Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ImolaiJudit

70 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog Új Évet! 2024. Januári Horoszkóp A 2024-es év A RAGYOGÓ ESÉLYEK ÉVE – Mit ígérnek a csillagok? A 2024. január 1-én magyarországi idő és tér adatokkal készített újévi csillagképből egy szerencséket és kiváló lehetőségeket ígérő energiamintát elemzek, amely bárkinek esélyt adhat a sorsának az…..
Adjon Isten három E-t: eszet, erőt, egészséget! Újév, 2023. január 1. Boldog Új Évet kívánok! Szerencse- és erő jelképeket gyűjtsünk minél többet össze. Azzal a fohásszal küldöm jókívánságom, hogy legyen erőnk az elkövetkező évre, amely az előzőnél nyilván küzdelmesebb, igencsak nehéz lesz.…..
Őszi kavartál csillagkép, 2022 szeptember 23. ©ImolaiJudit Asztrológus Negyedéves horoszkóp, asztrológiai prognózis Drága Olvasóim! Ne szomorkodjatok, mint az őszi, leveleit hullató fák. Bizony most csak többnyire borongós hírekről tudok írni, de mi azért tudjuk: mindent is csak tűrve ér el az…..
Imolai Judit ÉGETŐ NYÁR 2022.07.04 21:51:43
2022 július-augusztus-szeptember, negyedéves horoszkóp előrejelzés Mit ígérnek a csillagok? @Imolai Judit Asztrológus …ebben az írásomban…= *I.*Használható időpontokat, adatokat sorolok fel a 2022. nyár tervezéséhez: mit, mikor tegyünk? *II.*Küldök egy csokrot a nekem gyakran feltett kérdésekre…..
A Jupiter esztendeje, 2022 -                                                               A REMÉNYEK ÉVE A 2022. esztendőben az uralom lesz a vágyott cél és a kulcsfogalom: ez az év a vágyakról, reményekről, tömegvonzásról fog szólni. AKI NAGYON SIET, KÉSŐBB VÉGZI DOLGÁT Nagyon várjuk a…..
Őszi Horoszkópok 2021, Előrejelzés, Csillagképek, Efemeridák HULLANAK A LEVELEK, VISSZAVONUL A TERMÉSZET Őszidő érkezik komoran, a levelek hullásával és a sötétség eluralkodásával állít be a november. Rövidebbnek tűnnek a napok, hiszen kevesebb a nappali fény. Egyre másra jönnek majd megint a…..
Emberségből vizsgázik az egész világ A 2021. év a felelősségek éve, a szabályok és a sorsszerűség, a Szaturnusz esztendeje. Meg kell fontolnunk, hogyan élhetünk bölcsen, a korábban látott leckék tanulságait megfogadva. A korlátlan lehetőségek érzése és a szabályozások keretei fognak az életben arra…..
ITT A VÉGE. Készüljünk a 2020 év végére! Astrologia E-Zine & Holdnaptár ©ImolaiJudit Asztrológiai prognózis 2020. november 30. Kezdhetném az elemzésem azzal is, hogy vajon milyen lesz az időjárás karácsonykor?… Mert ez minden évben nagyon érdekel minket. De tudom, hogy a legtöbb embert most…..
Mit ígérnek a csillagok? Asztrológiai elemzés @ImolaiJudit Asztrológus  Mérleg hava, 2020. Őszi Előrejelzés Az esztendő második félidejének hűvösödő őszéhez érkeztünk, most 2020 negyedik negyedévében az őszi csillagokról írok. A szívem mélyéből sajnálom, hogy a kertembe visszafordíthatatlanul…..
Odavan a nyár - vagy lesz, amit élvezhetünk?!  Ezt elemzem egy hosszas cikkben. Asztrológiai prognózis @ImolaiJudit Asztrológus Budapest, 2020. május 20. Vajon lesz-e nyár, vajon nyaralhatunk-e 2020-ban? Egy hosszabb asztrológiai írást készítettem most a nyárra, hogy lássuk: mire számíthatunk, és…..
„Ember! Ismerd meg önmagad” #Holdnaptár 2020 Április @ImolaiJudit Asztrológus Merre mész? Hova lesz a tavaszi séta?... Befelé a bajba?!… Áprilisban ébred a természet és már a pusztán a fények, a melegedő hőmérséklet is a szabadba csábítja az embert. A tavaszi Kos Újhold utáni Húsvétra…..
VÁLTOZNI KELL! A Tavaszkezdés - idén más. KOS HAVI ANALÓGIÁK A Hold éve kezdődik el 2020-ban, és én nagyon szerettem volna egy szép horoszkópot írni. De a sorsunk jó része előre írva van: most próbára tétetik az ember, és tényleg és mélyen változni kell. Igazán március vége után, áprilistól a Kos…..
Kulisszatitok tapasztalataim a munkámból, és időtervezés túlélési tippek 2020. márciusában. Több, mint húsz éve vagyok szabad. Szabad?! 7/24 órában. Most ebben az írásban azokat a tapasztalatokat gyűjtöm össze, amelyekre emlékszem, és hasznos lehet Neked, aki most kezdesz a 2020. tavaszi helyzet…..
Iratkozz fel youtube csatornámra! itt:  https://bit.ly/39bS8n7 - így megtalálhatod azokat a témákat, amikről már készítettem filmet, és értesülsz arról, amit a jövőben majd közzéteszek. VIDEO filmek 2020   @ImolaiJudit   A katasztrófák, elakadások, blokkok előre látszódnak – egyórás…..
Imolai Judit LUCA NAP @ImolaiJudit 2019.12.13 07:57:43
Luca Cicával játékra hívlak! December13. – és tennivalóink még tizenkét napon át: Misztikus nap a december tizenhárom. Amit ma teszel, számít! A jövőd múlhat rajta. Olvasd, csináld, add tovább! Már itt vagyunk, hogy segítsük a fényt! Cselekedj Te is, hogy a sötétségen úrrá legyen az élet.…..
  CSAK PÁR APRÓ DOLOG kell, és érkezik majd számos lehetőség!   Ikrek Telihold 2019. december 12. –– Mit ígérnek a csillagok? www.astrologia.hu ©ImolaiJudit   Decemberben most nagyjából három napig is foglalkozhatsz azzal, hogy „teremtesz”! A decemberi Telihold az Ikrek zodiákusban intelligens…..
BOLDOG KAPCSOLATAID VANNAK? Neeem?! Vigyázz. Most fényt kap minden, ami a Partnerségről szól… ŐSZI HOROSZKÓP 2018: Kalendárium ©ImolaiJudit - Holdnaptár  Jelképek és időminőségek: A báli szezon nyílik meg a Mérleg havával, és szép rendezvények, kapcsolati programok várnak. Gyönyörű színeket…..
NYÁRI HOROSZKÓP 2018. július-augusztus-szeptember ©Imolai Judit Asztrológus www.astrologia.hu /Az írás megjelenik a Rossmann Kentaur 2018. Nyári számában./   Ésszerű vagy sem, egész évben azt a pár napot vagy hetet várjuk, amikor a nyár örömei tesznek boldoggá. Az otthon is hangsúlyos…..
Kezdődik a nyártervezés, ó, ió, ció, áció, káció, akáció, vakáció! Fontos időpontok, amelyekkel szigorúan kalkulálnod kell. Itt írom a részleteket, jegyzetelj. IKREK HAVI HOROSZKÓP 2018: Kalendárium ©ImolaiJudit és Holdnaptár Hetedmagával süt a nap, és a szikrázó fények ragyogó kapcsolatokat…..
Imolai Judit Péntek 13 2018.04.12 21:34:36
  „NÉZZ MEG MINDENT, S AMI JÓ, CSAK AZT TARTSD MEG” Csak éljük túl! ©ImolaiJudit Nem babona, hanem történelmi tény: a pénteki nappal vigyázni kell. A péntek kerülendő nap bizonyos szempontból, és a 13-as szám rezgése is enyhén szólva kellemetlen. Egyes teendőket jobb is, ha egyszerűen máskorra…..
TAVASZI HOROSZKÓP: Imolai Judit Asztrológus Telefon: +36209462293 ===Megjelent a Rossmann Kentaur Magazinban=== A tavasz illatát már nemcsak a parfümökben érezzük, hanem a természet is árasztja a virágok varázslatát. Igazából most kezdődik el a zodiákus újév, ez egy kínálkozó alkalom a személyes…..
A csillagok mindenkire ragyognak! Élő video adásban internetes közösségi oldalon voltak eddig témáink: 2018. Éves előrejelzés; A Vénusz a horoszkópban; A Hold és a Teremtés,… Ha nem voltál ott (vagy újranéznéd), itt ebben az összegyűjtött listában megteheted. Kényelmesen otthonodból töltődhetsz, a…..
Hogyan lehet szerencsés Új Éved, avagy hogyan búcsúztassuk az Óévet? 4 Tanács, plusz egy: Itt a szerencséd, nevess a kismalacra és add tovább! ©ImolaiJudit #Asztrológus www.astrologia.hu 2018. év kezdés előtt, 2017. december 30-31-én Ikrek Hold segíti a vidám, társaságban töltött Szilvesztert.…..
Hány keresztet kell cipelned ahhoz, hogy felismerd: ez biza embertelen teher?!, ...és mennyi kell, hogy érezd: több nem megy?... ELÉG?! Most, egy nehéz, szorongós Telihold segít felismerni: kit-mit engedj el. BAK TELIHOLD, RÁK havi horoszkóp 2017. július 9. ©ImolaiJudit  -  www.astrologia.hu…..
2017-ben a ragyogás, a hatalom kimutatása, az érvényesülés lesz az emberek célja. Minden szemlélet és döntésünk kérdése lesz, szerencse fel! A bolygók a 2016-évihez hasonlítva nem hoznak jelentős javulást a megnövekedett vágyakhoz képest…De változnak a törvények, a keretek. Nem minden arany, ami…..