Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cartman

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Disintegration album tizedik dala. Egy másodpercnyi üvegcsörömpöléssel indít, majd elindul egy középtempónál gyorsabb dobalap mormogó basszussal, és egy erre mániákusan ismétlődő gitárhangzással. Roger szintije egy egyszerű dallammal később csendül fel, viszont az igazán…..
    Szijjártó külügyminiszter bekérette a német ügyvivőt, mert Petry Zsoltot elküldték a Hertha BSC-től. A hivatalos indoklás szerint a kormány  megütközését fejezte ki, hogy Németországban retorzió érhet bárkit is nézetei törvényes keretek között történő közlése miatt. I am not kidding, tényleg ez…..
    Le kellene kapcsolni, mert nemzetront és genderizál, minden lehetséges felkapcsolt dolog alkalmas a fellazításra, általában a dolgok sok mindenre alkalmasak, különösen alkalmasak a deviantúra és a baloldalizmus térnyerésére, mert a felkapcsoltak Hatodik Hadoszlopa maga a mélyállam, ha…..
        Írtam korábban a Johns Hopkins Egyetem kutatóintézetének előrejelzéséről. Azóta félelmetesebbé váltak a jóslataik Magyarországgal kapcsolatban. Ma aztán címlapon hozták le a lapok, hogy napi 220 halálesettel számolnak (ez így nem teljesen igaz, de mindenképpen 100 feletti értékkel).       …..
Cartman 2020.10.03 21:13:11
@jotunder: Mikor nem vette figyelembe? Mert a nyilatkozat aprilisban hangzott el, akkor meg mar lockdown volt, onnantol csak lazitasok jöttek. Amugy a lockdown egyaltalan nem volt szigoru, mint azt közben mar masok is kifejtettek.
Cartman 2020.10.03 21:15:24
@ascriptor: mindig is azt mondtam, hogy a teljes halalozasi szamot kell nezni es azt összehasonlitani a különbözö idöszakok között (2020 vs. 2019 vs. 2018 stb.) Egyebkent 2020 elsö felevben 4000-rel kevesebb embert halt meg Mo-n, mint 2019-ben.
Cartman 2020.10.03 21:21:54
@Indriq: focimeccsek igen, koncertek nem...
       "A Pénzcentrum ugyanakkor kiszúrta, hogy a miniszterelnök ezen kijelentésével épp egybecseng a washington-i egyetem Egészségügyi Mérési és Értékelési intézetének (IHME) a friss felmérése, amiben az Egyesült Államok és Európa országainak az adatai alapján vizsgálták meg az új…..
      A pénteki Haaretzben megjelent egy cikk, amelyben arról írnak, hogy Jordan Peterson, akit Orbán is fogadott, és aki a magyar jobboldal egyik idolja, azt mondta, hogy Hitlert "csodálni kell", ő egy "organizational genius" volt.       Utánanéztem, tényleg mondott ilyet. Azt is mondta, hogy…..
Cartman 2020.07.06 10:48:39
@rikitikitevi: igaz. azt meg hozzatennem, hogy az eletmodtanacsados könyve egy nagy közhelygyüjtemeny.
Gretta A világ 50 legszebb szigete 2019.10.16 18:50:15
Pálmafák, mesés tengerpartok és elképesztő panorámák - bemutatom nektek a Föld leggyönyörűbb szigeteit, melyekre pillantva legszívesebben azonnal egy nagy világkörüli út indulnánk ... Te melyik szigettel kezdenéd? A tavaly publikált "A világ 10 legszebb magánszigete" című írásom rendkívül nagy…..
Cartman 2019.10.17 22:16:03
Szeretem olvasgatni a különböző oldalak fitnesz témájú cikkeit. Imádom, mikor egy módszert úgy állítanak be, hogy azzal biztosan el fogjuk érni a célunkat. Nem kell törődni semmivel, mindegy mit csinálunk, csak azt az egyszerű, egy dolgot tartsuk be. Ennyi, jön a csodamódszer és majd megold mindent…..
Sir Winston Churchill egyike a történelem legismertebb és legtöbbet idézett nagy alakjainak. Történelmi szerepe 1908 -tól kezdődően előbb Nagy-Britannia politikájában, majd 1940-től már az egész világ históriájában meghatározónak tekinthető. Keménykalapos, elegánsan öltözött, de testes alakja,…..
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
Cartman 2019.05.12 18:25:00
@atandora: Az elozo evadban, amikor elmentek targyalni Cercei-vel (megmutatni a zombit), volt egy privat meeting Tyrion es Cercei között. Ott simogatta Cercei a hasat, amiböl Tyrion levette, hogy mi van, ki is mondja ("you are pregnant").
Cartman 2019.05.12 22:42:52
@szani12inda: visszaolvastam az eredeti bejegyzest, igazad van!
    "De azért valahogy mindig is zavaró volt, ha egy ország, egy nemzet nem saját magából (az országban őshonos népekből) állítja össze válogatottja legjavát. (Szilvay Gergely)"             Kylian Mbappé édesanyja algériai származású, apja kameruni. Algériát 1830-ban gyarmatosították a…..
Cartman 2018.07.16 16:20:02
@Jean Claude: "Állítólag volt most olyan válogatott, amelynek a pályán angol volt a munkanyelve a sajátja(i) helyett." Igen, a belgaknal az angol a hivatalos nyelv a füvön.
A HR-es állásinterjús szokásokat sokszor éri az a kritika, hogy színház az egész, és nincs is értelme. Leginkább az alábbi kérdések miatt gondolja ezt sok álláskereső – és ezek esetében egyet is kell értenem velük. Állásinterjú-stratégiákkal azt tanítom nekik, hogy ezekből hogyan lehet kimozdítani…..
        El Pais, Le Figaro, Le Monde, Independent, The Guardian, Dagens Nyheter, Der Standard, Daily Telegraph, El Mundo, De Standaard, El Espectador.             ..
Cartman 2018.06.24 15:34:54
Ugyan senki nem kívánja a brit uralkodó halálát, reméljük, még sokáig ül majd a szigetország trónján, természetesen létezik egy titkos terv arra, hogy milyen protokollt követnek majd, ha ez a sajnálatos esemény bekövetkezne. Lássuk, milyen sorrendben követik majd egymást az…..
Cartman 2017.03.22 18:27:46
@cardiobascuralis: Kisalföld.hu :))))

Karoly a tronörökös:
en.wikipedia.org/wiki/Succession_to_the_British_throne
Sokan, akik osztott edzéshez szoktak, szkeptikusak a teljes test edzéseket illetően. Furának tartják izomcsoportonként egyetlen gyakorlat alkalmazását, mikor ők az adott testrésznek szentelt napjukon számtalan gyakorlattal még a lelküket is kihajtják magukból...
         Kleinheisler László 6-szor játszott a Werder Bremen-ben, és 12-szer a Darmstadtban. Összesen egy gólt rúgott a Bundesligában. Most hazajött a Fradiba és rajta köszörülik a nyelvüket az újságírók. Kleinheisler huszonkét éves, elég jól játszott az EB-n, ezért igazolták le. Igen, talán sok…..
„Több éve járok orvoshoz, masszőrhöz, csontkovácshoz, kipróbáltam az összes gyógyszert és kezelést, mégis állandóan fáj a nyakam/derekam. Úgy tűnik, az én problémámra nincs megoldás.” Ismerős érzés? Nos, az alábbiakban összefoglaltam a leggyakoribb, gerincproblémákkal kapcsolatos tévhiteket.…..
Először a száraz statisztikák.  Eddig 81 különböző dalt játszott a zenekar. Minden alkalommal volt a Lovesong és a Just Like Heaven. Csak egy alkalommal volt: Mint Car, The Same Deep Water As You, The Drowning Man és a The Top A legtöbb dalt a Disintegration-ről játszották (184), utána jön a The…..
Ennyire brutál kezdésre szerintem senki nem számított; első estéről csak 6 (!) dal maradt, ebből 2 új; és az első estével szemben ezúttal Disintegration-party volt, 10 dal szerepelt az 1989-es nagy sikerű lemezről, csak a Homesick és az Untitled maradt ki.  Ami viszont még elképesztőbb: most…..
Cartman 2016.05.15 21:34:49
@[Gábor]: A del-amerikai turnen minden szam alatt volt kivetites. Mindig mas, de nem kreativkodtak tul, altalaban egy motivum es legtobbszor ugyanaz, mint a dalhoz tartozo klipben (pl. a High-nal felhok). A teljes turnet felvettek Tim Pope rendezeseben, valoszinu, hogy akkor az ö koncepcioja ervenyesult.

Junius 3-ra van jegyem Salt Lake Citybe, majd referalok, hogy van-e elorelepes (vagy visszalepes) kivetites ugyben :)
   A 444.hu megtalálta Koncz Katalin ny.egyetemi tanár, intézetvezető Corvinus egy érdekes cikkét a Magyar Tudományban. Vicces. Koncz Katalin természetesen úgy lett egyetemi tanár a Corvinus-on, hogy semmiféle komolyan vehető tudományos munkássága nem volt, ez kezd valamiféle motívum lenni,  de…..
Cartman 2016.04.27 13:00:27
Csak az elsonek neztem utana:

"1998, Woman of the Year
The American Biographical Institute"

en.wikipedia.org/wiki/American_Biographical_Institute

"New awards are continually created and marketed. Most awards are available for between US $195 and $495, payable by the recipient, depending on their level of prestige and the quality of the printing on the certificate and the material in the frame or mount.[12] In 2005 the Institute awarded 200 "Man of the Year" awards at between $195 and $295 each.[18]"
1964. Nem óriás ananászokat látunk, hanem a kék agávé növény óriási töveit, amiből a tequila készül. További érdekesség a növényről, hogy nem egy rovar, hanem egy denevérfajra porozza be, és leginkább 1500 méterrel a tengerszint felett érzi jól magát  ..
A film bő évszázados történetében számtalan alkalommal történt meg, hogy bizonyos kellékek, tárgyak elhomályosították a főszereplőket. Többek között ez az autóknak is sikerült, amik közül számos legendás státuszt vívott ki magának. Rengeteg példány volt képes hatást…..
Cartman 2015.11.13 12:21:34
A világ - egyik - legjobbfej vállalatának címére igényt tartó Zappos.com egy csapásra vesztette el dolgozóinak 14 százalékát: mintegy 210 fő mondott föl egyszerre az online cipőkereskedelmet forradalmasító, dollármilliárdos forgalmat bonyolító amerikai cégnek.  ..
2014. április 6-án kerül tesztelésre az új választási rendszer. Az új játékszabályok több fontos strukturális változást hoztak. Egyrészt hangsúlyeltolódás ment végbe a vegyes rendszeren belül a többségi rendszer irányába: eddig a 386 képviselő 46%-a, azaz 176 fő, egyéni…..
Cartman 2014.02.26 21:09:39
@OkoskaTo:rp: ez az europai parlamenti valasztasra vonatkozik, a nemet paralmenti valasztasok tovabbra is 5 szazalekos kuszobbel futnak
Cartman 2014.02.26 21:19:41
@kovi1970: legalabb ugyanannyi orszag (ha nem tobb) orszag mukodtet eleg hatekonyan tobbpartrendszerre epulo demokraciat.