Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarostehen

0 bejegyzést írt és 700 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rájár a rúd az Erstére mostanában, de az alábbi abszurdba hajló sztori a citibankos átállás nélkül jött össze nekik.  Kedves Homár, Történetem 2017.01.17-én kezdődik, amikor is belátogattam egy Erste bankfiókba, egy új pin kódot igényelni a bankkártyámhoz (sajnos elfelejtettem a kódom). Az…..
Nem fogjátok elhinni, de az alábbi levél írója még mindig egy balul sikerült Black Friday-es vásárlása miatt szívja a fogát, no meg önti a pénzét kifele aktívan is az ablakon. A nagy kérdés az, hogy ezeket a járulékos költségeket ráverheti-e az ember a hibásan teljesítő cégre. Kedves…..
Olvasónk szerint igen, ami akár egy kedves gesztus is lehetne a törzsutasoknak, ha nem számolnának fel érte lóvét, amit aztán az istennek se akarnak visszaadni.  Kedves Homár!  2017. január 11-én volt szerencsém a Wizzair járatával eljutni Izlandra, azonban a hazajövetelt követő elszámolásnál…..
Természetesen megkérdezzük a megvádolt céget is az esetről, de ha minden úgy történt, ahogy itt le van írva, akkor az egész ügyben egy helyes dolog van: hogy itt a levél a Homáron. Tisztelt Szerkesztőség! Nagyon dühös vagyok a Varga Árnyékolástechnika cégre. 2016. pünkösdkor szerelték be a…..
sarostehen 2017.02.22 14:24:46
@Terézágyú: "Vagy: adócsalás/tartozás miatt megszűnik a cég és nem lesz a cseréből semmi..."

Az ügyvezető 5 évig felelősségre vonható. Mellesleg nem egy nagy tudomány megkérdezni, hogy ugyan már miből éltek az elmúlt x évben ha a cégük folyamatos veszteséget termelt.
sarostehen 2017.02.22 14:46:09
@Terézágyú: Hát ha hiszed ha nem én pl utána szoktam nézni azoknak a cégeknek akikkel kapcsolatba kerülök. (na persze egy bizonyos ár felett.. a sarki közértbe simán lemegyek NAV vizsgálat nélkül :) )
Volt már hogy azért választottam másikat mert a cégjegyzékben az volt h felszámolás alatt. Vajon hányan néznek ilyennek utána?
sarostehen 2017.02.22 15:24:36
@Terézágyú: Ebben maximálisan egyetértünk!
Lehet, hogy ez nem az általános ügymenet, csak egy különösen szerencsétlen csillagzat alatt született különösen szerencsétlen projekt, de az biztos, hogy nem csak a 12 éves vadiúj ügyfélnek az, hanem az OTP-nek is.  Mert csodálkoznék, ha ebből a kálváriából nem azt a tanulságot szűrte volna le az a…..
sarostehen 2017.02.22 09:33:28
@Nick-son: "Egy normális vállalkozásnál ritkán hever (a méretéhez képest) komoly összeg bankban, hiszen egy dolog biztos, hogy a bankba tett pénz nem termel semmit."

Van egy cég.. valami Apple a neve... tudod azok menyi pénzt tartanak bankszámlán?
A webshopok üzemeltetőit törvény kötelezi az ügyfélszolgálat működtetésére, ami nem egy nagy etvasz. Egy normális hozzáállású cég tudja, hogy a vásárlók elégedettségét legalább annyira befolyásolja, ahogy bánnak velük, mint a termékek minősége vagy a kínálat bősége. A Brands.hu viszont elég furán…..
Esküszöm, kaptuk ezt a levelet, még ha olyan is, mintha én írtam volna azért, hogy egyszer és mindenkorra elmagyarázhassuk, mit is a helyzet, ha az ember céges számlára veszi magának a tévét vagy a sövénynyírót.  Tisztelt Bauhaus és Kedves Homár! Ritkán tévedek a Bauhausba, de ezentúl ezen ritka…..
Esettanulmánynak is beillő részletes beszámoló egy Viagogo vásárlásról. Senki ne csinálja Csilla után, hacsak nincs más lehetősége, mert azért nyilván van az a koncert, ami az embernek egész komoly felárat is megér. A folyamatot szemléltető screenshotokat mi csináltuk, nem Csilla, ezért nem egyeznek…..
Ha jóindulatúan szemléljük az esetet, akkor gondolhatjuk azt, hogy olvasónk extrém módon peches, és egyszerűen ahányszor használni akarja a "Házhoz szállítás ingyenes" kártyáját, hát pont nem működik a rendszer. A rosszindulatú feltételezést meghagyjuk neki. Azt meg a Tchibonak, hogy legalább a…..
Évek óta feladata szerencsétlen postai alkalmazottaknak, hogy különböző ajánlatokkal vegzálják az ablakukhoz járuló ügyfeleket. Ezek az ajánlatok természetesen a postán kapható termékek portfóliójáról származnak. Az a módszer azonban, hogy a leveléért érkezőt a sorsjegytől a biztosításig terjedő…..
A DIGI-vel kapcsolatban sokszor merült már fel nálunk, hogy kevés a technikusuk, hiába szeretnének a leendő ügyfelek simán ügyfelek lenni, csak nem sikerül a megrendeléstől a bekötésig eljutniuk, Roland azonban azon különleges személyek közé tartozik, akihez ki is mentek a szakemberek. Nem is…..
sarostehen 2017.02.14 13:47:34
@rocksziklai szatyorkőzet: Ha nem tudod mit jelent akkor mér régen rossz. 10-es IQ felett az ilyet nem kell elmagyarázni.
sarostehen 2017.02.14 13:54:57
@rocksziklai szatyorkőzet: okés nagyokos :) most megmondtad a tuti..
sarostehen 2017.02.14 14:04:27
@rocksziklai szatyorkőzet: Nem volt semmilyen szándék.. te voltál aki magára vette egyből.. én nem tehetek róla, hogy te egy senkinek tartod magad...
Aztán amikor félreértesz valamit, elkezded a másikat sértegetni.. ez a te szellemi színvonalad.. ennyi... nincs ebben több.. engedd el...
Rövid válasz: igen. Hosszabb, kifejtősebb okosság a poszt alján. Üdvözletem! Ez év január 4.-én a Vatera tájékoztatott arról, hogy a biztonságos regisztrációm megtörtént, teljes jogú tagja vagyok a Vaterának. Vagyis bankkártya, számlaszám........stb. Fiókomat inaktiválták február 2.-án, azzal…..
Amikor megjelent idehaza az IKEA, két dologgal okozott jó nagy meglepetést a magyaroknak: az egyik, hogy tegezte őket, a másik, hogy simán visszavett tőlük mindent, akár olyan indokkal is, hogy mégsem fért be az a fotel a szobába. Óriási reveláció volt ez a népnek, mely addig arra volt…..
A Jófogás az egyik legnagyobb hazai online piactér. Az ember hajlamos azt gondolni, hogy ez valamiféle biztosítékot és védelmet jelent a magánbizniszek ingoványos területén. Hát nem egészen.  Tisztelt Tékozló Homár szerkesztőség! Az alábbi problémával azért fordulok hozzátok, mivel sokat…..
Szeretném a segítségüket kérni. Egy olasz cégnél dolgozom, aminek csak néhány területe van Magyarországon. A hr-es hölgy, aki viszont nem foglalkozik a magyar dolgozókkal ő olasz és ott is van a székhelye, olasz főnökeik vannak, akik előléptették egy olyan magyar és horvát…..
sarostehen 2017.02.09 10:00:47
@Sörömpőőr: "Menjen csak e a felmondási időre, és jól mondogasson oda az összes faszfejnek. Ez a két hónap lesz a legszebb emléke az egész cégről! "

Aztán meg az amikor egy következő leendő munkahelyen, a jelentkezés után felhívják a korábbi munkaadót referencia gyanánt.. Te nagyonokos...
sarostehen 2017.02.09 10:43:42
@Sörömpőőr: Az értelmes cég nem is kéri el tőled az elérhetőségüket, hanem a hivatalos csatornákon keresztül veszi fel a kapcsolatot.

Látszik max a sarki közértben voltál szemétkihordó...
sarostehen 2017.02.09 11:53:14
@Sörömpőőr: Kezdésnek mondjuk ibm weboldal.. ott van telefon, és email cím is. Oda írnak, és elkérik a HR elérhetőségét... nem nehéz feladat ez azon emberek számára akiknek minimum kétjegyű az IQ szintjük....
Önök mit gondolnak? - szegezte nekünk a kérdést Máté, amire mi saját kútfőből vállvonogatással meg zavart hümmögéssel tudtunk volna csak válaszolni, de szerencsére volt hova fordulnunk. Kedves Homár, A következő remek, szervizelésről, ügyfélkapcsolatról és személyes adatokról szóló példázattal…..
sarostehen 2017.02.09 10:59:15
@Terézágyú: Szerintem olcsóbb előre gondolkozni, és csinálni róla adatmentést, mint utólag baszakodni az adatmentéssel..
És akkor még ott van, hogy mi van HA nem tudnak mindent visszaállítani..

Nekem az igazán fontos adataim 2 helyre vannak mentve. 1 lokális, és 1 remote.
sarostehen 2017.02.09 11:14:35
@Terézágyú: Most mega vagy giga??

"Ah, tehát ha bekrepál a 60 gigás vinyóm, "

"nekem ez az össz vinyómennyiségem :) ez a 60 mega :)"
sarostehen 2017.02.09 11:15:54
@Terézágyú: Adatmentést nem csak másik HDD-re lehet csinálni
Ott van még pl a CD/DVD lemez, pen drive és persze az online lehetőségek.
Újabb bizonyíték arra, hogy a netes vásárlás ugyan gyors és kényelmes, de amit megspórolunk a réven, néha fizetjük a vámon.   Sziasztok! Január közepe felé vásároltam az amazon.de oldalon, kihasználva, hogy EU-n belüli vásárlás (tehát nincs áfa, vám, és hónapokig…..
sarostehen 2017.02.07 16:44:33
@További magyar hang: Hát nem hiszem hogy szabályos volt. És ha én vásárolok a neten, zárolják a számlmon az összeget majd felhívom a bankot, hogy oldják fel.. akkor az eladó bukta a termékek árát?
Mi van, ha egy szolgáltató eladja a szolgáltatási területét az ügyfékörrel együtt? Jó esetben persze semmi, de alakulhat másképp is. Gergely még tavaly év végén írt nekünk. Sajnos a levele és a rá érkezett fogyasztóvédelmi tanács beleveszett a levéltömegbe, így neki már…..
A Bella Itália Bútorház nem most debütál nálunk, igaz, akkor nem akartak reagálni a posztra, hiába küldtük el nekik. Ki tudja, lehet, hogy most fognak.  Tisztelt Tékozló Homár! Szeretnénk megosztani, hogy milyen kálvárián megyünk keresztül, hátha ezzel valakit megkímélünk…..
sarostehen 2017.02.06 15:51:12
@Terézágyú: Gondolom azért nincs ilyen mert adott bútorból sok változat lehet.. és nem fogják előre legyártani, hogy majd valahol egy raktárban álljon.
sarostehen 2017.02.06 17:05:50
@Terézágyú: Igen.. akkor volt, 2 fajta.. kell vagy sem alapon...
sarostehen 2017.02.06 17:07:35
@enrico palazzo: Tényleg nem tudom, ezért kérdeztem. Nekünk még soha nem volt ilyen ügyünk. Ha valamelyik ügyfélnek panasza volt azt azonnal kezeltük, a lehető legjobb módon.
Jó drágák az Apple cuccai, teljesen jogosan képzelik úgy a vásárlói, hogy minőséget, ezzel együtt minőségi ügyfélszolgálatot és szervizt is kapnak a pénzükért. Hát ez sajnos nincs így, lagalább is idehaza. Kedves Homár, Elég érdekes történetbe szaladtunk bele a múlt héten. Párom Apple iPhone…..
sarostehen 2017.02.06 12:38:41
@joska61: Nem is azzal van a bajom.. de miért nem járt utána korábban.. bemegy érdeklődni, mondván "most nincs itt a telefon, de milyen ügyintézéssel kell számolni"

Ezzel szemben az utolsó napokban próbálkozik
"Szeretnék gyorsan tanácsot kérni, mit tehetünk, ugyanis az a 2év pár nap múlva lejár."
sarostehen 2017.02.06 12:53:09
@Kutyahoroszkóp: Mondjuk számomra az furcsa, hogy 2 évig tudta használni gond nélkül. Gondolom a következő 1-1,5 évben is tudná. De ott van a miért ne alapon.

Nem kell félreérteni.. ha rossz tényleg cserélje a cég ingyen. De ez nekem nem szimpi, hogy az utolsó napokban azért kicseréltessük, hogy legyen egy új telefon. (amit gondolom elad, és vesz magának egy 2-vel újabbb szériát)
A kormány január 1-jétől 27%-ról 18%-ra csökkentette a net áfáját, amit az újszülöttek és a kiscsoportos ovisok lelkesedését leszámítva szkeptikus hümmögéssel fogadott a lakosság - bölcs előrelátásról tanúbizonyságot téve. Nekünk a UPC-ről jött hír, de nem akarunk igazságtalanok lenni velük, nem…..
sarostehen 2017.02.03 19:55:36
@The Crazy One 5tös: Nem. Nem is volt soha hűség.
Több cikk is szólt tavaly ősszel arról, hogy az MKB Biztosítót megvette a CIG, ezzel párhuzamosan pedig kiderült, hogy az MKB kivonul a gépjármű kötelező biztosítási piacról, amit nagyon cselesen tesz, olyan ajánlatot tesz, aminek az elfogadásához kifejezetten nagyon hülyének kell lenni. Gyula…..
Bútort webshopból? Talán. De mivel jellemzően nagy kiadás, viszont egy csomó tulajdonságot nem lehet leírás meg kép alapján mérlegelni, én nem hiszem, hogy tenném. Bár olvasónk problémáinak nagy része nem ennek volt köszönhető. Kedves Homár!  Az outletbutor.hu-ról volt „szerencsém” megrendelni…..
Oké, a számítástechnika világában általában nem pszichológusok és óvónénik dolgoznak az ügyfélszolgálaton sem, és így a szaktanács néha smirglibe van csomagolva, de azért kifejezetten beszólogatni az ügyfélnek nem szokás. Általában. 3 in 1 hosting - a support csúcsa Kedves Homár! Kis keresgélés…..
sarostehen 2017.01.28 07:17:03
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Korábban másik cég / másik domain név?
Azért mert ez a név 12 éve van regisztrálva, nem jelenti, hogy előtte nem ezt csinálta.