Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rendszer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„És úgy feküdtek a testek a földön, mint legelésző marhák, juhok és sertések csordái a pusztán…”Rogerius mester Siralmas Éneke A magyarságot sújtó, a nemzeti emlékezetben máig fennmaradt sorscsapások közül talán a tatárjárásként ismert 1241-42-es mongol…..
Mezőberényben lehet valami a vízben.... A 18 kommentelőt feljelentő igazgatónéni után egy újabb közéleti szereplőjük fürdött be az internettel. Csávás István fideszes önkormányzati képviselő a következő üzenetet tette közzé az iwiwes üzenőfalon: "Kapjátok be a BNO…..
Egy tragikus és megrázó riport következik az Ózdhoz tartozó Somsály bányatelepről. Ebből nem lesz Index vezércikk, mint ebből. Itt félelem, hallgatás és beletörődés van. Borsod megye messze van. Ilyen dolgok zajlanak ma Magyarországon, az Európai Unióban, 2009-ben:…..
Az agyam eldobom, hogy milyen emberek földlakók vannak... Emlékeztek még Szabó Dézire? A modellre, akit augusztusban meggyilkoltak? A postra, amit Eric írt? "Török Adrienn és Bartus László – a rendőrök gyanúja szerint– kedden délután(12.-én) összeverte,…..
Rendszer 2009.03.24 21:13:48
Minden nap egy újabb időutazás a múltba, kedves barátaim... "Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az egykori városvezető tevékenységét - írja a Magyar Nemzet. A…..
Rendszer 2008.11.13 14:27:55
w Csapataink harcban állnak 2008.10.28 06:00:00
 A Pentagon új térképeAzt javasolja egy neves amerikai katonai szakértő, hogy az elkúrt, rossz útra tévedt vidékekre ne csak tankokat és bombázókat küldjenek, hanem kövesse a hadsereget egy hasonló méretű civilizátor-kontingens, amely közigazgatást, költségvetést,…..
w Lopótökök 2008.04.17 05:45:00
Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve…..