Csikós Zsolt

Csikós Zsolt

Aktivitások

A sebesség oltára Ezt szereltem egész télen 2015.03.15 08:30:08

Pontonban turkálni? Piha. Steyr-Puch-alkatrészeket homokfúvatni, alapozni, festegetni? Mit képzelsz... Szent Szobrot polírozni végtelen türelemmel? Dehogyis, ugyan már. Mert még a legnyitottabb házasságokban is eljön a pillanat, amikor a faszi egy kicsit nem az újabb numerákkal és a…..

Csikós Zsolt 2015.03.16 15:36:33
@Jermann Kálmán:
Szia Jack, rég hallottam felőled! Megint itt az AAA köztünk, emlékszel, milyen jó kis cikket nyomtál belőle?

@karlmann:
A negyedik olajcsere után most is tele van az olajteknő alja valami sűrű trutyival. Pedig ez egy fémtisztán feltett olajteknő volt, az olaj maga nem látott többet 800 km használatnál... Szerinted volt benne valami svéd kompresszió-viszkozitásjavító mutymuruty, vagy sem? :-)
Csikós Zsolt 2015.03.20 20:38:24
@dhrbikes:
Az a Spacy-be megy :-) A Ponton most újabb kölcsönök után kiált családi körben... Az alapjárattal várj, amíg kicsit ment a moci, mert állás után idő kell neki, mire beáll jól. De vigyázz, a fogyasztásmérő nem lineáris.

@Cymantrene:
Azt végül nem írtam meg, hogy beletettem egy függesztett (asszem Majesty) benzincsapot, rejtve, és megkerültem a kínai utángyártottat? Mindegy, szóval ez történt. A kínai csap ugyanis nem bírja az etanolos benzint és vagy ereszteni kezd, vagy épp ellenkezőleg, nem ereszt. Persze ettől meg lehet, hogy török.
Csikós Zsolt 2015.03.22 21:56:54
@dhrbikes:
Akkor csak halkan merem mondani: eltaláltam a szívató beállítását - annak ugyanis van valami tudományos módszere, de én úgy csináltam, hogy a zsírpatron ferde éke épp elérje az elzárórudat hidegen, gondoltam, melegen akkor pont becsukja.

Viszont ha így van, akkor kb. 1 hét használat után állítsatok alapjáratot, ezen a képen:
galeria.totalbike.hu/blogok/2014/10/09/suzuki_gemma_questo_fogyasztascsokkenes/28

Látod a réz csavart a súber tövénél az öntvényben? Azt kell tekerni, felhúzod a gázt, negyedet tekersz, visszaengeded, de csak, ha teljesen bemelegedett a motor! Ugyan kereszthornyosnak néz ki, de valójában ha jól emlékszem, két lapos horony van benne, tehát lapos és baromi hosszú csavarhúzóval kintről is tudjátok tekerni, van egy pici luk erre a burkolaton :-)
Belsőség Amerikai Chrysler-alkatrész Észak-Koreából. Mi?! 2015.03.16 16:34:13

Balázs Viktor TC-közeli egyén, egyben barátunk, nos az ő egyik ismerőse rendelt a múltkor alkatrészt a köztudottan amerikai Chrysler Voyager autójához. Nem, semmi baj nem volt az árral, az is jött, amit kért, csak volt egy kis bibi a zacskón levő felirattal. A Mopar még rendben…..

Csikós Zsolt 2015.03.17 09:36:23
Nehéz a küzdelem a mindig, mindenben és mindenkiben hülyét és rosszindulatot gyanító egyes olvasókkal, sőt végtelen. Egy apró kiegészítést azonban hadd tegyek hozzá azoknak, akik sóherségről és ebayről vásárolgatásról beszéltek fent, ez jött ma a levelesládámba Balázs Vityától:

"Azt esetleg pontosítsd a Csikós kollégával hogy ezt én konkrétan itthon vettem az Emil Freynél és kb. 23 ezer Ft volt, szóval nem ebay és hasonló, de öröm nézni a hozzászólásokat. Ja, még valami: 2009-es Grand Voyager RT és ez az első bak, mert a hátsó, az made in USA. És igen, VM Motori, amit egyébként az amerikai Jeepbe is tesznek odakinn. Tehát nem osztrák. A többi stimmel nagyjából. Ehhez is ért mindenki mint a focihoz. :-)"
Belsőség Fordéknál a lóerő-gőzhenger 2015.03.05 14:53:04

Új GT 2016-ra, új Focus RS összkerékkel, 170 lóerős Fiesta ST, illetve az európai Mustang - minden itt köröz, mozog, még a szagukat is érezni. Így nyomasztja standszomszédait a Ford. Azt kell mondanom - egész hatékonyan. Videó a Ford standról, Genfből. Aki beszél: Johnny Herbert…..

Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz