Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aktivsport

397 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Black Friday 2023. november 17-én az Aktivsport webáruházban! Gyere és használd ki az év legütősebb akcióit! 2016-ban indítottuk először el a fekete pénteket, hogy olyan akciókkal várjunk, amit csak ezen az egy napon hirdetünk ki! Kínálatunkban minél szélesebb körben próbálunk nem csak…..
A SUP az elmúlt évekbe tört be hazánkba, és népszerűsége töretlen. Mi most a felfújható deszkákról fogunk pár szót ejteni, melyiket válaszd, milyen is az a felfújható deszka? Ha ezek a kérdések felmerültek benned is, olvass tovább! Felfújható SUP deszkák A manapság népszerű felfújható SUP deszkák…..
Tavaszból lassan nyárba fordul az időjárás, és ilyenkor számtalan szabadtéri program válik elérhetővé. A kempingezéstől, az evezésen át, egészen a strandolásig elképesztő mennyiségű opciód van a kikapcsolódásra. Mindössze néhány kiegészítőre van szükséged, hogy a kikapcsolódás valóban szórakoztató…..
Bár az ősz beköszöntével nem feltétlenül a lábbeli eldobása a legnépszerűbb döntés, de nem mehetünk el szó nélkül az új trend, a mezítlábas futás mellett. Egyre többeket foglalkoztat a téma, ezért összegyűjtöttük neked, hogy mit érdemes tudnod a mezítlábas futásról. Nem egy új hóbortról van…..
Semmi sem tudja jobban feltölteni az embert, mint a természetben töltött idő. Bármennyire is vágyunk arra, hogy megtapasztaljuk, milyen érzés a modern technológiától távol, a vadonban boldogulni, ódzkodunk kimozdulni a komfortzónánkból. Adunk néhány tippet, hogy le tudd győzni az ismeretlentől való…..
A nyári forma kérdése napról-napra égetőbbé válik, hisz ahogy mutatja az idő is, elérkeztünk a májushoz. Cikkünkkel most instant pár ötlettel segítünk a nyárra formába jönni, hogy minél jobban nézz ki a strandhoz/strandon! Hisz elkezdeni sosem késő, ezt ne feledd, mert amint napról-napra jobb…..
Számos fejlesztőpedagógus ajánlja szülők számára a trambulin vásárlását. A trambulin ugyanis amellett, hogy remek szórakozást nyújt, fejleszti az állóképességet és az egyensúlyérzék fejlődését is. Ez különösen gyermekkorban létfontosságú, de felnőttek számára is remek testmozgást biztosíthat. A…..
Kellemes idővel kezdődött idén a tavasz, így végre el lehet kezdeni bringával járni, túrázni, vagy akár felkészülni az első versenyekre. Sokan gondolják azonban, hogy a drága bringa örök életű is, pedig ez egyáltalán nem így van: minél komolyabb a gép, annál gyakrabban kell szervizelni, hogy tényleg…..
A tavasz beköszöntésével, vagy még a tél idején, ezt ugye most nehéz eldöntenünk, a Húsvétra is készülődünk, bármilyen időben is ér minket. Sokan azonban bajban vannak, ha a gyerekek ajándékának kiválasztására kerül a sor. Maradjunk a csoki nyuszinál, vagy válasszunk nagyobb-kisebb játékot,…..
Hamarosan itt a szezon, így összeszedtünk Neked pár dolgot, amit ne tegyél a trambulin vásárlásakor. Hogy a legoptimálisabb felállítani, és mikre kell figyelni vásárláskor? Melyik trambulin az ideális? Hát először is nézzük meg mekkora helyünk van, és mennyi összegből gazdálkodhatunk a…..
Kívánd a testednek csak a legjobbat, akár az egyes testrészekről való gondoskodásról van szó, vagy masszázsról, kényeztetheted magad, akár otthon is! Figyeljünk a testünk jelzéseire, és ha szükséges pihenjünk, és kényeztessük magunkat. Ezt akár egy jó fürdővel is megtehetjük, de használhatunk…..
Tornázz ott ahol jól érzed magad! Folyamatosan elfoglaltak vagyunk, és a legtöbben könnyen találunk kifogást arra, miért nem járunk le az edzőterembe. A mozgás azonban nagyon fontos, nemcsak a fogyás miatt, hanem számos egészségügyi hatás miatt is. De hogyan alakíthatunk ki egy jó edzőtermet otthon,…..
Egyre nagyobb divat jégkorcsolyázás és a görkorcsolyázás is, azonban ha mi is szeretnénk megtanulni görkorizni és átgurulni vele a városon, nem árt, ha tudjuk, hogy mivel, hol és hogyan tehetjük ezt meg. A jégkorcsolya előnyei A jégkorcsolyázás kedvelt téli sport, de csak kevesen vannak tisztában…..
Az új esztendő első napjaiban valamennyien újévi fogadalmak segítségével fogalmazzuk meg, milyen változásokat szeretnénk eszközölni saját életünkben. Ezek a fogadalmak lehetnek pénzügyi vonatkozásúak, időtöltéssel kapcsolatos fogadkozások, illetve az egészséges életmóddal és testmozgással…..
Valószínűleg te is hallottad már a környezetedben élőket arról beszélni, mennyire kellemetlen, hogy a téli hónapok alatt elkerülhetetlenül felszalad néhány plusz kiló. Talán magad is tapasztaltad ezt a jelenséget. De miért van ez? Tényleg elkerülhetetlen a téli hízás vagy ez csak kifogás? És…..
Nem véletlen, hogy a társasjáték az egyik legnépszerűbb családi, baráti találkozók és az esős délutánok sztárja! Együtt töltött minőségi időt, nevetést és élményt rejtenek magukban. Mindez önmagában is felbecsülhetetlen, de a társasoknak ezen felül is sok-sok pozitív hatása van. Szülőként nem ritka…..
Még el sem mosogattuk a Télapó által hátrahagyott sütis tányért, a tisztára sikált csizmák még mindig ragyognak, de az ajándékozási láz még most sem ér véget. Sőt, most veszi csak kezdetét az igazi vásárlási roham. Egy igazán találó ajándék kiválasztása nagyon hosszú időt is igénybe vehet, ezt…..
A karácsonyi szezontól egészen márciusig sokan választják a sílést mint kikapcsolódási lehetőséget. Néhányan többéves rutinnal érkeznek meg a sípályákra, akadnak azonban olyanok is, akiknek még nincs gyakorlatuk a síelésben. Utóbbiak számára szeretnék segítséget nyújtani, és elmondani, hogyan…..
Idén novemberben is közeleg a Black Friday, a vásárlók ilyenkor általában izgatottan várják, vajon mennyivel olcsóbban juthatnak hozzá az általuk kinézett termékekhez. De honnan ered valójában a Fekete Péntek, és hogyan segít téged a megfelelő sportszerek, játékok vagy otthoni termékek…..
Aktivsport Minden, ami halloween! 2022.10.27 10:30:12
Készülsz már a halloween-re? Nem eléggé! Ha úgy hiszed mindent tudtál erről az ünnepről és a hozzá szorosan kapcsolódó töklámpásról, akkor nem! Mi tudunk újat mondani! Végig vesszük, honnan indult és hová fejlődött halloween ünnepe.  Mester szintű tökfaragók Ma már itthon is hagyománya van a…..
Az edzés közben és utáni folyadékfogyasztás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Testünk hidratáltságát, körülbelül 70 százalékos víztartalmát folyamatosan fenn kell tartani, és mivel sportolás során sok vizet veszítünk izzadás formájában, ilyenkor fokozottan figyelnünk kell a megfelelő…..
A küzdősportok szerelmesei pontosan tudják, hogy egy mérkőzést nem kezdünk el fogvédő felhelyezése nélkül. Nem csak számukra fontos azonban a megfelelő védelem biztosítása, hiszen akadnak további sportok is, melyek sérülésveszélyükből adódóan megkövetelik a fogvédők viselését. Lássuk, mik a…..
A legtöbben bármit megtennének, ha ehhez a testalkattípushoz tartozhatnának. A mezomorfok az ektomorfoknál valamivel alacsonyabbak, széles váll és keskeny csípő jellemzi őket, izomformáik pedig szépek. Viszonylag könnyű sportos, szálkás testalkatot elérniük, ráadásul gyorsan és könnyen…..
A legtöbb ember szeretné a lehető legtöbbet kihozni a saját testéből. Általában el is jutunk az elhatározásig, hogy változtatunk az étrendünkön, edzeni kezdünk, életmódot váltunk, a várt eredmény azonban sokszor elmarad. Éppen ezen szeretnénk segíteni háromrészes cikksorozatunkkal, melynek soron…..
Biztosan te is megfogadtad már néhányszor, hogy holnaptól rendszeresen lejársz edzeni, odafigyelsz a táplálkozásodra, és eléred az áhított testalkatot. Majd ezek az ambíciók kudarcba fulladtak, és jöttek a genetikával kapcsolatos kifogások. A genetikának valóban van köze a testalkat alakulásához,…..