Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pusztai Olivér

252 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha tudatosan figyelünk az általános jóllétünkre, akkor nem mehetünk el szó nélkül az új generációs térillatosítók mellett. Ezek az apró, kifejezetten stílusos design tárgyak bőven túlmutatnak azon, hogy jól néznek ki. Gondosan összeválogatott illateszenciáknak köszönhetően hatással lehetünk…..
A márciusi világjárvány következtében kialakuló helyzet változások olyan sorát hozta magával, ami teljességgel felborította eddigi megszokott életünket: a “szociális távolságtartás” betartása, a munka- és tanulási körülmények hirtelen módosulása, a kijárási korlátozások, megszokott tevékenységeink…..
Annyira jó az idei nyarunk. Eddig szinte alig volt rossz időjárás, így tényleg érdemes az összes lehetséges időt a szabadban tölteni. Összeszedtem azokat a teraszokat, kerthelyiségeket, kiülős helyeket, ahol szeretem megélni a késő délutánokat/estéket nyugalomban, vagy éppen kicsit felspanoltabb…..
A nagy nyári melegben nem igazán kívánjuk a nehezebb ételeket, hiszen azok ilyenkor megterhelik az emésztőrendszerünket, így a legtöbben valami könnyű, hűsítő fogásra szavaznak. Mutatom is a hat kedvencemet, amihez most kiváló borokat is ajánlok.    1. EGÉSZSÉGES SZUPER  REGGELI A chia mag vagy…..
A szépségápolás hozzátartozik a napi rutinhoz, de az még nem, hogy tudatosan és körültekintően válassz az arctípusodnak megfelelő terméket. Persze senki sem születik bőrgyógyásznak, azonban ha betartasz pár apró szabályt és felméred a bőrállapotodat, akkor elkerülheted azokat a súlyos hibákat,…..
A hosszú repülőút nagyon megviseli az egészségünket. Az extrém légnyomás, a száraz levegő, a hideg, az állandó ülés mind hatással van a szervezetünkre és sokszor azt érezzük, hogy öregebben és nyúzottabban szállunk le a gépről miután elértük kedvenc célállomásunkat, mint ahogy felszálltunk. Egy…..
Sztárok, akiknek nem volt millió dolláros mosolya, de most az van! Nem is gondolnánk, hogy egy ápolt fog és egy tökéletes mosoly mennyit tesz hozzá a tökéletes megjelenéshez. Erre a legjobb példák a most következő celebritások, akiknek álom mosolyt varázsoltak a szakemberek - bebizonyítva, hogy a…..
Csak kevés férfi találja az összhangot a szépségápolás terén. Vannak, akik semmit sem, vagy nagyon keveset hajlandóak tenni, ha a napi test-, és arcápolásról van szó. Ez nemcsak egészségtelen, de kifejezetten taszító is lehet a külvilág számára. Mutatjuk, miket kell neked beszerezned, ha szeretnéd…..
Oh, igen, megint eljutottunk oda, hogy pár nap van hátra, hogy beszerezd a karácsonyi ajándékokat és fogalmad sincs, hogy kinek mit vegyél. Én azt mondom, hogy menj a tutira: spórolj időt, pénzt és az ötleteléssel sem kell fáradoznod. A következő három ötletből megoldhatod az összes kérdéses…..
Mindig is irigyelted a sztárok természetesen tökéletes, hófehér fogsorát? Akkor jó hír, megtaláltad a megoldást, amit úgy hívnak, hogy direkt héj. Nem károsítja a szervezetet, tökéletes hosszútávra, és már az ára is elérhető. Ismerd meg azt az eljárást, amit a legtöbb sztár már rég…..
“A divat nem a kényelemről szól!” - mondják a szakmabeliek sanda vigyorral az arcukon, és ezzel az esetek többségében egyet kell értenünk. Ebben a szezonban azonban a farmerdivatot tekintve egy kicsit fellélegezhetünk, mert egy időre elbúcsúzhatunk a feszes, buvárruha hatású skinny farmerektől, amik…..
Stílus válságba kerültél? Nem vagy egyedül, mindenkivel megesik. Ha éppen kifogytál az ötletekből és mindent megadnál pár menő inspirációért, hogy túllendülj a holtponton, akkor a most következő 12 outfit biztosan segítségedre lesz! A hőmérő higanyszála kezdi megközelíteni a nulla fokot. Pataki…..
A bőrdzseki a férfi divat egyik legikonikusabb ruhadarabja. Egy kabát, ami praktikus és meleg, ami korszakok, szubkultúrák alapdarabja volt és a mai napig óriási népszerűségnek örvend a férfiak körében. Több mint száz éves ez a felöltő, de népszerűsége egyre csak nő. Íme négy alapmodell ebből az…..
Ahogy haladunk a hűvösebb idő felé, a parfümök is megújulnak. A lista teljes, ezek a legfinomabb illatok ebben a szezonban, amit mindenképpen érdemes kipróbálni. 2018-2019-es téli szezonra nagyot változtak a férfi illatok. A legtöbb márka a korábbitól eltérően nagyon vegyes illatkompozíciót…..
Lassan itt a tél, és fogalmad sincs, mit vegyél fel, hogy ne fázz? A most következő 7 kabát fazon közül biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. A kérdés már csak az, hogy neked melyik jön be jobban!   Reggel, amikor kinézel az ablakon, és már a nyálkás, zimankós idő látványától is…..
A férfiak többsége még manapság sem hajlandó táskát hordani, pedig ideje elengedni az előző évtizedek valóban rémes példáit, és friss szemmel körülnézni a lehetőségek között. Igazán stílusos darabokat találhatsz, amelyek csak arra várnak, hogy esélyt adj nekik, és a menőségen túl még kényelmes, és…..
Vannak olyan ruhadarabok, amiket tilos kidobni, mert az idő múlásával nem hogy nem mennek ki a divatból, hanem még értékesebbek lesznek. Ha ilyenekkel szeretnéd erősíteni a basic ruhatáradat, akkor a most következő 9 darabnak muszáj ott lennie. Gyerekként soha nem értettem, hogy nagyapám, apám…..
Itt van az ősz, itt van újra! Én személy szerint sokkal jobban kedvelem ezt az időjárást, mint a nyarat, mert látványosabb szetteket lehet összeállítani, mint a 30 fokos melegben. Azonban nem mindegy, hogy  milyen alapdarabokra építjük fel a réteges öltözködésünket, hogy ne fázzunk reggel, viszont…..
Ahogy beköszönt az ősz, szükségünk van egy könnyű és sokoldalú felsőruházatra, amit szinte minden nap be tudunk építeni az öltözködésünkbe függetlenül attól, dolgozni megyünk, esetleg bulizni vagy hétvégi programot tervezünk. Erre a legmegfelelőbb ruhadarab a blézer! Sokoldalú, trendi és sokkal…..
Elkezdődött a New York Fashion Week, ami a divatvilág egyik legfontosabb eseménye. De ez miért jó nekünk? Mert nagyon sok inspirációt szedhetünk össze azokból az utcai outfitekból, amikben a divatszakma krémje ellátogat a divatbemutatókra. Íme, az 50 legjobb szett, amiből érdemes inspirálódni,…..
Lassan itt az ősz, de ahelyett, hogy azonnal egy vastag gyapjúkabátba burkolóznánk, előtte még maxoljuk ki a divattörténelem egyik legmenőbb ruhadarabját, a bőrdzsekit! 2018-AS ŐSZI TRENDEK: HÓDÍT A BŐRDZSEKI Ahogyan az ősz beköszönt, eggyel trükkösebb megoldásokhoz kell folyamodnunk, amikor…..
Lassan vége az augusztusnak, és jön a vénasszonyok nyara. Bármennyire szeretjük is a nyarat, mostanra kezd unalmassá válni a használatban lévő ruhatár, és ráfér egy kis frissítés. Itt az ideje, hogy újra gondold a gardróbodat, hogy te lehess a legdivatosabb az őszi szezonban.   MIÉRT IMÁDJUK AZ…..
Éljen - eljegyeztek, vagy éppen megházasodtál! Ideje telekürtölni a világot a nagy hírrel, és szerencsére ma már nem galambpostával kell ezt megoldanod, hanem elég a megfelelő időben és megfelelő hashtagekkel posztolni a neked szimpatikus közösségi média platformra. Mutatunk pár kifejezetten jó és…..
Mindenki azt feltételezi, hogy a luxus megjelenéshez az egyetlen út, hogy indokolatlanul drága holmikat vásároljunk. Sokan nem is gondolják, hogy ez koránt sincs így, hiszen elég egy pár apró trükk, és mindenki azt fogja gondolni, hogy a fast fashion helyett Monte Carlóba jársz…..
Legyen szó leengedett vagy feltűzött megoldásról esetleg egy csodálatos kontyról, itt az idő, hogy megismerd az idei év legszebb hajkölteményeit, amiért szinte az összes menyasszony meg van őrülve. Ha éppen még nincs ötleted, hogy a ruhádhoz milyen frizurát válassz, akkor adunk pár tippet, hogy…..