Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NAV tolmács

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a cikket leginkább azoknak írtam, akik szerint a tűzijáték rendben van, "joguk van évente egyszer jól érezni magukat", "évente egyszer ki lehet bírni", és "nem igaz, hogy egyetlen éjszakán nem lehet vigyázni a kutyára". Nekik akarom megmutatni, hogy ezek a kifogások mennyire hazug állítások, és…..
NAV tolmács 2022.01.06 11:05:32
@midnightcoder2: Ott a pont. Így van.

Költözött egy újabb kutyab..i a lakóparkba.
Beszállok a liftbe, ajtó becsukódik, kutya azonnal neki a bokámnak. Várok kicsit, mondom neki: nem kellene leszedni? Válasz: nem bírja a bezártságot, kis helyeket és az idegeneket. Ok, rendben, akkor menjen gyalog a lépcsőn. Válasz: nem bírja az ilyen kis testű dög gerince a lépcsőzést. Ok, értem, akkor vigye az ölében. Válasz: azt sem bírja, nem marad meg ott sem. A következő kérdést inkább nem mondtam: mi a fa..nak kell akkor ideköltözni? Inkább közöltem vele, hogy a nadrág 33 ezer lesz, ha átlyukad. Természetesen másnap hallom, hogy micsoda bunkó lakik alatta.
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
A citált számok ugyan eltérnek, de évek óta halljuk, hogy óriási létszámhiánytól szenved a Magyar Posta. Az Mfor június végi cikkében azt írta, hogy 300 embert tudnának felvenni azonnali kezdéssel a céghez. A fizetések az emelések ellenére nem túl izmosak, a meló egy része bizony kifejezetten…..
NAV tolmács 2018.11.15 19:30:08
@Csokis: Én is ezt csinálom több éve.
Ez a harmadik lakhelyem, mindenhol bevált. Adok neki ötezer forintot év vége felé, megköszönve ez egész éves munkáját, valamint kellemes ünnepeket kívánok. Minden megérkezik, minden értesítő itt van. Azt tudni kell, hogy elég sok cuccot rendelek külföldről.
Leplezetlen címmel számol be a Simicska-Nyerges hatalomátvételről és az azt követő politikai tisztogatásról a HírTV-ben a Magyar Idők című nemtúlolvasott vagy olvashatatlan kormánypárti napilap. Meg az öszes többi hírportál, amúgy. Pártállástól és szimpátiától, sőt tehetségüktől függetlenül kiállunk…..
NAV tolmács 2018.08.02 09:52:01
@zord íjász:
én például rendszeres nézője voltam a G nap után a Hír tv-nek, de tegnap már a Híradó negyedénél- térdemet csapkodva a röhögéstől- elkapcsoltam róla.
Ugyanígy vagyok én is. Odakapcsoltam, megláttam a Gajdics Ottót, valamint azt a pestisrácos másik csávót... TV kikapcs. Inkább lementem a garázsba, kitakarítottam az autókat.
Karácsony előtti sztori még, de hogy ne csak mindig szegény Magyar Postát üssük.  Kedves Tékozló Homár Blog! Elég türelmes embernek tartom magam, ezért sem írtam eddig semmit, de a trans o’flex a pofátlanság egy olyan szintjét érte el, amit nem vesz be a gyomrom. Hogy úgy mondjam, soha nem…..
Manapság már szinte senki sem veszi fel a Minta Jánosné nevet csak azért, mert beházasodik a Minta családba, és a Mintáné Séma Mária verzió is visszaszorulóban van, ami már csak praktikus okokból is nagyon helyes az alábbi okmányirodai és  postai közös bénázással…..
krízispr Panaszkezelés KFC módra 2017.10.16 14:50:03
A Szabó Z. -vel történtek új szintre emelhetik a biztonsági őr -fóbiát, pedig a sztoriban az üzletvezető a hunyó. KFC, véresre vert újságíró: szomorú valóság az ügyfélpanaszok kezelésének magyarországi hétköznapjairól. A posztot frissíteni fogjuk a KFC Magyarország reagálásával. BRÉKING: 19. 30…..
NAV tolmács 2017.10.16 20:14:39
@232323:
Jól tetted.
Amúgy pedig normális országban nem kell biztonsági őr egy gyorsétterembe.
"Az állampolgároknak az államról alkotott képét, véleményét alapvetően meghatározza az, amikor ügyeik intézése során kapcsolatba kerülnek az állammal, és ezáltal képet alkotnak annak működéséről, társadalmi kapcsolatairól." - így kezdődik a kormányablak credoja, amire egy örömteli Minden szavaddal,…..
  Duplatesi óra Egerben, az Úr 2017. évében.Felavatták a futópályát, de kivezényelték a diákokat tapsolni a Szentmarjay Stadionba. Egy érintett anyuka írt nekünk illetve az olvasóknak egy beszámolót: 8-9. órában kivezényelve a gimisek, mert kell a biodíszlet! A Szentmarjay stadionban "kedvenc"…..
Bevallom, a wellness hotelekre és egyéb szállásokra érkező panaszokat fentartásokkal szoktuk kezelni, mert néha még a dokumentáció alapján is nehéz eldönteni, hogy a körülmények vagy a levélíró érzékenysége áll a levél születésének hátterében. Most is ez történt. Még a fotók megnézésénél is…..
NAV tolmács 2017.09.23 16:10:25
@McKinney:
Pontosan, sokan még nem látják, mert a pártmédia szerint minden tökéletes.
5 év múlva nem lesz postás, eladó, mentős, orvos, ápoló, tanár. Több most nem jutott eszembe.
Ha jól tudom a 3000 határvadász rendőrből 14 hónap alatt összeszedtek 600 darabot. Pedig az ország azon részein elég magas a munkanélküliség.

Megnéztem a szálloda weblapját, ilyen munkatársakat keresnek:
Betölthető munkakörök:

rezervációs asszisztens
bérszámfejtő (4 órában)
recepciós
éjszakai recepciós
spa recepciós
szakács
reggeliztető szakács
konyhai kisegítő (rész vagy teljesmunkaidő)
teremfőnök
bármixer
felszolgáló
masszőr
manikűrös – pedikűrös
animátor
úszómester
szobaasszony
éjszakai takarító
karbantartó
A számok magukért beszélnek.  Sziasztok! A Telenor díjcsomagreform = áremelése miatt írnék nektek. Tavaly még: 100MB - 465Ft, 500MB - 1000Ft, 1GB - 1500Ft, 3GB - 2500Ft, 5GB - 3250Ft  Amit a mobilinternet áfacsökkenés miatt a következő árakra csökkentek:100MB - 465Ft, 500MB…..
A Citibank árváinak panaszai annyiszor bukkantak fel az elmúlt hónapokban nálunk, hogy kezdem sajnálni, hogy anno nem próbálkoztam a bankkal. Igaz, akkor mára az Ersténél találtam volna magam, ami a panaszok alapján sokszor nem egy leányálom. Akinek van jó tippje, mihez kezdjen az ember a tízezres…..
NAV tolmács 2017.08.26 11:15:47
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ez pontosan így szokott történni, de a terminálon a zöld gomb megtalálása, majd annak megnyomása is szokott gondot okozni.
A képek alapján eléggé jogosnak tűnik, ami történt, de nehéz elfogadni, hogy mindezt bármiféle előzetes felszólítás vagy értesítés nélkül lehetett megcsinálni, ráadásul ennyire brutál módon kivitelezve. Mindenki vonja le a tanulságokat, és hasonló helyzetben ragadja meg a…..
Joe lendületes stílusa alapján elég cifrák lehetettek azok a mondatok, amik előtörtek belőle, amikor kiderült, hogy a szállítási díjon túl is egy csomó mást is kell fizetnie a DHL-nek, mert "elveszik azt a pénzt, ami a NAV-nak jár PLUSZ kérnek még annál is többet, hogy…..
Egy meghasonlott fogyasztó őszinte levele, aki úgy érzi, a szolgáltatója 22 év után húzta be a csőbe. Egy szép barátság vége. Kedves Homár! Ha jól emlékszem, talán alig 22 éve vagyok Pannon, majd Telenor előfizető. Volt, amikor 4 – 5 előfizetésem volt, de mivel időközben sajnos volt, aki…..
Egy ügyfél barátunk nem az az elveszett fajta, sőt, mondhatnánk, a tudatos fogyasztó mintapéldánya. Utánanéz, rákérdez, bemegy, megír, érdeklődik és kérvényez, ami elképesztő sikereket hozott neki eddig a bankjánál. Ezúttal viszont fennakadt a rendszeren egy olyan egyszerű kérdéssel, hogy mit…..
Veled is előfordult már, hogy a barátaid értetlenül néztek: miért bonyolítod tovább az amúgy is bonyolult életed egy kutyával? Esetleg idegenek adnak kérve-kéretlenül tanácsot az utcán? A szüleid már jobban örülnének, ha egy gyereket babusgatnál? Összegyűjtöttük a legidegesítőbb mondatokat, amiket…..
NAV tolmács 2017.04.12 08:35:18
@midnight coder:
Ennek a hozzászólásnak minden betűje 100 százalékban igaz. Ugyanez a véleményem.
Mai bejegyzésemben egyes európai országokat fogom összehasonlítani vasútjaik gyorsaságának szempontjából. A cím kicsit csalóka, de mindjárt megmagyarázom, hogy pontosan mit értek alatta. Ugye ezt sok féle módon lehet vizsgálni, én most egy egyszerű megoldást választok, azt fogom megnézni, hogy az…..
A bunkertúra legújabb részében egy lakóépületnek álcázott hidegháborús óvóhelyet fogunk bemutatni...
NAV tolmács 2017.01.01 17:15:42
@Pásztor István: Pontosan, Győrben gyártották, az Elektromobil szövetkezetben.
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Miért kell az idős embert megalázni? Megkerestük a betegjogi képviselőt, ő is csak csodálkozott, hogy hogy lehet így bánni egy beteggel, és intézkedni fog. Tisztelt blog!   Édesanyámat a házi orvosa beutalta a kórházba tüdőgyulladás gyanúval, a Szombathelyi Markusovszky…..
Gáboréknak nem elég, hogy sikerült a bedőlt DRB-csoportnál bankolniuk, de a pénzükhöz jutásnak még ára is van a macera mellett. Érthetően elégedetlen. Még akkor is, ha nyilván biztonsági okokból kérik tőlük a hiteles cégkivonatot. Kedves Homár!   Bt.-nk a nemrég…..
TComment Levélben támad a hivatal 2015.03.06 07:22:45
Ki fogod nyitni, sőt, garantáltan is el olvasod, hiszen fentről küldték és címeres pecsét van rajta. És akkor jön valami, amire biztosan nem készültél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..