Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pálinka-fan

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hegyek, tavak, vízesések és csodás nemzeti parkok is szerepelnek az Amerikai Egyesült Államok legszebb helyei között, melyekben - ha élőben most nem is - képekről annál csodásabb gyönyörködni!   A cikksorozat többi részét a következő linkeken érhetitek el: | I. rész | II. rész | III. rész | IV.…..
Már több százezren látták a M1 Híradójának szombat esti, zseniális villanását a Youtube-on, amiben a Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, Bencze Péter, de annyira részegnek tűnt a riportalanyaival együtt, hogy lekeverték a bejelentkezést.    A 24.hu megkérdezte az MTVA-t,…..
Általánosságban... Bár a budapesti villamoshálózat problémáin sokat segítenének az első posztunkban javasolt gyorsítási intézkedések, magának a vonalhálózatnak a fejlesztésével is foglalkozni kell, mert komoly bajok vannak. A legnagyobb gond a belvárosi gerincvonalak (Rákóczi út, Bajcsy-Zsilinszky…..
Az emlékezetes módon megszívatott egyiptomi Wizz Air-utasok megtapasztalhatták a cég kártalanítási rendszerét. A lényeg: minden fillérért meg kellett küzdeniük, de végül sok kamuzás és összevissza variálás után a légitársaság beadta a derekát és fizetett. Az eset…..
Pálinka-fan 2015.10.20 15:00:25
@the crow: Én mást olvastam: 14.2.2. Feladott Poggyászát az Önt szállító járaton fuvarozzuk.

Kétségtelen, hogy ez még mindig nem biztosítja, hogy "azon a gépen szállítjuk, amin Önt is"
A HírTV tegnapi esti híradójában telefonon kapcsolták Eva Maria Barki nemzetközi jogászt, akit főleg arról kérdezett Maráczi Tamás műsorvezető, hogy mit gondol Ausztria most Magyarországról, mi hazánk megítélése és úgy általában az utca embere hogyan vélekedik az egész…..
Visszaállt a szigor a Wizz Air járatain, újra keményen nézik és méricskélik a kapunál a kézicsomagokat - Budapesten. A rózsaszíneknél csak egy, különösen kicsi pakk vihető fel ingyen. Korábban a mérésre-bírságolásra szerződtetett társaság különösen bunkón végezte a…..
Több éve teszteljük a balatoni és a Balaton környéki vendéglátóhelyeket, és szerencsére egyre hosszabb a szuper helyeket bemutató toplistánk. Egyre könnyebb jó helyeket találni, akár a kalóriavadászat, akár csúcsgasztronómiai élmény a cél. A szubjektív lista természetesen…..
..
Pálinka-fan 2015.03.31 09:54:50
  Eljött a betelt pohár napja!Nem azt mondom, hogy a televíziózás legalja, mert elkövettek már ennél meredekebb műveket is, de érdekelne, mit szívnak a sztori-írók? Tény, hogy bárki színvonalasabb műsort csinál a telefonjával, én mégis azt kérdezem: bealkonyulhat valaha is az…..
Nem megy. Se a gép, se a tájékoztatás. Sziasztok, Első csalódottságomból már némiképp kimászva, tényszerűen összefoglalnám, hogy mi történt a tegnapi napon (2015.02.08) az Emirates Budapest - Dubai járatával. Kb egy hónapja döntöttünk úgy, hogy elmegyünk nyaralni…..
Igazán ütős imázs-videóval rukkoltak elő a Magas Tátra lakói, hogy így is kedveskedjenek a turistáknak. Lenyűgözően látványos videójukban a "szlovák hegyeket" reklámozzák. Ötletes és olyan hepi! Videó a tovább mögött! Szlovák népviselet, fürdőrucis csaj, boltos és…..
Rejtőzködő oligarchának lenni számtalan előnnyel jár, már csak ha az anyagiakat nézzük, akkor is. Hátrány viszont, hogy minél rejtőzködőbb a milliárdos, annál jobban gerjednek rá a fotósok és újságírók. Így van ez az ország egyik legsikeresebb vállalkozását, a…..
Pálinka-fan 2013.06.20 22:07:15
Via: reddit.com Az "ilyen csak Magyarországon fordulhat elő" és a "tipikus BKV/BKK" szövegeket megelőzendő szeretném leszögezni, hogy a példák a legkevésbé sem hazaiak, sőt nem is Indiából valók (ahol ki van írva, hogy hullát szállítani tilos a metrón és a…..
 A Schmitt-ügy végre értelmes téma a magyar közéletben. Írnak róla sok mindent, írják, hogy úgysem fog magától távozni az elnök, meg hogy ez egy ilyen ország, vagy hogy a politikai következmény mindig több, mint a jogi. Mindenkinek igaza van. Szerintem Schmitt lemond, hiszen…..
Pálinka-fan 2012.03.29 13:47:35
Subba Style! 2011.12.15 15:46:00
thx Gera..
Pálinka-fan 2011.12.15 16:42:58
Örülhet, aki jövőre szerezne autójogosítványt, hiszen a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium november végén kiadott rendelete szerint január 1-től megszűnik a rettegett rutinvizsga. De lesz még egyáltalán, aki ki tudja fizetni a tanfolyam árát, vagy ki tudja várni a hivatali…..