Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Óvónéni

444 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ötleteket ti küldtétek számomra, egybegyűjtöttem őket, fogadjátok szeretettel: Szabina Bíró köszönöm! Szemèlyes vèlemènyem: ebben az alkotàsban minden benne van..
         Neveljünk boldog gyermeket! - mégis hogyan? Jogosan tesszük fel ezt a kérdést magunknak, akár kételkedve is olvashatjuk a sorokat. Annyi könyv roskadozik már a polcon, ami megoldást kínál számunkra, miért ennek a könyvnek hinnénk? Nos, én érdeklődve nyitottam ki a könyvet, és a Belső…..
Megjelent Junot Díaz érzékenyítő mesekönyve, a Szigetlakó: egy fantasztikus történet a képzeletről, a kötődésről, a családi összetartozás és a hagyománytisztelet fontosságáról. Arról, hogyan tartanak össze bennünket a közös emlékek, történetek, szokások, és az egymás iránt érzett tisztelet és…..
Móna és Marci kirándul - mesesorzat az 5 érzékről – 1. rész: látás A játékcsomagjainkba került szókártyák sikerén felbuzdulva kitaláltuk a módját, hogy képes tördeléssel készült könyveinkhez is tudjunk szókártyákat csatolni. A szókártyákkal való játék segíti az olvasás előkészítését, a vizuális…..
Miller Viola: Fej és szív A Testrészek mesesorozatban megjelent negyedik kötet e két fontos testrészről, a fejről és a szívről szól. A két mesét egy remek Lackfi János vers köti össze, ami a fej és a szív kapcsolatáról, az ész és az érzelmek viszonyáról íródott izgalmas gyereknyelven.     ..
Setét Lászlóné Szívószálbaba továbbgondolva.... az alapötlet a netről való...
Szabó Brigitta A szülőknek nagyon tetszett a Szeretet Befőtt Tartalma: "Szeretet" kavics, "Ilyennek látom Anyukámat" rajz, "Szeretlek Anya" ajándékcsomag és papírból hajtogatott-ragasztott "Szívvirág" Nagyon büszke vagyok rájuk, gyönyörű lett minden alkotás...
Végre megérkezett! Őszintén szólva, nem tudom mikor vártam ennyire egy könyvet. Nem titok, hogy a könyv egyik társszerzőjét, Váczi Dorottyát (Dorkát) személyesen van szerencsém ismerni. Ha megengeditek, itt a bevezető részben elárulom, hogy számomra ő az egyik olyan ismerősöm, aki szakmájában,…..
Anna Kováč Idei tavaszi dekorációnk..
Ildikó Tóth Húsvétra készült..
Ilona Nyeki Húsvétra készülődés..
Andrea Mandel Koncz Mostanában filcből vart zöldségekkel örvendeztetem meg az ovisaimat A karton tálcákba wc-papír guriga segítségével kialakítottam az ágyásokat, bevontam filccel és lehet is veteményezni. Vagy simán kivisszük a "friss" zöldséget és már főzünk is.  Sokkal jobb mint a műanyag…..
Éva Partosfalvi A téli depresszió legyőzése képen kissé kidekoráltam a csoportot a Víz világnapja jegyében! :) Maci csoport..
Zsuzsanna Tímea Raicsné Antal Díszlettel hangolódunk az ünnepre a bölcsiben..
Andrea Mandel Koncz Nálunk, Romániában március első napján "márciuskákat" szoktak adni a fiúk a lányoknak, de a gyümölcsfák ágaira is márciuska zsinórt akasztanak, hogy termő legyen a fa, és még sorolhatnám. :) A lényeg, hogy ez egy szép szokás, és ezzel a tavasz kezdetét is jelezzük, és…..
Árkiné Szénási Éva Madaras hetünk volt..
Zsuzsanna Tímea Raicsné Antal Bölcsődés dekorációnk..
Setét Lászlóné Egy társasjátékot szeretnék megmutatni: jegesmedvék az Északi-sarkon. A jegesmedvéket egy-két hete készítettük. Most felhasználtuk őket, vágtak a gyerekek jégtáblákat /ezeket elhelyeztük a szőnyegen kacskaringósan-azokon kell haladniuk a medvéknek, amennyit dob a gyerek...
Erika Muló Igazán büszke vagyok apróságaimra, meg a szüleikre, akik hozzásegítettek ahhoz, hogy "elutazhassunk" világköri útra, ahol megnéztük az Északi-sarkon a jegesmacikat, a Déli-sarkon meg a pingvineket. Nagyon tartalmas projekt volt, aminek pillanatát élvezték a vegyes életkorú gyerekeim és…..
Andrea Mandel Koncz Kipróbáltuk mi is a borotvahabos-ragasztós ötletet Tenyérnyomattal fákat készítettünk (spatulával vittük fel az anyagot) és aztán pihe puha hótakarót meg hópelyheket  ..
Ildikó Lénártné Ungi A Madáretetés téma (számomra) újszerű feldolgozását szeretném megosztani. Minden évben folyamatosan etetjük kis madárkáinkat, de minden törekvésünk kevésnek bizonyult, hogy a cinkén kívül más madárnevet is megjegyezzenek a gyerekek. Ezért találtam ki, hogy kicsit több élethű…..
Deák Erika A Jászkiséri Bocskai úti Óvoda Halacska csoportos gyerekei 3D-s hóembert készítettek (borotvahab és nebuló ragasztó keverékéből)Nagyon tetszett a gyerekeknek és csodás alkotások születtek Recept: 1 tubus nebuló ragasztóhoz kb. 6-7 evőkanálnyi borotvahab.Szerintem nagyjából ugyanannyi…..
Ildikó Vassné Zelei A mezőnyárádi óvodában így várjuk az ünnepeket :)..
Tóth Ildikó Dekorációink..