Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poló Péter

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Más volt a helyzet a szakképzett munkaerővel. Az írástudó, vagy valamihez értő (pl. szakács, kézműves, ruha- vagy cipőkészítő) rabszolgát mindig megbecsülték, sokra tartották. Ciceróról például feljegyezték, hogy kedvenc felolvasó-rabszolgájának tüdőbaját saját…..
Matthew McConaughey nélkül is újra vetkőzik Channing Tatum Másodjára is belebújik Magic Mike szerepébe a hollywoodi szépfiúból komoly színésszé vedlett Channing Tatum - a Magic Mike XXL címet kapó folytatásban azonban sem az azóta Oscar-díjas Matthew McConaughey, sem a rendező…..
Egyetlen dologgal felfrissítheted a nyári ruhatárad 2015-ben Így viseld a statement nyakláncot! Hihetetlenül egyszerű módszer.   " Idén nyáron egyszerűbb lesz felfrissítened megjelenésedet, mint gondolnád. Rengeteg egymással párhuzamosan futó trend van, amelyek között kedvedre…..
Alapvető igényünk, hogy a mindennapi munkánkat biztonságban végezhessük el, biztonságosan jussunk el a munkahelyre és onnét vissza otthonunkba, valamint a munka, amit végzünk, ne károsítsa egészségünket. Sajnos a történelem során ez hosszú időn keresztül nem volt a figyelem…..
Így divat most a pólóing A Lacoste pólót eddig férfiak húzták, rosszabb esetben feltűrt gallérral, most a nők is hordhatják az elegáns pólóinget, csak a gallért hagyják békén. Indiában hordták először a brit gyarmatosítók a Lacoste pólóinget, méghozzá az 1930-as…..
Egy kultikussá vált használt-piacról szóló cikket találtam. A tapolcai piac, mai napig működik, és vonz sok-sok embert, az ország minden tájáról. Köszönet a cikkért a www.ilovebalaton.hu-nak, és Krisztának! " Sokkot kapsz, aztán rákattansz – tapolcai használtcikk-piac Ez…..
Egy igazán jó kis csemege a böngészőknek! Egy amerikai oldal megmutatta, az 50 legviccesebb, vagy egyszerűen, legidiótább pólót, amit valaha emberek hordtak. Vannak köztük egészen elképesztőek is! (alul megmutatunk néhányat, hátulról visszafelé) Ahogy a tél eltűnik, és tavasz…..
Anthrax-as Scott Ian volt talán az első fél-híres fehér fickó nem a rap világából, aki Public Enemy pólóban feszített. Ez akkor volt, amikor még volt haja. Ha veszel, egy bármilyen elsőrendű posztert Scott Ian-ről, az említett pólóban, az említett hajjal az eBay-en,…..
A metál zenét lehet szeretni vagy nem szeretni, de az tény, hogy ennek az irányzatnak is meg van a maga jellegzetes ruházata. És ki gondolná, de ezek a ruhák is egyre drágábbak. Most egy érdekes interjút  idéznék nektek, a témával kapcsolatban, a Shockmagazin jóvoltából! "A…..
Szerencsére lassan itt van a tavasz, és kezdhetjük kitalálni, hogy mit fogunk hordani a kellemes, enyhe időben! Persze ez sokszor nem is olyan egyszerű. Először is meg kell nézni, mi van a ruhásszekrényünkben, plusz figyelni kell az aktuális divatot, és persze a pénztárcánk…..
Több tízezer hamis cipőt és ruhát foglalt le a NAV Kőbányán Úgy tűnik a hamisítás, még mindig nagy biznisz. Cipő, papucs, pólót és baseballsapka is volt azok között a hamis áruk között, amit egy kőbányai gyártelepen foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal - az áruk…..
A januári Super Bowl döntőn, az NBC állomáson futott egy promó filmzene, az instrumentális változata egy Public Enemy számnak, a "Nehezebb, mint gondolnánk", míg az Oscar-díjra jelölt Selma című filmben szintén egy dal hallható az együttestől: "Mondd el, mintha igaz lenne ".…..
Veszélyes pólók az USA-ban Colorado üzlet tulajdonosa, olyan  pólókat árul, amin olyan igazi kinézetű pisztoly van,  bőrszíjjal együtt, ami bárkit megtéveszthet. Paul Liebe, aki egy Nitelife biliárd szalon tulajdonosa is, ír a "nyitott carry" pólókról, amiknek…..
Botrányos feliratú pólók kerültek forgalomba a híres brit háborús szlogenre hajazva az Amazon netes kereskedésében.Keep calm and carry on. Azaz nyugodj meg, és tarts ki! Ez az 1939-es szlogen csak 2000-ben ért célba. És nem a háborús helyzet, hanem a kommercializmus hulláma kapta…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
A rajzfilmhősös nyári pólók és az óriás virágokkal díszített felsők mellett idén a vintage fotókkal nyomott pólók is nagyon menőnek számítanak, ezért aztán a francia márka, a Maje az egyik legnépszerűbb francia ikont, Brigitte Bardot-ot nyomta felsőire.Bár félő, hogy ha…..
Mint minden terméknek, árunak, a munkaruházatnak is megvan a maga története. Első hallásra a munkaruha szó nem tűnik túl izgalmasnak, pedig a története nagyon is az.  Régen persze nem munkaruházatnak hívták… Az emberek már ősidők óta ösztönösen védték magukat a…..