Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rampant Foxcat

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik friss rovatunkban elismert magyar filmrendezőket mutatunk be, akik neve sokaknak ismerősen csenghet. Célunk, hogy a teljesség igénye nélkül bemutassuk eddigi munkásságukat, illetve a magyar filmtörténetben…..
Egyik legújabb rovatunkban elismert magyar filmrendezőket mutatunk be, akik neve sokaknak ismerősen csenghet. Célunk, hogy a teljesség igénye nélkül bemutassuk eddigi munkásságukat, illetve betöltött szerepüket a magyar filmtörténetben. Ezen a héten a kiválasztott rendezőnk Hajdu…..
Egyik legújabb rovatunkban elismert magyar filmrendezőket mutatunk be, akik neve sokaknak ismerősen csenghet. Célunk, hogy a teljesség igénye nélkül bemutassuk eddigi munkásságukat, illetve betöltött szerepüket a magyar filmtörténetben. A következő kiválasztott rendezőnk…..
A grúz-francia-német-cseh-kazahsztáni és magyar koprodukció, avagy George Ovashvili második nagyjátékfilmje, a Kukoricasziget egy, a megszokottnál jóval lassabb vezetésű, lélektanilag mély gondolatokat ébresztő, képileg pedig egyértelműen gyönyörködtető filmalkotás, amit…..
Legújabb rovatunkban elismert magyar filmrendezőket mutatunk be, akik neve sokaknak ismerősen csenghet. Célunk, hogy a teljesség igénye nélkül bemutassuk eddigi munkásságukat, illetve betöltött szerepüket a magyar filmtörténetben. Első kiválasztott rendezőnk Török Ferenc, akinek…..
Április 26-án debütált a Duna Televízió műsorán Dyga Zsombor hiánypótló sorozata, az Egynyári kaland. A Couch Surf és a Köntörfalak rendezője most, egy igazán könnyed hatrészes ifjúsági szériával rukkolt elő, amely öt fiatal történetét meséli el, akik az érettségi…..
A magyar animációnak már történelme van, hiszen számos klasszikus címe jut eszünkbe, ha csak meghalljuk a filmművészet birodalmának egyik műfaját. Egyes szótárak igazán lerövidítik az animáció meghatározását – a rajzfilm, mely a bábfilm és az árnyékfilm közös neve,…..
A Liza, a rókatündér című legújabb magyar film sajtóvetítése után, igenis azt érzem, hogy mindenkinek szükséges van mesékre – bármikor és bármilyen életkorban. Ujj Mészáros Károly által rendezett alkotás egy abszurd, ám annál inkább szerethető bájjal tálalja az igaz…..