Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Cica75

0 bejegyzést írt és 738 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A főnök minél messzebbre rugdalásánál aligha létezik szórakoztatóbb felüdülés munka közben. A My Dear Bosses pedig pontosan erről szól, a drágalátos főnökasszonyt kell hazaküldeni egy jól irányzott rúgással, egyenesen az ablakon át. A nagyobb megtett távért több pénzt…..
Dr. Cica75 2014.07.23 14:40:08
Amúgy hogy kell gyereket nevelni? Hogyan veszem rá az egyévest, hogy engedelmeskedjen? :) Jó, tudom, sehogy, de csak egy dologban szeretném. Konkrétan: ledobálja az ételt az etetőszékből. Elvesz a tányérkájából egy banánkarikát és ledobja a földre. Rászólok, hogy nem szabad…..
Ki ne akart volna legalább egyszer az élete során kalóz lenni? Kint hajózni a tengeren, harcolni, mesés kincsek után kutatni? Nos, ma bárki kipróbálhatja: a Pirateers 2-ben (minő meglepetés) belevethetjük magunkat a kalózkodás világába. Eléggé összetett darab, a kihajózunk,…..
Mindenféle helyekre járunk eközben, voltunk D.-éknél lakásavató / szülinapi házibulin, a Lány is, persze csak a délutáni részén, fürdetésre hazaértünk, de így is klassz volt, később meg egy kolléganőm vidéki kerti partiján, az is jó volt. Érdekes ez, ahogy lehet menni a…..
Dr. Cica75 2014.05.25 17:44:20
Bár Gibson és Kappa már nincs velünk, nem mehetünk el szótlanul a Decisinon:Medieval mellett. Az első részt eléggé szerettétek, és úgy vélem, ez a középkori köntösbe bújtatott változat is bejövős lehet. Én nem tudok olyan alapos ajánlót írni, mint Gibson, mivel ez éppen az…..
Dr. Cica75 2014.05.13 12:18:31
@Gery300: Szaggat az egér, rohadt zavaró, egyébként ok.
isolde Hajszőnyeg, kutyatár 2014.04.29 19:27:12
A könyvfesztiválról akartam még írni, ahol tavaly még kilenchónapos terhesen voltam, most meg háton hordozott Lánnyal, aki a benti, meleggel és nagy tömeggel járó részeket leszámítva imádta. Idén nem voltam semmiféle könyvbemutatón, ellenben ugyanúgy söröztünk a napfényben…..
Dreamdancer's life Megint nyulak 2014.04.19 00:43:38
Igen, a hugi ismét bérelt egy adag nyulat húsvétra a gyerekeknek, hiába mondtam, hogy 1. tök hiteltelen peszah alatt keresztény húsvétot ünnepelni, 2. übergáz, hogy a 10 éves unokaöcsém még mindig hisz a húsvéti nyuszikban és ha a hugi nem világosítja fel, akkor én teszem meg,…..
- Kampány van! - Tényleg? Észre sem vettem. Mi azért odafigyeltünk. Sőt kutakodtunk. A következőkben ezért egy több részes sorozat első darabjával kezdjük el bemutatni, hogy mire is bukkantunk. Jelen bejegyzés szerzői (Micsinai István, Tóth Gergely, Fokasz Nikosz és Előd Zoltán) az…..
Dr. Cica75 2014.04.11 22:36:27
@Le Orme: Nekem is az hianyzik, hogy: igen, es? Talan a cikksorozat tobbi reszebol kiderul.
2014. április 6-án kerül tesztelésre az új választási rendszer. Az új játékszabályok több fontos strukturális változást hoztak. Egyrészt hangsúlyeltolódás ment végbe a vegyes rendszeren belül a többségi rendszer irányába: eddig a 386 képviselő 46%-a, azaz 176 fő, egyéni…..
Dr. Cica75 2014.02.26 15:51:55
@eßemfaßom meg áll: Inkabb a megelhetesi kispart, mint a megelhetesi nagypart.
Ezzel a címmel kaptunk levelet Péter nevű munkakerülőnktől, így ezzel kezdjük a hetet. "A Sentry Knight a szokásos - hullámokban jönnek a szörnyek, akiket az automata vagy akár kézi meghajtású íjászunk szép sorban levadász, miközben különböző varázslatokkal segíthetjük…..
Ez a dal vége? Igaz, az előadás még zajlik, a kövér hölgy énekel és az utolsó metrót elérni kívánók sem csörtettek ki a ruhatárba – ám úgy néz ki, a jövő évi országgyűlési választás már lefutott, az eredmény is borítékolható: a baloldal csúfos kudarcot szenved.…..
isolde I'm a believer 2013.11.20 18:11:45
Dr. Cica75 2013.11.21 17:24:00
@lpt1: OMG, Az Ember, Aki Binget Linkel :D.
isolde A medve nem játék 2013.11.09 20:44:08
Egyébként pedig fel vagyok háborodva ezen a Balogh József-ügyön. Nem azon, hogy nem mondott le BJ, azt én teljesen megértem, minek is mondott volna le, ha nem muszáj. Azon vagyok felháborodva, hogy ezt itt így meg lehet csinálni: hogy nincs közfelháborodás. Hogyhogy nem…..
GFG Blog Rezsiharc 2013.10.02 11:28:19
  1. ~ a méltányos közteherviselésért folytatott küzdelem egyik formája. 2 ~ a volt kommunisták ellen vívott végső ütközet   Példamondat: „2014 a rezsiharc éve lesz, a harc terepe pedig a választás”.     Van itt egy háborús retorika. A háborús…..
A szingapúriak mernek nagyot álmodni. Ez elmondható nagyon sok náció fiairól és lányairól csak a nagy különbség ott kezdődik, hogy ki meri azokat az ominózus álmokat megvalósítani. …A szingapúriak meg merték! Az alábbi képek a tanúbizonyságai arra, hogy hogyan kell…..
Dr. Cica75 2013.09.16 16:31:11
Vasárnap lezajlott a játéktörténelem legnagyobb ismert űrcsatája, Eve Online-ban, hol máshol (az a játék, amit egyesek egyszerre hat egérrel játszanak). Az Eve ugyebár sikeres sci-fi MMORPG saját politikai, gazdasági rendszerrel, így háborúkkal. A fő konfliktus a CFC és a TEST…..
Előző elemzésünkben a magyar Facebook felhasználók politikai kötődése alapján  rajzoltuk meg a hazai online élet politikai konkurencia térképét. Legújabb kutatásunkban pártok és médiumok kapcsolatát tártuk fel ismételten Facebook adatok segítségével. Ehhez elsőként…..
A Bloons emlékeim szerint a leginkább sorozatszerű TD, ez itt már az ötödik rész! Az ÖTÖDIK! És még mindig hasonlóan néz ki, mint a negyedik, vagy a harmadik, szóval csak apró lépésekben fejlődik. Aki lemaradt volna: Kis útvesztőben jönnek az egyre erősebb lufik, amiket…..
Dr. Cica75 2013.06.21 13:03:28
@Öltönyösrabszolga: Nem. De akkor talan olyan cikket kellett volna irni, nem pedig olyat, amibol latszik, hogy 2 percet jatszottal a jatekkal. No offense, de tenyleg.
isolde Green, green grass of home 2013.04.16 12:25:00
Sajnos úgy érzem, Sopronba azért talán már nem nagyon kellene elutaznom, pláne ott aludnom, ha nem akarok Sopronban (vagy valahol félúton. Például Győrben!!*) szülni, pedig mostanában virágzik a japáncseresznye, meg lehet erdőben sétálni, és lesz ez a jó kis rendezvény is Kis…..
Az ember, akit szeretek, egy éve becsöngetett. Nem mondok igazat, mert nincs csengő, nem szeretem, ha bárki csenget, tehát telefonált. Mondta, hogy harminc évvel ezelőtt egy házibuliban majdnem... Kérdezte, emlékszem-e. Bevallottam őszintén, hogy kurvára nem. Röhögött. Abban a…..
Állítólag politikai pártok uszítanak minket. Állítólag átláthatatlan mozgató erők vesznek rá, hogy bizonyos dolgokat elkövessünk. És a legjobb: állítólag pénzt is kapunk érte! Akik előszeretettel rágalmaznak, azok szerint voltam már cionista, hazaáruló, jobbikos, MSZP-s,…..
Dr. Cica75 2012.12.27 12:52:47
Sziasztok COOLok és COOLette-ek, és persze sziasztok egyéb érdeklődők is! Itt van ismét az esztendő vége, amikor immár hagyományosan és hatodik alkalommal közzétesszük a legCOOL-abb magyarok ötvenes listáját. Idén minden eddiginél nehezebb munka volt a lista összeállítása,…..
Cool List 2012 35. Route 8 Szilvió 2012.12.11 15:00:00
Amihez Szilvió hozzáér, az rögtön kúlarannyá válik, legyen az az eszement saját projektje, a Route 8 vagy éppen a Broken Cups nevű szinti-punk mészárszék, de akkor sem jön zavarba, ha éppen be kell állnia a dj pult mögé, hogy nyomjon egy észveszejtően cool acid szettet.…..