Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vigyazo

411 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázó! A szultán Budán 2018.10.08 09:24:46
Erdogan török elnök nem illiberális demokrata, hanem véreskezű diktátor: kurd falvakat bombáz, tízezrével veti börtönbe politikai ellenfeleit, köztük keresztény lelkészeket, antiszemita gyűlöletében Izrael terrorista ellenségeit támogatja. Budapesti látogatásának mégsem a puszta ténye a fő…..
A Hetek stábja a tusványosi táborozókat kérdezte arról, mit tanácsolnának a magyar miniszterelnöknek, ha módjuk nyílna találkozni vele...
Egy héttel azelőtt, hogy július 27-én a Föld lakóinak nagy része szemtanúja lehet majd az évszázad leglátványosabb és leghosszabb holdfogyatkozásának, Szibéria egy hatalmas, 200 ezer négyzetkilométernél nagyobb régiójában élők három és félórás nappali sötétséget éltek át...
A jeruzsálemi parlamentben, a Kneszetben ünnepi ülést tartottak Izrael 70. évfordulója és Jeruzsálem fővárosként történt elismerése alkalmából, amelyen izraeli politikusok és diplomaták mellett nemzetközi keresztény vezetők vettek részt, köztük Magyarországot Németh Sándor, a Hit Gyülekezete…..
Sneider Tamás, a Jobbik akkori alelnöke (jelenleg a párt frissen megválasztott elnöke) 2015. márciusában az ATV-nek adott interjút a blogunkon megjelent hangfelvétellel kapcsolatban. Ebben többek között elismerte, hogy a Jobbik és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) között szoros személyi…..
Az index előszeretettel pellengérezi ki az origo "full kretén" migránsozását, miközben saját felületén és blogválogatásában ugyanazt követi el, amikor cikkek sorozatában uszít egyszerre egy szakmai és emberi szempontból támadhatatlan személlyel szemben. Kásler professzor hiába vezeti évtizedek óta…..
A Townhall cikkét Michael Brown keresztény konzervatív publicista jegyzi. Az írásnak - amelyet a 888.hu szemlézett -  a címe: "Magyarország, a Huffington Post, a kereszténység és az iszlám". ..
2018. április 8-án Magyarország válaszolt. Öt és fél millióan válaszoltunk azoknak, akik rettegő, becsapott, passzív, színes utalványokkal vagy haminc ezüstpénzzel megvehető, demokráciára képtelen birkanépnek tarják a magyarokat...
"Harminc ezüstpénz meséje" címmel közölt cikket a hvg.hu, amelyben Németh Sándort (és a Hetekben véleménycikket közlő Hack Pétert) azzal vádolja, hogy a 2014 utáni fideszes kormánypropaganda hatására cserélték ki politikai nézeteiket. "Elég megnézni Németh 2014 előtti beszédeit." - írja (az amúgy…..
Vigyázó! Az újságírás halála 2018.04.01 10:05:03
Van úgy, hogy egy újságról azt hiszed, tárgyilagos és méltányos. Évek óta ez a híre, ilyenként veszed, ezért is olvasod. Ezért hiszed el, hogy a véleményoldal is normális és korrekt, ha vitakozik is, nem hazudik legalább. Ezt gondoltuk a HVG-ről is. Eddig.  Pár éve  már sokasodtak a kérdőjelek.…..
Kevés olyan ókori esemény van, amelyről olyan pontos információval rendelkezünk, mint a názáreti Jézus jeruzsálemi koncepciós peréről, kivégzéséről és feltámadásáról. A történészek többsége ezekből arra következtetett, hogy az első húsvét vasárnap 1984 éve, i.sz.…..
"Ha három héttel ezelőtt valaki azzal jön, hogy egy fagyos márciusi délelőtt két méterre ül tőlem az Inter történelmének egyik valaha volt legnagyobb ikonja, majd a szemem láttára parolázik Németh Sándorral és Gera Zoltánnal, matéteát iszik egy FTC-játékossal, hogy aztán kötényt adjon egy kilencéves…..
A Groupama Arénában tartja bemutatkozó edzését a új futballakadémia, amely a Szent Pál Akadémia FC és az olasz FC Internazionale Milano (INTER) között szakmai megállapodás megkötésére alapján jött létre. Mint a program fővédnöke, Javier Zanetti elmondta: Európában először Magyarországon jelenik majd…..
Egy olvasónk küldte el az alábbi videórészletet az ATV március 18-ai adásából, amelyben Németh Sándor villámportrét adott az ellenzéki miniszterelnök-jelöltekről. A Vidám Vasárnap adásában a lelkész egy nézői kérdésre válaszolt...
"A lelkiismeretet nem a saját szavaink, hanem az igazság tisztítja meg" - írta Facebook-oldalán Szita Károly kaposvári polgármesternek Morvay Péter, újságíró, a Hetek rovatvezetője, aki egyetemista diákként 1985 és 1987 között állt kapcsolatban az állambiztonság III/III-as ügyosztályával. Szita…..
Vigyázó! A szörnykoalíció 2018.02.26 15:26:51
A hódmezővásárhelyi polgármester választás után sokan sürgetik, hogy országosan is valósuljon meg a teljes ellenzéki összefogás. Pont egy hónappal ezelőtt a Pesti Srácok pontosan erről kérdezte Németh Sándort, a Hit Gyülekezete vezetőjét. A lelkész egy bibliai képpel válaszolt...
A legnagyobb hollandiai napilap, a De Telegaaf számolt be először Orbán Viktor és Geert Wilders budapesti találkozójáról. Wilders átadta könyve magyar nyelvű kiadását a miniszterelnöknek, akinek elmondta: az ország minden részén telt ház fogadta előadásait, és százak álltak sorba, hogy dedikáltassák…..
A Facebook oldalán fejezte ki támogatását Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője a nyílt levél mellett, amit Heisler András, a Mazsihisz elnöke tett közzé a Holokauszt Nemzetközi Emléknapjára időzített Horthy-megemlékezésről. A tervezett botrányos megemlékezésről először a Szombat számolt be...
Hosszú interjút adott Németh Sándor a Pesti Srácoknak, akik nem csak a megszokott témákban kérdezték a Hit Gyülekezete vezetőjét. A cikknek más a címe is erős: “Szörny-birodalmat hozna a Jobbik és a baloldal degenerált nászának beteljesülése”, de emellett is van benne jónéhány kemény mondat, íme egy…..
Vigyázó! Nyugati Homály 2018.01.20 10:18:06
Azt tudtam, hogy manapság egyre többen küzdenek szövegértési nehézségekkel. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a helyzet ennyire súlyos...
A heves tiltakozások ellenére lerombolták azt a nagyrészt helyiek által épített Szent Lambertus templomot, amelyet 1891-ben szenteltek fel a Rajna-menti Vesztfália államban, Immerath-ban...
A német AfD párt képviselője a brandenburgi parlamentben felszólalásában mind a 60 gender identitás képviselőjét köszöntötte a törvényjavaslat vitájában, amelyet a baloldal az LGBTQQ-jogok kiterjesztésére nyújtott be.  A magyar felirathoz kapcsolja be a videó alatt található gombot!..
Vigyázó! Cinkosok és haverok 2018.01.17 12:22:12
Gyurcsány Ferenc most az év elején is szerepelt. Miért? Mert szeret szerepelni és szeretne visszakerülni abba a székbe, ahol most Orbán Viktor ül. Üzent azoknak az egyházaknak , amelyek „kiszolgálják a diktatúrát” (= támogatják a kormányt), akik a gyűlölet falainak építésén dolgoznak ahelyett, hogy…..
A volt miniszterelnök kifejtette, hogy szerinte mi a kereszténység lényege, és mely egyházak képviselik azt...
Vigyázó! A 444 kínos sajtódíja 2018.01.11 22:48:27
A 444.hu újságírója, Ács Dániel nyerte az év legjobb oknyomozó újságírójának járó Gőbölyös Soma-díjat és az azzal járó egymillió forintos pénzjutalmat. Ács a IX. kerületi önkormányzat munkájáról és parkolási rendszeréről írt cikksorozatért kapta az elismerést, amelynek egyik írása miatt a Fővárosi…..