Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n_dy

128 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiszivárgott Joe Biden és Zelenszkij beszélgetése ... B: - Hogy ityeg a fityeg Vlagyivosztok, vagy hogyis hívnak csak, talán Vlagyimír... akarom mondani Volodimir. Visszaszereztétek már a Krímet? Z: - Hello Joe bácsi, a Krím még várat magára, viszont Európát szinte már romba döntöttük... de a NATO…..
Az örökzöld téma: "A bukás", Hitler utolsó órái ... aktualizálva 2022. április 3-ra, az országgyűlési választások napjára. Gyurcsány, az ellenzék vezére "bunkerjéban", azaz a Szem(ki)lö(vő)hegy úti villája alagsorában izgatottan várja az eredményeket.....
deformáció El Qro és bandája 2022.02.12 14:21:16
"Los bandidos de Hungria" ... avagy "Magyarország Banditái" magyarul "Los Moslékosz" ... A "Főnök" saját magát minősítette, majd utána helyettesének "El Verő" helyét is kijelölte a hierarchiában .... ő lett a "Kapitány"... becenevét gyermekeivel való bánásmódjáról kapta ... A harmadik helyet a…..
Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja Bármennyire is furán hangzik a címben felvetett állítás, különösképpen egy annyira centralizált, már-már félkatonai szervezetre vonatkoztatva, mint a Fidesz belső kör, mégis fenntartom. Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja, hanem a félelem.…..
csak a tört: csak jpg. kép:  ..
deformáció Kari Geri tanácsadói 2021.09.17 13:45:43
Orbán: Karácsony a kirakatban, Gyurcsány emberei a kasszában (168 óra)  ..
 ..