Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MédiaVadász

212 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sound of Freedom (A szabadság hangja) címmel film készült Tim Ballardnak, a pedofilbűnözők rettegett üldözőjének egyik elrabolt és bántalmazott gyerekeket kimenekítő akciójáról. A film az év legnagyobb mozis sikere lett, annak ellenére is, hogy a liberálisok és baloldaliak megpróbálták ellhallgatni…..
Az agyonhájpolt Barbie-film 2023 egyik legkíméletlenebb terrortámadása a férfiak, a nők és a két nem harmonikus együttléte ellen. Jól látod, kedves néző. Újabb túrát tettem az ezúttal rózsaszín cukormázzal bekent kénköves pokolba, hogy megnézzem 2023 legkártékonyabb förmedvényét, a Barbie-t. Egy…..
A Hlynur Pálmason által írt és rendezett Isten földje (Godland) Izland egyszerre zord és varázslatos tájait bemutatva vezet be a szemlélődés elmélyültebb formáiba. Egyszer egy általam nagyra tartott tekintély azt mondta, a filmek nem alkalmasak spirituális üzenet átadására. A műfaj inkább…..
A Hatalom Gyűrűi egy propagandasorozat, ami köszönőviszonyban sincs a Gyűrűk Ura könyvek és filmek szellemiségével. Egy ideje már terveztem videót készíteni az új Gyűrűk Ura sorozatról. Pontosabban arról az Amazonos alkotásról, ami nyomokban Gyűrűk Urát is tartalmaz. De ez a Jeff Bezos nevű…..
Elkészült a Médiavadász Már csak két hét – A Covid-járvány valódi története című filmje. Június 24-én a Magyarok Házában teltház előtt tartottuk a premier előtti vetítést. Annyian voltak kíváncsiak rá, hogy elsőre nem mindenkinek jutott hely, ezért újra le kellett vetíteni. A terem másodjára is…..
Többhónapos munkát követően végre elkészült a járványhelyzet elmúlt három évét feldolgozó dokumentumfilm, amely átfogó összegzését és kritikáját adja ennek a módfelett zavaros időszaknak. Olyan ismert szereplők szólalnak meg benne, akik a járványhelyzet időszaka alatt is következetes bírálói voltak…..
Néhány hónapja hatalmas népszerűségre tett szert egy Chat GPT nevű program. Ezzel elértük azt a pontot, hogy a mesterséges intelligencia betört a mainstreambe. Fontosnak tartottuk, hogy eloszlassunk ezzel kapcsolatban néhány tévhitet. A mesterséges intelligenciát sokan az emberiség fejlődésének…..
Nita Farahany az elkövetkező évtizedek leginnovatívabb területéről számolt be a Világgazdasági Fórum 2023-as davosi találkozóján. Elmondása szerint közel járunk ahhoz, hogy az agyi aktivitás mérése alapján egyre pontosabban megállapítsák, mit érez vagy gondol az ember. A digitális agyturkászok…..
Megnéztük az Aranybullát, az állami finanszírozásból készült hatrészes dokumentumsorozatot, amit egyesek a magyar Trónok harcaként jellemeztek. Lássuk, sikerült-e Rákay Philipék alkotásának megközelítenie a középkort megelevenítő mai sorozatok színvonalát. Az írás azonos című videónk lejegyzett…..
Ez a videó Diana Richardson: The Heart of Tantric Sex (A tantrikus szex lényege) című könyvét ismerteti. Ezen keresztül mutatunk rá, mi az az égetően fontos szempont a szexualitás témakörében, ami a politikából és a közbeszédből teljesen hiányzik. Az írás azonos című videónk lejegyzett változata. A…..
Egy dokumentumfilm elkészítését tervezzük a 2020 eleje óta tartó Covid-őrületről. Ehhez várjuk a javaslatokat és támogatásokat. Az írás azonos című videónk lejegyzett változata. Több mint két év telt el a világ egyik legnagyobb átverésének kirobbanása óta. 2020 elején felbukkant az élet színpadán…..
A Netflixen How to Change Your Mind címmel nem rég megjelent egy négyrészes sorozat a tudatmódosító szerekről. A Michael Pollan könyve alapján készült alkotás a pszichedellikumok (LSD, pszilocibin, MDMA, meszkalin) pozitív hatásairól beszél. Írásunkból kiderül, mik a sorozat pozitívumai és…..
Aki azt gondolta, hogy a legújabb Star Wars sorozat az unalmas jedihősről, Obi-Wan Kenobiról fog szólni, nagyobbat nem is tévedhetett volna. Itt a kis Leiáé és egy Reeva nevű sithé a főszerep. Mondani sem kell, mindketten a feminista propaganda élharcosai. Az írás azonos című videónk lejegyzett…..
Az északi (The Northman) a legtöbb történelmi vonatkozású filmet egyvalamiben sokszorosan felülmúlja: a viking hagyomány korhoz hű bemutatásában. A rendező, Robert Eggers nem spórolja ki munkájából a hagyomány emberének életét szervesen átható mitikus elemeket, sőt, azok története középpontját…..
Yuval Noah Harari, a nagy újraindítást beharangozó Klaus Schwab tanácsadója és a Világgazdasági Fórum rendszeres vendége a tájékozatlan ember szemében egy világhírű zseninek tűnhet, valójában egy rendkívül kártékony gondolkozó. Egy új technokrata álvallást hirdet, mindeközben botrányosan negatív…..
  A Severence (Különválás) egy egyedi ötlettel előhozakodó, rejtélyekkel nem fukarkodó történet, amely görbe tükröt tart a nagyvállalati világ sötét valóságának. Az írás azonos című videónk lejegyzett változata. Terítéken a Severance, az Apple Tv új kilencrészes sorozata. A következő az…..
Kitört a háború. Nyugat egy személyként Ukrajna mellé állt, de akadnak, akik az oroszok pártját fogják. Valószínű azonban, hogy a felszínen valósnak tűnő ellentét hátterében ugyanaz a globális színjáték és technokrata agenda húzódik, mint a bevándorlás, a járvány vagy a klímaváltozás esetében. Az…..
Végre egy vígjáték, ami egy az egyben tartalmazza a technokrácia összes hibáját és aggasztó vonását. A BigBug bemutatja mindazt, amiért józan ember a háta közepére kívánja a „szép új világ” egyre közelgő bevezetését. Az írás azonos című videónk lejegyzett változata. Ha nagyítóval is kell keresni…..
Érdekességek és gyakorlati tippek az éber álmodás kapcsán. Az írás azonos című videónk lejegyzett változata. Mondd, kedves olvasó, mennyit foglalkozol az álmaiddal? Vannak egyáltalán álmaid? Ha igen, vissza is tudsz emlékezni rájuk? Foglalkozol a jelentésükkel, az értelmükkel, van bármiféle…..
Ne nézz fel. Mi ez a film? Egy újabb világvégepropaganda, ami tovább akarja növelni a már így is maximális fokozatra kapcsolt rettegésfaktort a nézők fejében? Netán a covid-hiszti összetett jelenségének allegorikus ábrázolása? Vagy talán valami több, a modern világ tragikomikus működésének meglepően…..
A videóban részletekbe menően megvizsgáljuk, mit üzen a Mátrix és milyen utat járt be a  franchise a kezdetektől a legutóbbi filmig, a Feltámadásokik. (Ez az írás azonos című videónk lejegyzett és minimálisan módosított változata.) Megérkezett az új Mátrix. Mielőtt megvizsgálnánk, érdemes…..
Lars von Trier két évados sorozatában, a Birodalomban (Riget) kitűnően figurázza ki a modern orvosok mindennapjait. Kötelező mindenkinek, akinek a covidkérdés már a könyökén jön ki. (Ez a videó azonos című videónk lejegyzett és minimálisan módosított változata.) Az egyre veszedelmesebb egészségügyi…..
A Denis Villeneuve által megfilmesített új Dűne sok olyan ideát felmutat, ami hagyományhű megközelítésből is pozitívumnak tekinthető. A jelen kritikában ezeket a szempontokat járjuk körül. (Ez a videó azonos című videónk lejegyzett és minimálisan módosított változata.) A Denis Villeneuve által…..
A Ridley Scott által rendezett The Last Duel (Az utolsó párbaj) látszólag egy fiatal hölgy megerőszakolásának történetét bontja ki, egy mélyebb síkon azonban filmje sokkal inkább a férfiúiság és középkori szellemiség meggyalázásáról szól. Ez az írás videónk lejegyzett és minimálisan módosított…..
Október 4-én, hétfőn, magyar idő szerint este hat körül leállt a Facebook és az összes többi Mark Zuckerberg érdekeltségébe tartozó internetes közösségi felület. A vezetőség konfigurációs hibára hivatkozott. De valóban ez a helyzet? Nem lehet, hogy köze van a leállásnak ahhoz a fenyegetéshez, amit…..