Csikós Zsolt

Csikós Zsolt

Aktivitások

Szónoklatok Ninivének Pokió, Nishiazabu 13-14 2012.11.02 11:22:00

Sok magyar régi álma ez: elmenni Pokióba, megkeresni Nishiazabut, és ott becsöngetni a 13-14-es házszámba. Nos, én ott voltam. És elhoztam nektek a részletes tervrajzokat arról, hogyan kell odajutni! A legfontosabb, hogy ez a cím valójában nem létezik - és mégis. Nishiazabu…..

Csikós Zsolt 2016.08.15 14:46:49
Szia! Azért Nishiazabu, mert apám jó barátja volt a Nepp, s a mi lakásunkban válogatták össze a zenéket (szintén részben apám kollekciójából) a Deák Tamással, mi meg épp akkor voltunk Tokióban, s a Nishiazabu akármelyik choméjában laktunk, most nem tudom a címet, mert Rióban vagyok, de egy hét múlva meg tudom nézni neked. A Nepp meg jó ötletnek tartotta, hiszen állandóan ezt írta a levelekre, amiket küldött nekünk. De nem az a ház, hanem egy régebbi, ma is megvan, a sarkon áll, az utca egyébként a Nissekidótitól nyílik, ami a vörös kersztes kórház mellett fut el. Üdv, cszs
A sebesség oltára Harminc éve folyamatosan ácsol 2009.03.21 00:00:00

Bakos Peti barátom – egyébként mindenki Jimiként ismeri – nem ma kezdte az ipart. Élete első motorját az első pár száz méter használat után szétfaragta. És mindenről Peter Fonda tehet. Én a hetvenes évek végén még kiskamasz voltam, és egy rendezett Budapesten…..

Csikós Zsolt 2009.03.21 20:40:42
Ja, amikor a mai harleysok az amerikai szabadságról, meg a végtelen országutakról papolnak. Rajtuk ötmilliós bőrruha, a mociban japán dugattyú, karjukon Rolex, és fél szívvel már a hétfői igazgatótanácsi értekezleten vannak. Überlol basszátok meg.

Ja, és az ilyen srácokat, mint a Jimi, be nem engednék az elit klubnak tartott találkozókra. Még megtetvesedik az utánfutón odavitt motorjuk.
Csikós Zsolt 2009.03.25 13:09:40
@chopper:
Nem, épp ellenkezőleg :-)

Baromira bosszant, hogy a Harley-nevet, -világot, harleys életmódot, chopperezést és mindent, ami ezzel jár, és nem ők teremtették meg, most kisajátítják, máshogy mondom, megveszik kilóra. Közben pedig könnyes szemmel bólogatnak egymásnak, hogy igen-igen, hát ez a szabadság barátom, meg hát ez a Harley, és böfögnek egyet, bár a jogsit kapcsolatokon keresztül szerezte egy részük, és egy Simsont nem tud biztonságosan elvezetni.

Mintha valaki megvenné az anyádat pénzért, és azt mondaná, most már az övé, mert átíratta a saját nevére, és most megeszi, mert éhes. Majd erről nagy sikerű filmet készítene, amit mindenki lát, és ő gazdagodna meg belőle. Szörnyű.
Csikós Zsolt 2016.08.04 16:48:21
@merekÉn?:
Egy idióta korszakban, nagyon rég. És a világ legszelídebb és legaranyosabb embere csinálta :-)
Filmworlds A 10 legjobb francia film [31.] 2016.05.17 19:20:07

A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..

Csikós Zsolt 2016.05.19 07:17:40
Az Aaltrát és a Keserű mézt senki se látta itt? Érdemes. Még a fentiek társaságában is. Vagy pláne.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz