Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Habony Árpád.

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
6 milliárd eurót nyúlhat le Orbán és közben olyan "tudósokat" toborozhat magának, akik boldogan tapsolnak a kormányzati őrülethez...
   Tisztelt Államtitkár Úr! Én nem ismerem Soros Györgyöt. Sosem találkoztam vele. Nem dolgozom egyik „soros szervezetnek” sem. Semmilyen formában nem kaptam vagy kapok tőle semmilyen juttatást vagy támogatást sem. A tanulmányaimat sem finanszírozta semmilyen módon. Sem belföldön, sem külföldön.…..
  Foglaljuk össze: Hogy értelmes tudást adott-e, végehosszanincs lehet vitatkozni rajta -- s tesszük is buzgón egy ideje.  De hogy piacképeset-e, azon vitatkozni nemigen van értelme. Mert ahogy állítólag a Föld mozgása, ez sem hitkérdés.  Mert a piacképesség definíciója az, hogy a piacon…..
Habony Árpád. 2018.12.05 20:36:01
@N. Barbie: "Annyian lesznek, ahanyan a mai megfelemlitett orszagban meg el mernek menni, mert masnap mar sanszos, hogy nem kell bemenni dolgozni, ha felismerik."

Na abban biztos lehetsz, hogy mindenkit lefilmezunk, fel irjuk a nevet, es masnap mar nem kell munkaba mennie. A gyereket megveretjuk az ovodaban es az iskolaban. A szuleit, meg majd elintezik a noverek ha orvoshoz mennek.
Szoval tessek lehet nyugodtan tuntizni.
• Átment Ignatieff rektor üzenete: sötét nap ez Magyarország és Európa számára, de a Times szerint kemény ellenlépések kellenek, hogy Orbánt meg lehessen fékezni • Csupán az eddigi oktatás 20 %-a marad Budapesten, az egyetem vezetői az este már a hogyantovábbról tárgyaltak a bécsi…..
Bumeráng Elárvult ellenzék 2018.12.03 20:01:06
A magyar társadalom politikai-társadalmi cselekvőképessége megszűnt. Teljes mértékben. Természetesen megannyi más tényező mellett ebben jelentős szerepe van az áprilisi választások eredményének, a Fidesz hatalmas győzelmének, az ellenzék politikai és morális csődjének, viszont az eredményen, hogy…..
Kemény amerikai szemrehányást kapott a magyar kormány, mert konokul szabotálja az erővel erejével elvett zsidó műkincsek visszaszolgáltatását. Az Uniót belülről, a populista nacionalisták aknamunkája folytán fenyegeti a legnagyobb veszedelem, mármint hogy szétesik, de azért Manfred Weber nem győz…..
Elképesztő hazardírozásba kezdett a magyar kormány azzal, hogy lényegében bújtatja a megbukott, majd jogerősen elítélt macedón miniszterelnököt. Mondhatnánk, hogy diplomáciai unortodoxia az, amit a magyar külügy művel, de valószínűleg helyesebb, ha azt mondjuk, totális hülyeség volt részéről ebbe az…..
Habony Árpád. 2018.11.18 00:14:40
nepszava.hu/3015404_a-dk-feljelenti-orban-viktort-embercsempeszet-miatt
Erre Orbán rájuk gyújtotta az irodát.
hirtv.hu/ahirtvhirei/leegett-a-demokratikus-koalicio-irodaja-2471779
:))))))))))))))))

Jól tette, hamarabb kellett volna.
Úgyhogy csak tessék nyugodtan beszólni Orbánnak.
Életveszélyes fenyegetés nagy nyilvánosság előtt, közveszéllyel fenyegetés - ezeket a vádpontok messziről is egyértelműek a fideszes képviselő Molotov-koktélos fenyegetőzéséből. Ennek ellenére az ügyészségnek csak akkor tűnt fel, amikor már Polt Pétertől kérdeztek róla...
• Az új cseh külügyminiszter nem azt mondja Magyarországról, mint a főnöke  • Orbán már exportálná Dél felé politikai sikerének ugródeszkáját: a sajtó megszállását  • Minden kormányzati propaganda ellenére Magyarországon a nagy többség még mindig jó véleménnyel van az unióról, az EP-választásra…..
Gébics Az áfa nem tréfa 2018.10.12 23:29:37
„Siratják a semmit, a másét…” (Ady Endre)  ..
A tegnapi bejegyzésben arról tűnődtem, vajon a 2016. október 8-i megszüntetés okai között milyen szerepet játszott az online kiadás sajátos hatása. Az ugyanis, hogy a Mediaworks akkori napilap-hálózata (nyolc újság a vidéki Magyarországon) a Magyar Távirati Iroda helyett a NOL híreit közölte. A…..
Habony Árpád. 2018.10.10 20:48:54
@ulpius66: Soros Gyorgynel erdeklodj, O felugyeli mi jelenhet meg az indekszen.
Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarország EP-képviselőjének budapesti, 11. kerületi irodájának ablakát ma reggelre kővel dobták be. A politikus korábban is kapott "Megölünk, szemét!" és hasonló fenyegető leveleket, de szerinte idén tavasszal komolyra fordult a helyzet: a postaládáját valakik emberi…..
A gumicsontokat a nagyhangú kutyák lefoglalására találták ki, de most, főleg az íze kedvéért, kicsit vitatkoznék a miniszterelnökkel, mert mi otthon nem szoktunk arról "sokat vitatkozni", hogy ki a magyar. Nem csak mert a család fele sváb vagy tót, nyomokban olaszt, skótot, romát, románt, zsidót is…..
Műholdkép Rejtélyes körök 2018.10.08 13:59:43
Azt hiszem, egy hónapig kutattam. Sokszor egy hét is eltelt, mire egy kérdésre választ kaptam, közel 40 év távlatából nem olyan egyszerű hiteles információkat találni.Főleg úgy, hogy igazából azt sem tudtam, mit keresek...
Mintha megrészegült volna attól a kormány, hogy bármilyen botrányt el tud tussolni Soros György emlegetésével. Akármilyen kínos ügy pattan ki a kormány vagy a Fidesz háza táján, már előre tudjuk, mi lesz a központi kommunikáció sarokköve: Soros György áll minden hátterében, ő támadja szegény kis…..
Habony Árpád. 2018.10.07 22:55:42
@Hamihami: "mert meg akartam nezni, hogyan mukodnek a fidesz berkomenteloi. "

Ugy mukodik, hogy elmesz te a kecskebaszo szopo sorosberenc kurvaanyadba.
Határátkelő Magyar vagy? 2018.10.06 06:30:00
Őszintén szólva a magam részéről én soha nem firtatnám senkinek a magyarságát, mert szerintem magánügy, ki minek vallja magát. A posztot indító idézet mégis elgondolkodtató, már csak azért is, mert nem akárki mondta és főleg azért, mert nem akármilyen dolgok következnek…..
Az Orbán-rendszer lényege, hogy valamitől vagy valakitől mindenki féljen az országban. Úgy alakították ki a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, hogy akár kormánypárti, akár ellenzéki, akár politikával alig foglalkozó egy állampolgár, valahogy mindig a hátában érezze a hatalom szúrós tekintetét. Vannak…..
• Az Európai Tanács szakértői szerint a magyar rendőrök igenis verik az illegális migránsokat  • A német kancellár és a francia elnök sajnálatos módon épp azt támogatja az EU-s csúcs előtt, amit Orbán legújabban kézzel-lábbal ellenez • Kovács Zoltán: Ugocsa non coronat! ..
Nem kell ahhoz a kormánnyal szemben kritikusnak lenni, hogy megkapja az ember azt, ami a Fidesz 5. számú párttagkönyve szerint kijár. Bereményi Géza persze nem került rossz társaságba...
Blogadó A propaganda hatása 2018.09.07 18:57:24
Áprilisban, a Fidesz KDNP teljesen meglepő választási győzelme után, úgy döntöttem elvégzek egy kis kísérlet szerűséget, és megpróbálom leírni az eredményét, közérthető módon. A kísérlet lényege az volt, hogy beléptem Fideszes csoportokba, és próbáltam megfigyelni az ott tevékenykedő emberek…..
  Sokan valljuk: nincs nagyobb érték, mint a szabadság. Ez a hitünk egyben azt is jelenti, hogy a korlátok a legkevésbé sem a barátaink. Miért halljuk mégis úton-útfélen - még a felvilágosult és jámbor társaink szájából is -, hogy ezekre égető szüksége van az embernek?   Biológia korlátainkat…..
Kéri Lászlót gyakran hívják a Budapesten túli Magyarországra. Ilyenkor nemcsak vidéki értelmiségiekkel beszélget, hanem helyi újságokat is lapozgat. Nem fővárosi elefántcsonttoronyból szemléli tehát a valóságot. Kardos Ernő készített vele interjút, amely tegnap jelent meg a FüHü.hu-n. A neves…..
A háborús hős, aki Putyin ágyába bújó, neofasiszta diktátornak nevezte a magyar miniszterelnököt...