Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SANTA BROS

176 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#reklám Kíváncsi vagy, hogyan lehet 1 db akkumlátorral több szerszámot is használni? Szeretnél végre környezettudatosabb lenni? Számomra nagyon fontos, hogy mindig hatékonyan és környezet tudatosan dolgozzak a kert körül, így nem csak példát mutatok a gyerekeknek, hanem több…..
A gyerekek imádják tudni, hogy mekkorát nőttek napról napra! Mutatunk egy villámgyors ötletet, mellyel akár az aktuális fotóikat is odateheted pillanatnyi magasságukhoz. Amire szükséged lesz: Olló Színes papír Mérőszalag Papírragasztó Dekortapasz CEWE natúr nyomat Öntapadós dekorgumi…..
Hamarosan itt a húsvét így most mutatunk nektek egy igazán egyedi fényképes tojástartót, amivel nem csak a gyerekeket, hanem a család többi részét is meglephetitek.    Most a 100%- ban újrahasznosított anyagból készülő CEWE Natúr nyomatot választottam, mert környezetbarát és nagyon elegáns és…..
  Rengeteg programot lehet csinálni a gyerekekkel, ám még is azok a legjobbak, ahol amellett, hogy együtt lehet a család valami igazán minőségi dolog is történik. Aki követi a blogot vagy követ az instagarm-on az tudja, mennyire fontosnak tartom a gyerekekkel közösen eltöltött időt. Ezért is…..
Nem olyan régen jelent meg Vass Gergely Altatómese a kerek erdőből című kötete a BOOOK kiadó jóvoltából. Kaptam egy példányt így gondoltam bemutatom nektek.   A harmincegy oldalas kötet szebbnél- szebb kézzel festett és rajzolt illusztrációkkal van tarkítva, amit Benkő Lilla készített.  Színes és…..
*szponzorált tartalom Most egy nagyon egyszerű, mégis egyedi ötletet hoztam el nektek a Dremel jóvoltából. Kipróbáltam a Dremel 4250 multifunkciós szerszámát és játszi könnyedséggel alakítottam át egy rég nem használt fa ládát egy egyedi játéktárolóvá. Első lépésként lecsiszoltam a korábbi…..
Ismét hoztam egy #apaolvass könyvajánlót nektek.  Ezúttal két könyvet szeretnék bemutatni a Libertine könyvesbolt kínálatából. Két olyan könyvet, ami engem egy pillanat alatt levett a lábamról. Szuper illusztrációk és magával ragadó történetek.    A varázsfészek    Egyenesen a szerzőtől,…..
Hamarosan itt az év egyik legjobban várt ünnepe, a karácsony. Most hoztunk nektek egy szuper egyszerű DIY ötletet, amit elkészíthettek a családotoknak ajándékba, de a gyerekekkel is jó közös móka lehet.   Amire szükséged lesz: CEWE fotók a CEWE Fotóterminálon nyomtatva, vagy online…..
Közeledik a karácsony így gondoltam hozok nektek egy könyvajánlóval egybekötött ajándék ajánlót.   Az első könyv, amit szeretnék nektek mutatni, már Mikulásra is szuper ajándék lehet. Ez a Nyúl Péter adventi kalendáriuma   Röviden a könyvről: Péter előre örül a karácsonynak. Itt az ideje a…..
  Rengeteg alkalommal hangsúlyoztam már, mennyire fontos dolog az, hogy napi szinten olvassunk a gyerekeknek. Nem csak a könyveket szeretik meg, hanem fantasztikus beszélgetések is születhetnek.  A másik nem elhanyagolható dolog a könyv választás.  Fontos, hogy gyerek korosztályának és szellemi…..
Tegnap ismét egy nagyon szép őszi nap volt. Ilyenkor a délelőtt csoda szép napos, így kihasználtuk a gyerekekkel és leveleket és terméseket gyűjtöttünk, ez jó lehetőség arra, hogy beszélgessünk egy picit az őszi tájról, növényekről.   Majd ezután mindent bevittünk magunkkal a házba és kezdődhetett…..
Nem olyan régen elérkezett az idő, hogy az ikreknek új ágyakat válasszunk, a régi rácsos ágy már kellőképpen kicsinek bizonyult, hiszen már mindenféle funkcióját megjárta, illetve az ikrek teljes szobatisztasággal büszkén várták az új ágyukat és az óvodát is.  Na de ne rohanjunk ennyire előre.…..
Ismét egy hoztam nektek egy #apaolvass könyvajánlót az  @akombakomszeged jóvoltából.   Ezúttal egy igen különleges és ahogyan Bella mondaná "varázslatos"  kötettel készültünk nektek.  Ez a könyv az Egérke enciklopédiája.  Egy fantasztikus könyv a természetről és a minket körbeölelő erdőről…..
Hamarosan apák napja így hoztunk nektek egy kreatív ötletet. Mi csalhatna nagyobb mosolyt az édesapák arcára, mint ha újra élhetnék azokat a pillanatokat, amit családjukkal, gyermekeikkel megélnek. Most egy olyan lapozgatható DIY képtartó mutatunk, ami minden apuka íróasztalán jól mutat majd. Így…..
 #reklám #ajándék  Kaptunk egy dobozt az Anya mesélj csapatától, egy dobozt, ami maga a varázslat. Ezt hoztam el most nektek. Szeretném megmutatni, mennyi tanulást, izgalmas játékot, történetet és kreatív ötletet tartalmaz, a MeseDoboz.   Könyvajánló: A doboz legfőbb eleme, Hermann…..
Most egy olyan könyvet hoztam nektek, ami két szempontból is nagyon különleges. Az egyik nagyon érdekes és egyedi tulajdonsága, hogy egy úgynevezett beszélgetős kötet. Minden oldalon különböző kérdéseket tesz fel a gyerekeknek így indítva el a beszélgetéseket felolvasó és gyermek között.A másik…..
Itt az idő, hogy az Édesanyákat ünnepeljük, így hoztunk nektek egy kreatív ötletet. Mivel nincs anyák napja, virág és emlékek nélkül, így most ötvöztük nektek ebben a szuper ötletben mindkettőt. Egy olyan vázát készíthettek velünk, ami nem csak, hogy csupa fenntartható anyagból készül, de…..
Ismét hoztam nektek egy Apa olvasst! #reklám A mindennapos mese olvasást, nagyon fontos dolognak tartom több szempontból is, a gyerekek fantáziája, szókincse, tudása, kreativitása is fejlődik és a szülők minőségi időt tölthetnek el gyermekeikkel. Ezért jött létre az Apa olvass kezdeményezés is,…..
Hamarosan itt a húsvét, így egy szuper egyszerű kreatív ötletet hoztunk most nektek, amit pillanatok alatt elkészíthettek. Így nem csak a tojásfátok lesz egyedi a saját fotóitoktól, hanem kiváló ajándék az egész család számára. Amire szükséged lesz: CEWE Art fotók vagy CEWE Terminálon nyomtatott…..
#reklám Amikor a gyerekek kezdenek önállóan tevékenykedni járnak már és egyedül próbálnak étkezni, elérkezik az a pont, amikor meg kell ragadnunk a lehetőséget és minden alkalommal egy higiéniai rutint vezetni az életükbe. Mi ehhez a következő dolgokat, eszközöket használtuk: BBlüv 3 az egyben…..
A mindennapos mese olvasást, nagyon fontos dolognak tartom több szempontból is, a gyerekek fantáziája, szókincse, tudása, kreativitása is fejlődik és a szülők minőségi időt tölthetnek el gyermekeikkel. Ezért jött létre az Apa olvass kezdeményezés is, hogy az apukák minden este töltsenek minimum…..
Valentin-napra hoztunk nektek egy igazán gyors és kreatív ötletet. Most megmutatjuk, hogyan rejthetitek el kedvenc fényképeitek és üzeneteiteket egy kedves kis meglepetés formájában Amire szükséged lesz: Olló Ragasztó Kartonpapír Ceruza Vonalzó Szalag Flitter Mini nyomat fotók Első…..
#együttműködés Huszonhét éves voltam, amikor az első gyermekem megszületett. Valahogyan ,amikor szülők leszünk hajlamosak vagyunk a sok új feladat miatt megfeledkezni saját magunkról. Harmincegy évesen  három gyermek után tudatosan figyelek rá, hogy rendszeresen járjak borbélyhoz, hogy ápolt legyek…..
Nagyon boldog vagyok, hiszen az Apa olvass! kezdeményezés egyre több emberhez jut el. Ami kifejezetten megtisztelő, hogy két hazai szerzőhöz és édesanyához is eljutott a híre. Így tőlük kaptam ezt a két könyvet, amit szeretnék most nektek bemutatni. Az első könyv Pocok Péter Kalandjai - A süti A…..
#együttműködés Amikor megtudtuk, hogy ikreink lesznek rengeteg kérdés merült fel bennünk, mit hogyan is fogunk megoldani, hogyan közlekedünk majd három pici gyerekkel. Amíg picik voltak a hordozók, és a babakocsi volt a biztonságos közlekedésben a segítségünkre. Viszont most elérkeztünk arra a…..