Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beszélő majom

10 bejegyzést írt és 1129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondta az idegen szívű RTL Klub híradója a Policy Agenda megállapításaira hivatkozva, hogy Magyarországon sacckábé egy millió ember nyomorog, éhezik, a létminimum alatt keres. Vagyis sokan annak dacára is nélkülöznek, hogy közben dolgoznak, azaz kvázi állandó jövedelemmel…..
beszélő majom 2015.04.05 22:04:51
@Punxsutawney Mormota:

Angola? Ott is jó üzlet szítani a korrupció-hisztit?
beszélő majom 2015.04.05 22:18:20
@Punxsutawney Mormota:

Nahát, Mormi!

Hát beszél így a négerekről egy jámbor, istenfélő ember? :DDD
beszélő majom 2015.04.05 22:34:15
@Punxsutawney Mormota:

"Na még egy kis alázat és küldheted a CV-t."

Azt nem küldök, de van pár kollégám, akiket tudok ajánlani, ha inkább a személyiségzavarodat kezeltetnéd abból a pénzből, amit itt kínálgattál fentebb.

Teljesen szokványos esetnek tűnsz a kommentjeid alapján, ha megfontolod a terápiás lehetőségeket, egy kis segítséggel akár teljes életet is élhetsz.
Alaposabban belegondolva a paraszti kultúrában gyökeredző népszokásaink közül nem sok tudott átmentődni a városias környezetbe. A húsvéthoz kapcsolódók közül is csak a locsolkodás. Az mondjuk érthető, hogy a negyvennapos böjt a felpörgő munka világában betarthatatlan. A…..
Christos Papaloucas az Új Testamentum eredeti, ógörög nyelvű szövegeinek kópiáit használta elsődleges forrásként ahhoz, hogy meghatározza Jézus halálának okát, és magyarázatot találjon arra, hogy miért halt meg viszonylag rövid idő alatt a kereszten. A keresztre feszítés…..
beszélő majom 2015.04.05 11:56:04
@E.Katolnai:

"mi a különbség a mitológia és a történelem, az autentikus kézirat és a hamisítvány között"

Neked meg azzal kellene tisztában lenned, hogy az eredeti kézirat meg a légből kapott tartalmú hamisítvány mellett olyan is létezik, hogy hitelesnek elismert másolat.
beszélő majom 2015.04.05 12:40:12
@mortuIIus:

"Ábrahám nem létezett, Mózes sem létezett. "

Hát persze hogy nem.

Sőt mi se létezünk, ez az egész csak egy illúzió a Mátrixon belül. Valójában hatalmas erőművekben alszunk, és termeljük az energiát a gépeknek :)
beszélő majom 2015.04.05 13:47:36
@mortuIIus:

Ha egy zsidó ilyeneket olvas, nem fog rá reagálni semmit. A megveszekedett muglik meg jönnek a szokásos hülyeségeikkel, ha egyáltalán képesek felfogni, hogy mit írtál nekik.
Egy hely, ahol nem Damoklész kardja lebeg fejünk felett, hanem valami egészen más, annál valami sokkal nehezebb. Egy hétszáz kilót nyomó kő és nincs photoshoppolva. De mit keres ez egy templomban? Nem meteorit becsapódás, amit látunk, bár elég hihetetlen, hogy a templom közepén egy hatalmas kő…..
beszélő majom 2015.04.04 14:04:36
1. A mészkő sűrűsége 2,7 g/cm3 (2700 kg/m3) - vagyis 1 m3 mészkőnek 2700 kg súlya van. (A többi kőfajta ennél egy kicsivel könnyebb, vagy nehezebb, részletek itt: www.betonopus.hu/notesz/kutyanyelv/anyagsuruseg.pdf )

2. Az installáció befoglaló formájának a mérete 5x5x8 m, vagyis 200 m3. Ha a teljes hasáb kőből lenne, ennek a 200 m3 tömör kőnek a súlya 200 x 2700 kg, vagyis 540.000 kg lenne. (Ez 540 tonna követ jelent.)

3. Ránézésre a tojásforma a befoglaló formának LEGFELJEBB a 2/3-át teszi ki. Ez esetben a tojásforma tömör kődarab súlya (540.000 /3)x2 = 360.000 kg, azaz 360 tonna lenne.

4. Ehhez képest a posztoló egy 700 kg-os installációról beszél.

5. Ebből gondlom, hogy a készítő NEM kővel, hanem valami sokkal könnyebb, mesterséges anyaggal dolgozott, amiből ki tudott egy héjformát alakítani.
beszélő majom 2015.04.05 10:31:21
@Könnyen elkaptuk, uram!:

A poszt címét is utólag írta át, eredetileg "hét mázsás" kő volt a címben, nem "hétmázsás" és nem is "7 mázsás" kő.

Úgyhogy vegyél vissza, mert nincs igazad.
Közeleg a húsvét hétfő és vele a komoly hagyományokkal bíró locsolkodás, amely egy ősi termékenységvarázsló rítusból ered, ugyanakkor a vízzel való meghintés utal a keresztség jelére és tartalmára is. Vízbevető, vagy vízbehányó hétfőn a fiúk és férfiak vízzel,…..
beszélő majom 2015.04.04 16:59:34
@Bambano:

"keresztény szokás, ergo ciki."

Butaság.

A locsolkodás nem keresztény szokás, hanem a keresztény ünnepre rátelepedett, pogány eredetű szokás.

Afféle "after party".

Nem véletlenül hájpolták annyira a locsolkodást a Kádár-rendszerben: nagyjából sikerült elhitetni a prolikkal, hogy Húsvétkor nem a vasárnap, hanem a hétfő az ünnep.
Gyermekkoromban elszántam magam,Hogy szólok istennek, ha van.De nékem ő égő csipkefenyérbenMeg nem jelent, se borban és kenyérben,Hiába vártam sóvár-irigyen,Nem méltatott reá, hogy őt higgyem. Karinthy Frigyes: Nem mondhatom el senkinekMost, hogy húsvét örömére az internet…..
beszélő majom 2015.04.03 19:29:37
@.2llkedő:

""Az isten szó kis kezdőbetűvel írandó, hiszen az nem a teremtő neve,""

Mit nem értesz?
beszélő majom 2015.04.03 19:34:43
@Brendel Mátyás:

"a Rom 1. az nem a Tora, te fasz."

Nézd, te egy mocskos szájú hülye vagy :)

Mossál szájat, utána gyere vissza, és kérdezd meg, hogy akarok-e beszélgetni veled.
beszélő majom 2015.04.04 11:41:18
@Hari Seldon 2:

"Szóval a konzervatív vallásos nevelés ilyen szinten deformálhatja a szemályiséget,"

Azt akartad mondani, hogy a személyiségzavaros szülők konzervatív vallásos nevelésnek nevezett szadizmusa?

Ez a keresztény szál a tömeggyilkos terrorista esetében meg nettó kamu.

A család zsidó származású, a zsidóságból kikeresztelkedni se lehet.

A gyerek csak visszatérhetett felmenői hitéhez, csatlakozott valami közösséghez, és mivel látták rajta, hogy kissé bomlott az agya, lecsaphatott rá a Moszad, hogy alkalomadtán felhasználja.
        Ez nem lesz könnyű.         Dr. Béndek Péter a Polgári Konzervatív Párt elnöke kemény szavakkal ostorozza a balliberális értelmiséget. A filozófus-pártelnök úr legfőbb vádpontja az, hogy a balliberális értelmiség nem sokat tett le az asztalra a "közéleti…..
beszélő majom 2015.04.03 20:01:19
@HaFr:

Az lenne a minimum, hogy kitiltod ezt a Jotunder nevű stricit az INTERNETRŐL.

Ahogy szoktad, ha valaki ellenvéleménnyel él a kinyilatkoztatásaiddal szemben :)
A héten a Kaposvári Egyetem minden női munkavállalója levelet kapott a rektortól. A Prof. Dr. Szávai Ferenc DSc rektor és Borbás Zoltán kancellár által aláírt levélben az áll, hogy április 3-án, most pénteken a női munkavállalóknak nem kell megjelenniük dolgozni. Mondván,…..
A miniszterelnök otthona előtt békésen sem lehet tüntetni – szögezte le a rendőrség. De ha a felhergelt tömeg alakzatban masírozik cigányok otthonaihoz, ott ordítva fenyegetőzik, köveket hajigál, a rendőröknek nem kötelező beavatkozni. Erről bírósági ítélet szól.  Az…..
Nem szűkölködtünk a kemény megjegyzésekben, az erős jóslatokban: érdemes volt a hétfő délutánt Wesley Clark nyugállományú vezérezredesessel, a NATO európai erőinek volt parancsnokával tölteni. A helyszínt az Atlantic Council biztosította, ahol az Ukrajna iránt érdeklődők a…..
beszélő majom 2015.04.02 14:23:48
@livengood:

"Ezzel szemben saját bevallásod szerint is érted, hogy az amerikai kormányoknak bizony legfőbb feladata az amerikaiak "biztonsága" mert ellenkező esetben repülnek."

Hülyeséget beszélsz.

Az amerikai kormányok tudatlanságban tartják a választóikat.

Miközben RÉMTETTEKET művelnek a nevükben és a pénzükön, szerte a világban.
beszélő majom 2015.04.02 14:43:56
@livengood:

" Viszont azt is tudom, hogy ahol a NATO most masíroz, ott a többségnek tetszik ez."

1. Nem a NATO masíroz, hanem az amerikai csapatok, amerikai zászló alatt. A nigger elnök NEM fogadta ezügyben a NATO főtitkárát, és a saját KONGRESSZUSÁTÓL se kapott a masírozásra felhatalmazást.

2. Ha a többségnek tetszene a masírozás, akkor Csehországban nem kellett volna olyan törvényt hozni a napokban, hogy 3 év börtön jár azoknak, akik tojással meg paradicsommal dobálják meg a közutakon masírozva provokáló amerikaiakat, vagy bármilyen egyéb módon kifejezik a nemtetszésüket az utcán.

3. Ha a többségnek tetszene, akkor Magyarországon és Szlovákiában is masíroznának a jenkik, úgy, mint Csehországban és Lengyelországban. Csakhogy Magyarországon és Szlovákián suttyomban, vasúton, teljes HÍRZÁRLAT mellett csempészték át a jenkiket, nem fellobogózva, meg a közutakon masíroztatva.

Tudjuk, a magyarok meg a szlovákok az unió két aktuális fasiszta, zsidógyűlölő, amerika-ellenes diktatúrája :)
beszélő majom 2015.04.02 17:28:38
@nagybalfasz:

Ha SOHA nem létezett OLYAN független és egységes Ukrajna, amelynek a Krím a része lett volna, akkor a jelenlegi, a Szovjetunióból kiesett, magát Ukrajnának nevező képződmény milyen alapon tart igényt a Krímre, meg a többi, egy sose létező független Ukrajnához SOSE tartozott területre egyáltalán?

Inkább örüljenek, hogy a zsidók nem kiáltanak ki a területükön az egykori kazár kaganátusra hivatkozva Izrael mellé egy második Zsidó Államot :)
Az alapjövedelem erkölcsileg megalapozott, politikailag indokolt és gazdaságilag – még Magyarországon is – kivitelezhető. Az alapjövedelem ideológiailag feladja a(z) – európai perifériaországokban mindenképpen – fenntarthatatlan liberális gazdasági meritokrácia eszményt,…..
beszélő majom 2015.04.02 16:14:58
Nem is gondolnánk, hogy az emberek már a kőkorszakban milyen leleményesek voltak: ekkor készült ugyanis az első „felnőtt játékszer”. Persze a technológia akkoriban még gyerekcipőben járt… …a vibrátor elődje ugyanis kőből készült. Kleopátra már ennél messzebb ment: a…..
Kertkonyha Nagyi almás pitéje 2015.04.01 00:02:00
Mit tudott a nagyi almás pitéje? Mitől volt olyan felejthetetlenül jó az illat, ami elvarázsolt, amint beléptünk hozzá? Kicsi voltam még, nem emlékszem, hogy csinálta az almás pitét. De ahogy most sült ez a pite, és kezdtek kiszállingózni az illatok, ő jutott eszembe.Nálunk húsvétkor ez lesz az…..
Mostanában, március vége felé, ismét aktuális ez a kérdés. Ám nagyon úgy tűnik, az embereket már nem olyasmik hozzák lázba, mint 1848-as elődeiket. Például a sajtó szabadságára finoman fogalmazva is tojnak a népek, amíg a napi valóvilág-show és bulvárhír adagjuk…..
beszélő majom 2015.04.01 15:31:01
@Emmanuel Goldstein:

"a történelmünk tele van színmagyar tudósokkal, akik büszkén kiállnak az ősmagyar gyökereik mellett"

Ja, az elsők között említeném Teller Edét.

Tipikus békeszerető jó magyar ember volt szegény :)
beszélő majom 2015.04.01 16:00:42
@Emmanuel Goldstein:

Telelr nem erőmű-projektekben, hanem atombomba-projektekben volt benne.
beszélő majom 2015.04.01 16:01:39
@Emmanuel Goldstein:

"simán lehet imádkozni, ártani nem árt, bár haszna sincs"

Végül mindenki oda kerül, ahová életében készült :)
Létezik egy mítosz arról, hogy Orbán Viktor baromi jó politikus. Úgy értem a szó eredeti értelmében, hatalomtechnikai szempontból. Még azok közül is sokan ájuldoznak Orbán politikusi képességeiről, akik szerint szerint Orbánnak csak káros lépései vannak és Magyarország…..
beszélő majom 2015.04.01 15:12:01
@Kéményen dolgozó kisember:

"Fidesz agitproposként nem kéne legalább elolvasnod a cikket ami alá kommentelsz? "

Már miért kéne?

A provokatív címlapos cikk címében meg a lead-ben benne van minden, amit tudni kell. Olyanok ezek a cikkek, mintha nem is emberek írnák, hanem valami közhely-generátorral dobálnák össze.
Vendégszerzőnk, Pető Andrea, a CEU professzorának írása. *** A II. világháborús nemi erőszak történetének írása Magyarországon1 A háborús nemi erőszak kutatása rendkívül nehéz, mert a jelenséget a hallgatás összeesküvése veszi körül.2 A történelmet források…..
5 SUPRTIPPET mutatok nektek, amit talán a legtöbb háziasszony ismer, azonban soha nem árt átismételni a legfontosabbakat. A hó végén ezek most különösen jól jöhetnek. 1.Tervezd meg a bevásárlást Mérjük fel az otthoni készleteket, utána pedig tervezzük meg, mit szeretnénk…..
Másodszor eszem a pünkösdfürdői Gyradikoban.Mit eszem: próbálok enni.Mert nálam az evés egy kellemes időtöltés. Ha mindezt többen tesszük, akkor az definíció szerint egyszere, egy időben történik. Nemkülönben, amennyiben salátát eszünk a főételhez, akkor azt is - meglepő…..
beszélő majom 2015.03.31 15:08:55
@ghavrilos:

"Tehát , jogosan kérdezte meg a kollégát a kiadó pultnál, hogy van-e már Gábor nevű vendég. "

Ha képtelenek vagy lusták tíz percig fejben tartani a kurva vendégeik nevét, akkor minek kérdezik meg tőlük a kurva nevüket?

Csak anyázni tudnak?
beszélő majom 2015.03.31 18:34:07
@Behajtó70:

"Ugyanis a táblának a jelentése: anyád egy kisegítő mosléktakarító, de éppen nem itt dolgozik. Ez a humor?"

Nem. A vicc az egészben az, hogy a kedves @ghavrilos: mamája viszont ot dolgozik, csak nyilván derogál neki összeszedni a vendégek után a tálcát :DDD

Ezt írja a blogján, a "Nagy aaz isten állatkertje" című poszt alatt, amiben direktben leállatozza az egyik vendégét, a fenti kommenthez hasonló stílusban:

"Miután lassan 13 éve vezetek édesanyámmal közösen egy görög tavernát Pünkösdfürdőn"

ghavrilos.blog.hu/2012/08/09/nagy_az_isten_allatkertje_518
De kérdem én, emberrel ezt meg lehet tenni? Micsoda őrült fájdalommal járhatott ez, szegény anyukámnak? Kedves Ismerőseim, és kedves Ismeretlenek, akikhez eljut ez a néhány gondolatom! Nem szoktam saját életem gondjaival terhelni a közösséget, de most úgy érzem, meg kell osszak…..
beszélő majom 2015.03.31 18:14:19
@horex:

"Tuttam hogy orvos egyetemet végeztél!"

Tuttam, hogy ellógtad az áltisiben az olvasásórákat.

A poszter egy szóval se írta, hogy a néni az otthonban fekvőbeteg volt. Csak azt írta, hogy tüdőgyulladást kapott.
  Ilyet még biztosan nem láttál! Igazán furcsa pár! Egy törpeméretű testépítő egy nála mintegy hatvan centivel magasabb transzexuálist szeret és boldogok. Anton Kraft úgy mondja, hogy ő a világ legboldogabb emberek. Részletek a tovább mögött! Az ötvenkét éves…..
Március 22. volt az első  (nem ünnepnapra eső) hétvége, amikor a vasárnapi zárva tartás miatt a legtöbb bolt nem nyithatott ki. Pangó plázák és üresen álló hipermarket parkolók, ez volt a jellemző a "jeles" napon. A nagyvárosok szélén elhelyezkedő bevásárlócentrumok…..
beszélő majom 2015.03.31 14:16:20
@oszt jónapot:

"normális Munka Törvénykönyvét csinálni és ellenőrizni a betartását meg túl bonyolult lett volna"

Rövidre zárták a problémát.

Ha nem lett volna a folyamatos kiskapuzás, akkor nem lett volna a rövidre zárás.
beszélő majom 2015.03.31 14:23:44
@oszt jónapot:

Az adócsalás ellen az online pénztárgépek bevezetése elég jó megoldásnak tűnik így első lépésként.

Fél év alatt 106 MILLIÁRDDAL több ÁFA folyt be mindjárt az első monitorozott fél évben, mint az előző év ugyanazon időszakában.
beszélő majom 2015.03.31 15:56:21
@Alsep:

"Vajon ki változtatta meg a munka törvénykönyvét?"

Na és a "demokratikus baloldal" kint volt miatta az utcán?

Vagy úgy gondolták, hogy a piszkos munkát elvégezte a Fidesz, és ha 2014-ben sikerül visszamászni a hatalomba, akkor már csak csiszolgatni kell rajta, hogy az új szabályozás mindenben megfeleljen a "baloldali" munkáltatóknak?
Simicska Lajos megkezdte Vona Gábor pozicionálását. A Magyar Nemzetnek adott interjút a Jobbik elnöke, amelyben szinte könnyek között ismerte be, hogy ha a zsidókat bántják, akkor ő zsidó, és nem szeretne kilépni az Európai Unióból. Legalább is, egyelőre, mert nem állunk rá…..
beszélő majom 2015.03.31 15:41:07
@nu pagagyí:

"Én még nem találkoztam olyan jobbikossal, amelyik ne lenne rasszista. "

Nálatok nagyobb rasszista nincs az országban. Tiszta szívből gyűlölitek és megvetitek a magyarokat.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Üdvözlöm!   Szoktam olvasni az oldalukat, elhatároztam, hogy most…..
beszélő majom 2015.03.31 10:41:53
@sarostehen:

"Itt volt még valami más is, amit a poszter elhallgat."

Kellett a helye a gondnok kurvájának.
beszélő majom 2015.03.31 13:03:36
@monddazigazatmar:

Látom, te is toltál már be sógor-komát a becsületesen dolgozó, hátszél nélküli alkalmazott helyére :)
Március 27-én ünnepelte 52. születésnapját sokak kedvenc rendezője, forgatókönyvírója és színésze Quentin Tarantino. Ha csak ránéz az ember már látja, hogy ezzel az emberrel nincs minden rendben és ezt filmjeiben is bizonyítja. Produkciói között szerepel a Ponyvaregény, a Kill Bill, a…..