyeinken is nekik cseng a kassza. Ha a kurzuslovagok bojkottálják a…..
Alhazred 2018.08.05 06:57:34
@DFK: meg kell a szívnek szakadni. Gázkamrába természetesen nem, de a ner prominenseinek kijár tíztől életfogytig, érdem szerint.
Különleges nap volt a mai a Mokka stúdiójában, ugyanis egy ellenzéki politikust hívtak be beszélgetni. Jakab Péter, a Jobbik szóvivője kapott meghívást, hogy Istenes Lászlóval beszélgessen a Jobbik választásokon elért eredményeiről. A beszélgetésben erről viszont nem esett szó, Jakab ugyanis arra…..
Alhazred 2018.04.16 13:18:28
A választás előtti hetekben szinte már paródiaszerű volt, ahogy a kormánypropaganda riogatott az állítólagos migránsveszéllyel. Bizonyítottan kamu videófelvételekkel és fotókkal bizonygatták, hogy itt minden Lali Ali lesz heteken belül, ha bekövetkezne a trónfosztás. Az origo címlapja pl. így…..
Alhazred 2018.04.10 11:50:58
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: még mindig nem hiszem el, hogy ilyen, mint te, így _van_
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
Alhazred 2018.04.04 16:59:47
@LMP Leszópjuk a Migránsokat Párt: szar vagy, a narancsos haverjaiddal együtt
A tengerparton fürdő francia, belga, német és holland turistáknak fogalmuk sem volt róla, hogy egy 50 éves, egyszerű spanyol teherautósofőr pillanatokon belül a lehető legszörnyűbb végzetet kézbesíti a számukra. Maga Francisco Imbernón Villena sem tudta ezt, mikor reggel a volán mögé ült. Hogy is…..
Alhazred 2018.03.08 09:58:17
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

te ilyen nagyon elszánt idióta lehetsz
Az első világháború óta, amikor a legelső, páncélozott harckocsik megjelentek a somme -i csatamezőn (1916 szeptemberében) óriási fejlődésen ment keresztül a világ harckocsigyártása. A két világháború közt egymást érték a német, francia, angol, amerikai és orosz fejlesztések, aztán a második nagy…..
Alhazred 2018.02.01 14:40:51
@elismert felhasználó: a merkavában két tuti dolog van tudtommal, egyrészt eléggé vigyáz a személyzetére, másrészt moduláris a páncélzat, amiben eléggé élenjáró. tény, hogy libanonban voltak veszteségek, de az kb. elkerülhetetlen, valamint nem feltétlenül a tank hibája.
Alhazred 2018.02.01 21:28:58
@EU zászlót mindenhova!: a t-90 akkor is csak egy komolyabban upgrade-elt t-72, ha belefeszül szegény.
Alhazred 2018.02.02 11:20:40
@EU zászlót mindenhova!: tudtommal a hesh lőszer miatt ragaszkodnak a huzagolt csőhöz. hatékonyságáról nem tudok, csak annyit, hogy bászra környékén sikerült másik challengert kilőni vele :D
A náci Németország a 30-as években - leginkább Hitler 1933 -as hatalomra jutásától kezdődően - óriási tempójú haderő-fejlesztésekbe kezdett, melyekben eleinte nem nagyon szerepelt kiemelt helyen a páncélos fegyvernem modernizálása. Aztán 1935 -től lassan változni kezdett a helyzet: a Führer egyszer…..
Érdekes kategóriát jelentenek a filmvilágon belül a második világháborús alkotások, melyek hihetetlen sokszínűséggel mutatják be az 1939 és 1945 közti időszak történéseit, csatáit és különlegességeit. Ebbe a bizonyos sokszínűségbe beletartozik, hogy egyes filmek inkább vidám megközelítésben, mások a…..
Alhazred 2017.12.14 09:01:03
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: az új orosz filmek meg hajlamosak idióta misztikumba fordulni (belij tyigr), vagy borzalmas giccsbe (sztálingrád)
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
Földünkön több település is "versenyezhet" a világ legősibb települése "címért", mely települések nagy része ma már nem lakott - csak régészeti területként és műemlék együttesként látogatható - viszont néhány esetben még napjainkban is városi élet folyik az ódon falak között. A legelső városok 5-10…..
 Úgy veszem észre, hogy manapság mindennek  vagy egyre kisebbnek vagy nagyobbnak, egyre olcsóbbnak vagy drágábbnak kell lennie, ahhoz hogy figyelmünket felkeltse. Valahogy így van ez a kutyákkal is. Minap a párommal bevásárolni indultunk, amikor is megláttam egy srác kezébe egy kiskutyát. Rögtön…..
  Az első részt itt olvashatjátok A legtöbb kreatív tevékenységnek az a halála, amikor a készítő elkezdi rutinból tolni az ipart. Ennek a legjobb példája a Fűrész 4. A rendező ismét Bousman volt, de láthatóan olyan lelkesen vetette bele magát a munkába, mint ahogy az ember…..
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
Alhazred 2017.09.20 11:40:00
A nemrég újraszervezett szakképzési rendszer sajátos módon bizonyítja sikerességét. Ahogy Woody Allen sem lenne tagja olyan klubnak, amely felvenné őt, úgy a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal alá tartozó szakképző intézmények sem szívesen foglalkoztatnának olyan…..
A Rákóczi út az Országos Kéktúra után a Zemplén második leghosszabb turistaútja, amely mintegy 60 kilométer hosszan szeli át a hegységet észak-déli irányban. A Füzér és Sárospatak között vezető piros sávon a térség számos kulturális és természeti értéke érhető el. Ennek az útnak a bejárását szántam…..