Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karachar Nevian (törölt)

2 bejegyzést írt és 247 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Movie Tank Harag (2014) 2014.10.23 00:01:00
Nem volt olyan régen. Hét évtizeddel ezelőtt. Európa úszott a vérben. A világ úszott a vérben. Mindenfelé halál, keserves sikolyok, utolsó leheletek töltötték be a teret. Emberek, katonák kúsztak a mocsokban, harcoltak az ellenség ellen. Harcoltak a különböző lobogók alatt,…..
Látszólag jelentéktelen kis manipulációt követett el az ATV, ebben azonban minden benne volt, az is, hogy mit képzelnek magukról, a szakmájukról, sőt, a nézőkről.Történt, hogy hétfő este, a Bokros Lajos "témáját feldolgozó" Egyenes beszéd ideje alatt még mindig tárgyaltak a…..
Bizony, a fránya elvárások. Nehéz velük mit kezdeni. Egyfelől persze teljesen természetes, hogy mindenkinek van elképzelése élete párjáról. Senki sem úgy kezd neki a társkeresésnek, hogy nekem mindegy, hogy kopasz e vagy lobogó hajú rocker, szenvedélyes mackó vagy flegma ropi!…..
Most már tényleg nem hallani mást mindenhonnan és nem lehet olvasni mást mindenhol csak azt, hogy a 40 feletti önálló, magukat eltartani képes, elvált nőknek aztán ezen a Földön már semmi esélye sincs újra kapcsolatba kerülni, mert ugye 1. a 40 feletti férfiak legfőbb célja épp csak kiszabadulva…..
Karachar Nevian (törölt) 2014.09.01 14:10:29
@dr. mesterseges szinezek:
Ezt én egy sokkal érzékletesebb verzióban ismerem:

Megnyílik egy új üzlet, ahol a nők férjet vásárolhatnak maguknak.
A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható:
- Az üzletet csak EGYSZER látogathatják meg.
- 6 emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak.
- Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy felmehetnek a következő szintre.
- Előző emeletre visszamenni nem lehet.
Egy hölgy úgy dönt, hogy kipróbálja az üzletet, és partnert keres magának.
Az első emelet ajtaján a következő felirat várja: "Ezeknek a férfiaknak van munkája" A nő úgy dönt, hogy megnézi a következő emeletet.
A második emelet ajtaján ez áll: "Ezeknek a férfiaknak van munkája és szeretik a gyerekeket." A nő továbbmegy.
A harmadik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket és félelmetesen jóképűek" Wow, gondolja a nő, és továbbmegy.
A negyedik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek és segítenek a házimunkában"
Hihetetlen, gondolja a nő, nehezen áll ellen a kísértésnek, de valami ara készteti hogy továbbmenjen.
Az ötödik emelet: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a gyerekeket, félelmetesen jóképűek, segítenek a házimunkában és romantikusak!"
Úgy dönt, hogy benyit, de az utolsó pillanatban megtorpan és felmegy a hatodikra.
Az ajtó ezt találja: "Ön a 31.456.012-es számú látogató. Ezen a szinten nincsenek férfiak, csak azért van, hogy bebizonyítsuk, hogy a nők sosem elégedettek. Köszönjük a látogatást.
Az utca szemközti oldalán egy hasonló üzlet nyílik, ahol a férfiak kereshetnek maguknak asszonyt.
Az első emeleten vannak a nők akik szeretik a szexet.
A másodikon a nők akik szeretik a szexet, és nem bánják ha a férjük időnként elmegy sörözni a cimbikkel.
A harmadik, negyedig, ötödik, hatodik emeleten még soha SENKI nem járt...
Karachar Nevian (törölt) 2014.09.01 14:17:13
@dr. mesterseges szinezek:
Jé, ebben össze van foglalva a probléma kvintesszenciája: "Nem hülye nő, csak nem normális"
Movie Tank Vaklárma (1989) 2014.08.31 08:00:00
Vakság, siketség. Kettő borzasztó csapás, amelyek akármikor érhetik az embert. Bármikor jöhet egy figyelmetlen autós, aki balesetet okoz, egy betegség, ami szövődményt eredményez, vagy egy bunyó, ami nagyon rosszul végződik. Élni a sötétségben. Létezni a némaságban. Pokoli…..
Lehetünk szerelmesek olyan emberbe aki nem vonzó a számunkra? Igen! Na és akkor most kedves olvasó ne borzadj el, eleinte én is azt gondoltam, hogy ez lehetetlen, de amíg az ember nem tapasztalja meg addig nem értheti meg teljesen ezt a helyzetet. Van aki ezt nem vallja be magának, de…..
Karachar Nevian (törölt) 2014.05.02 15:46:32
@Almendra:

Igen, praktikusabb, csak vajon te is megkérdezed magadtól, hogy eléred-e azt a szintet, hogy a másik se forgolódjon?
Szerintem nem és ezt látom ma a nőkben a legáltalánosabb hibának. Az önkritikai részből sok-sok erőforrást átirányítanak a kritikai részbe, az úgyis fontosabb, hogy ő mit akar, aztán mikor férledugott az álompasi, csak bámulnak mint Noéra a harmadik teve...

Még szerencse, hogy a pasi a hibás ilyenkor, különben revideálni kéne a világképünket és az durva tud lenni, nemdebár?
Stílszerűen Anyák napján jelenik meg az a könyv, amiben olyan képek szerepelnek, melyeket Jade Beall a szülés előtt és főleg után lévő nőkről készített Photoshop és retus nélkül. Gyakran látunk hírességeket, amint alig pár héttel (szélsőséges esetben nappal) a…..
Karachar Nevian (törölt) 2014.05.01 13:05:53
@lavór:

Én még azt a furcsa ellentmondást is megemlíteném, hogy az itteni fiatal nők ma már eléggé szemérmetlenül vallják be nem kicsit magas elvárásaikat a másik nem felé, viszont ezek szerint az is elvárás, hogy ugyanezen férfiak majd, mikor a nő már dagadt lesz, semmiképp se kacsintgassanak félre és az ő belső értékeik miatt tartsanak ki mellettük.
Nagyon fura ez az értékrend.
Most akkor döntsük el hölgyeim, hogy felszínesek vagyunk vagy a mélyebb emberi értékeket díjazzuk, de ne váltogassuk a kettőt aszerint, hogy épp melyik a jó nekünk.
Karachar Nevian (törölt) 2014.05.01 15:39:38
@gumirocker:

Én akkor csak egy dolgot nem értek.
Az apropója ennek az egésznek az volna, hogy a férfiak fogadják el, hogy a nők megcsúnyulnak a szüléstől és ne forgolódjanak más, szebb nők után.
Ok, logikus, érthető.
Viszont nem értem, hogy ez a nagy empátia-igény hol van akkor, mikor az átlag férfit utasítják el a nők(még fitt és fiatalos külsejüknek köszönhetően) szemben a gazdag/magas/kigyúrt férfiakkal, akikről ugye mind tudjuk, hogy jellemzően a hűség mintaképei.
Akkor miért nem elfogadható érv az 'ez ugye adottság' vagy az 'ez sem kizárólag rajta múlik'?

Én azt érzem, hogy valahol így szolgáltat igazságot az élet.

Jó, mind1, tudom hogy ez némileg off volt.
A fenti képekre viszont mondd tiszta szívvel, hogy ők bizony szép nők. Én nem teszem, mert objektív vagyok.
Karachar Nevian (törölt) 2014.05.01 16:11:04
@gumirocker:

Az most kiderült számomra, hogy ön nem a mai <35-ös generáció tagja és kérem adjon emiatt hálát az Úrnak, mert bizony ilyen anyagias és felszínes nőkből áll a korosztály többsége. Néha egészen elképesztő dolgokat is hallani, de ebbe nem megyek bele...

Just for the record én nem azt mondtam, hogy ezek a nők csúnyák, mert egyszerűen nem azok, de nem is szépek. Ha szépnek mondanám őket, akkor a valóban szép nőkre mit mondjak? Nem értem mi értelme ennek a haranggörbe-tologatásnak, de én nem is megyek bele, csak azt nevezem szépnek, aki szerintem szép, akár szült, akár nem.
Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója személyesen sorolja a Bubi tarifarendszerét, és sorolja azt is, hogy milyen kedvezményekre lehet majd számítani. ..
Karachar Nevian (törölt) 2014.04.02 10:45:21
@Vizslah:

Sztem viszont ez a rendszer nem lesz jó.
Elsőnek had mondjam azt, hogy férfiként nem kifejezetten az én legnagyobb bajom lesz, de tudjuk, hogy a nők már buszon sem igen ülhetnek le szoknyában, mert bármit elkaphatnak. Megnézem ki milyen ipari mosószerrel a táskájában fog nekiállni fertőtleníteni az ülést mielőtt használná.

A másik, hogy mi a biztosíték rá, hogy lesz bringa ott ahol neked épp kell? Azt gondolom meglehetősen egyirányú mozgások lesznek a jellemzően(értsd reggel A-ból rendre elfogy, B-ben torlódik, este meg fordítva). Ahogy a magyar kezdeményezéseket ismerem, miután kiépítették, már csak kizárólag a tarifákkal fognak foglalkozni és szarnak az utasokra.
Aztán ha jön az eső újra csak buszozni fogsz...

Én jobban örülnék, ha vmi őrzött sajátbringa-depóban gondokodnának. Mindenki a saját btingáját használná, de egy rekeszekre bontott őrzött 'parkoló' lenne ahol leteheted.
Lehet utálni a négyes metrót, meg azt is ahogy készült, de azt mindenkinek el kell ismernie, hogy pompásak lettek a megállói. És ez nem csak az én véleményem, hiszen az Architizer A+ Awardson a finalisták közé került a 4-es metró két állomása is. Mégpedig a Gellért téri…..
Karachar Nevian (törölt) 2014.04.01 14:25:40
Karachar Nevian (törölt) 2014.04.01 14:31:45
@maxell az okoskodó birka:
Már bocs, csak ilyen alternatívuniverzumos-Fringe-es,sportalmanachellopós élményt okoztál a szövegeddel.
Kisföldalatti az Orczy és Boráros térnél?
III. világháború 1923-35. között?

Vagy ennyire elqrtam volna az óraátállítást?
A választási kampány hajrájához érve illő lenne egy összegzés, mi várhat ránk április 6-a után. Nyer a Fidesz, ráadásul kétharmaddalFolytatódni fog az ország kisajátítása. A Fidesznek alapvetően az a trükkje, hogy nem ellopja a közjavakat, hanem kvázi magáénak tekinti…..
Karachar Nevian (törölt) 2014.03.28 10:20:37
Amikor ma reggel belenéztem a Wang folyó legfrissebb posztjaiba, azt hittem a szocialista Szűzanyát semmi nem múlhatja felül, de tévedtem! Hiszen itt van ez a kép, amit a hazainduló szerző lőtt a berlini autóbusz-pályaudvaron. Pozsony visszatért! - ahogy megjegyzi. (És akkor a…..
Karachar Nevian (törölt) 2014.02.24 23:03:52
A magyar nép a világ egyik legpesszimistább csoportja. A kimutatások szerint nálunk egyértelműen félig üres a pohár, miközben a pesszimizmus és kilátástalanság mély bugyraiban vagyunk kénytelenek szenvedni olyan országok embereivel egyetemben, ahol népi szokás a polgárháború,…..
Karachar Nevian (törölt) 2014.02.20 09:52:33
@dedalon74:
Meglepődnél, ha látnád más országok, akár innen nem messze, mennyivel szegényebbek.
Hogy minden más másodlagos?
Nem hiszem, hogy túl sok 'minden egyéb' konstellációt végiggondoltál.
Egyáltalán nem olyan szar hely ez és legalább itt jó a kaja!
A hit lényege nem a tiltás: a tökéletlen hitben élő azért nem tesz valamit, mert vallási előírások tiltják, a tökéletes hitben lévő viszont azért nem, mert fölismeri az isteni parancsban, hogy tettével megbántja a Teremtőjét. Amikor az Egyház erkölcsi szabályokat fogalmaz…..
Karachar Nevian (törölt) 2014.02.16 18:09:08
@Katekéta:

Nagyon köszönöm a választ!

Csak nekem tűnik 'nagyon nem praktikusnak és emberléptékűnek' az egyház 1-1 javaslata(mely ahogy látom sokkal inkább valamiféle kötelezvény)?
Arra gondolok, hogy nem csak hogy az idő szellemével is haladni kéne, de ezek a szabályok(a papi nőtlenség nyomán vitathatatlanul) kizárólag az emberek életét hivatottak segíteni/szolgálni. Ha viszont így van, akkor miért gondolják a vezetők, hogy ők kompetensek akár ebben a témakörben?
Én sem merném verni a mellem a tusziknak, hogy én majd megmondom mégis hogyan gondoljanak hutu polgártársaikra. Természeténél fogva qrvára távol áll tőlem a téma és elismerem, hogy nem vagyok kompetens.
Az egyház miért gondolja magát oly határozottan kompetensnek?
Kezdjük az utóbbival, ha valaki csak erre lenne kíváncsi :): (megjegyzés: fogalmam sincs, miért nem tesz entereket ennél a bejegyzésnél) Ma, amikor hazaértem, ez a levél fogadott: Dear Sir, I need a girl tonight in my hotel room in ........ near ........ i am a tourist and i dont…..
Karachar Nevian (törölt) 2014.01.13 18:38:54
@Ivonn88:

Értem a gondolatmeneted, de nekem általánosabb szinten vannak a, nevezzük meg, erkölcsi aggályaim.

Próbáld 3rd partyként nézni amit írsz: "Az áfacsalás tudtommal lopás-kategória".
Itt magyarázkodsz, kategorizálsz és ezzel mentesíted magad az erkölcsi felelősségvállalástól.
Vagy az az érv hogy adóztatják a tevékenységet és akkor az már jó is. Nem, nem jó h az állam, és rajta keresztül én is, fő-striciként működünk, mert nem támogatom, engem erről nem kérdeztek meg.
De hogy jobban értsd: ha holnap hoz Orbán egy törvényt, hogy a lopás meg a főnökkel való lefekvés jutalma után is adót kell fizetni, akkor szerinted hirtelen a qrválkodás már ugyanannyira elítélendő lesz általad mint a fentiek?
Végülis egy kategóriába kerültek.

Sztem egy erkölcsileg kikezdhető haszonszerzés nem lehet elfogadott és itt szerintem rá lehet bízni a jóérzésre, hogy mit tekintsünk ilyennek(pl. kamatszedés ok, de uzsora nem vagy dolgoztatás ok, de rabszolgamunka nem...)

De miheztartás végett nem akarnám betiltani vagy üldözni a prostitúciót és azt sem, hogy a 'lányok' a jelenleginél is veszélyesebb körülmények között dolgozzanak, de nem tetszik hogy erről a témáról, ilyen nagy számban, ennyire 'el-nem-ítélő', index főoldalon ajánlott blogok vannak.
Munkám során folyamatosan szembesülök a magyar álláskereső univerzummal, annak szereplőivel, előnyeivel-hátrányaival. Aktív résztvevőként most a saját tapasztalataimat fogom elmesélni. Véleményem szerint miért tűnhetek bunkónak, érdektelennek, unszimpatikusnak? Mi motoszkál…..
Nagy siker előtt áll az u17-es szlovák korosztályos válogatott. Éremért játszhat a világbajnokságon a hat idegenlégióskodó játékossal felálló csapat, amely újabb dicsőséget hozhat a szlovák focinak. Most Uruguay csapatával találkozunk a nyolcaddöntőben, ha tavaly vertük a…..
Létezik egy oldal, melyet itthonról nem érhetünk el (dehogynem, ha ügyesek vagyunk), a Zoliboy.com. Ennek meg is van az oka, ugyanis, olyan ez, mint annak idején volt a Maxhardcore, csakpersze finomabban. Sok manapság már híressé vált pornós csaj esett keresztül a Zoliboy.com…..
Karachar Nevian (törölt) 2013.10.25 22:23:59
Az tetszik ebben, hogy felmentem a retekklub honlapjára megnézni h ki ez a csaj és a következő pontok vannak rőle itt: xfaktor.rtlklub.hu/versenyzok/25evfelettiek/1603

"Kedvenc tárgy: nem kötődöm tárgyakhoz
Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola:
Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam:
Eddigi tapasztalataim a zenével…(fellépések, iskolák, hangszerismeret):
A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor…:"

Szerintem provokálták ,mert igazán lett volna hol bevallania, de ő nem élt a lehetőséggel :)
Ez másfajta casting volt, mint a tehetség kutatós. ..
Karachar Nevian (törölt) 2013.10.25 22:16:12
(Annak, aki most kapcsolódna be: A bloggerekről - hiánypótló bejegyzés) Na, sikerült találkoznom a harmadik amerikaival is;). Vele már vagy 3 hete leveleztünk, és végül sikerült összehozni, igaz, volt egy pont, amikor majdnem sarkon fordultam. Az történt ugyanis, hogy már…..
Naiv bliccelő sérelmezi, hogy köszönés és bemutatkozás nélkül vágták hátba, amikor megpróbált elmenekülni a megállóból, miután jegyhiány okán 3 ellenőr leszállította a villamosról: Ma (2013. szeptember 22-én vasárnap) a 14:39-kor Kelenföldről induló 19-es villamosra…..