Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quentin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Swearingen nagyon jól van már, a doki nem is nagyon érti, hogy lehet ez, de túllépünk rajta, mert az események hogyismondjam, sűrűsödnek menten. A tábor dolgai nam állnak túl jól, a betegsége alatt kezéből gyeplőt engedő Al pedig most kell, hogy ezekkel a meglehetősen kellemetlen…..
Aki ma mozizni akar, az készítse be pattogatott kukoricát és egyebeket, mert lesz mit nézni, bár a fajsúlyosabb filmek közben nem szoktunk chipset tömni az orcába, de ez részletkérdés. Időrendi sorrendben az első, amivel összefuthatunk, az a Feldobott kő lesz. Jó kedvre nem fog…..
Talán az életkorom miatt lehet, de nekem a rock igazából a Stonesig tart. Akkoriban még jóképű macsók voltak a rockerek, és a zenéjük is viszonylag élvezhető volt. A mai zenekarok már csak satnya kis semmirekellők, ugrálnak, kiabálnak, és közben a gitáros végig egyetlen…..
Quentin 2006.11.27 22:22:19
w Csináld magad: Tuctuc Jammer 2006.11.22 17:00:00
A kétkerekű köcsögök után forduljunk rá egy másik típusra, konstruktívan. Arra, amelyik a buszon, az orvosi váróban, vagy akárhol emberek közt bömbölteti a walkmanjét, discmanjét, MP3-lejátszóját. Nagyon jól tudja, hogy kihallatszik a füléből, de hát pont leszarja ő, hogy…..
Quentin 2006.11.23 09:19:11
nekem meg azokbol a f@szszopokbol van elegem, akik a mobiljukbol üvöltetik a zenét (a hangszoron...)
/utcán, BKV-n...)


ááááááá...
Hát az, hogy megújult volna a Kész átverés, inkább a vicc kategória, de értjük mi, úgy mégse lehet beharangozni egy műsorvezetőváltást, hogy kedves nézőink, egyik bolond lecserélődött egy másik bolondra, ezért kérjük, nézzék meg a Szombat esti láz promóját. (Merthogy…..
Subba Norbi Rudi 2006.11.02 17:51:00
Hozta a Postás, és van annyira jó, hogy ne foglalkozzunk a Photoshop esetleges segítségével.UPDATE: A kép a Norbi Életmód Magazinban jelent meg, ami ingyen jár minden update-rendelőnek. ..