Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToyaHSW

3272 bejegyzést írt és 352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kacatvadász Rocker kulcstartó 2024.04.24 21:51:33
Egy fiatalos lakást egészen biztosan számtalan módon fel lehet dobni. Az mondjuk kifejezetten előny, ha a látogatókat már a bejáratnál sikerül lenyűgöznünk.Erre pedig ideális megoldás lehet ez a nagyszerű kulcstartó. A kulcstartó falra rögzíthető része egy Fender gitárerősítőre emlékeztet, amihez…..
Ha szerda, akkor szokás szerint egy katalógust láthattok az oldalon. Ezen a héten egy 1986-os Transformers kiadványt, az Ultimate Battle katalógust mutatom meg nektek.Ebben a kiadványban a Transformers univerzum számtalan ismert figurájával találkozhattak a gyerekek és persze a szüleiktől ki is…..
Minden háztartásban előfordulhat, hogy hirtelen szükség van egy csavarhúzóra. Nagyon sokszor azonban éppen a megfelelő fejű csavarhúzót nem találjuk meg.Ezt a problémát oldhatjátok meg ezzel a 32 részes csavarhúzó készlet segítségével. A készletben egy nyél, egy hosszabbítószár és harminc darab…..
Megszokhattátok már, hogy a hétfői napon általában valamilyen játékreklámot mutatok nektek. Sokan a szombat és vasárnap reggeleken találkoztunk ezekkel a reklámokkal valamelyik műholdas televíziós csatorna reggeli sávjában, ahol a rajzfilmek között mutatták be a játékgyártók az újdonságaikat.Ezúttal…..
A kertben vagy a teraszon kiválóan a hasznotokra lehet ez a rendkívül dekoratív füstölő, ami háromszög formájával gyakorlatilag vonzza a szemet. A füstölőre egy spirál alakú szál kerül, amit meggyújtva távoltarthatjátok a szúnyogokat a terasztól vagy a kerti partytól.A füstölőt külön csomagban…..
Ahogy azt megszokhattátok már a vasárnapi nap mindig az ajánló rovatról szól. Ezen a napon szétnézek a hazai aukciós oldalakon érdekes régi játékok után kutatva és amit érdekesnek és különlegesnek találok azt a figyelmetekbe ajánlom.Ezen a héten is szétnéztem a legnagyobb hazai aukciós oldal…..
Kacatvadász Vasaló kesztyű 2024.04.21 17:51:12
Utazáskor, nyaralás alatt egészen biztosan nagy segítséget jelenthet a vasalás során a kézre húzható vasaló kesztyű, ami gyakorlatilag vasalódeszkaként tud funkcionálni a vasalás során.A hőálló anyagból készült kézre húzható kesztyűt a vasalni kívánt ruhadarab mögé kell tenni és a vasalót a…..
Ahogy azt megszokhattátok hetente egy napot a TikTok csatornának szentelek az oldalon. A Játékmúzeum TikTok csatornáján régi játékok bemutatói mellett más érdekes retro tartalmakkal is találkozhattok.Ezúttal a Norma Kallurt ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről.Azt javaslom ha kedvelitek a retro…..
Az íróasztal melletti munka és tanulás során elengedhetetlen a megfelelő világítás. Egészen ötletes megoldásra akadtam rá.A két állítható szárnnyal rendelkező LED-es lámpa bármilyen szögben beállítható és így könnyedén szabályozható a bevilágított terület is. Teljesen kinyújtott ágakkal a lámpa 48…..
Régi nagy álmom volt, hogy valamilyen formában az érdeklődő gyűjtők számára elérhetővé tegyem egy-egy ország játékait átfogóan, bemutatva az egyes típusokat és az áraikat is megismertetve veletek.Ezt igazából segítségnek szántam a gyűjtők és az eladók számára, akik sokszor teljesen vakon tapogatózva…..
Kacatvadász Porgyűjtő fúráshoz 2024.04.18 15:40:50
A fúrás otthon sokszor jár bosszúsággal és sok takarítással. Egy falfúrás ne tartozik éppen a legtisztább munkák közé, aminek végeztével gyakran elő kell venni a porszívót is a takarításhoz.Persze vannak házilagos praktikák, hogy a fúrás során keletkező forgácsot és port felfogjuk, de én találtam…..
Kacatvadász Kétoldalas ragasztó 2024.04.17 22:01:18
Minden háztartásban kell lenni ragasztónak. Ezek közül számtalan változatot találni a Temu oldalain. Most egy viszonylag egyszerű, de mégis tökélesen használható kétoldalas ragasztószalagot ajánlok a figyelmetekbe.Egy aprócska dobozban érkeznek majd a ragasztócsíkok, amelyből pontosan 60 darab áll…..
A Robo Machine név az európai piacon egy kicsit ismeretlenül hangzik, ugyanis itt Go-Bots néven forgalmazta a játéksorozatot a Bandai Az átalakuló robotokból számtalan változat készült, amelyekről több katalógus is készült. Ezek közül mutatok most be nektek egy érdekes kiadványt. Tartsatok velem…..
Néha a szocialista játékgyártás egészen érdekes és elképesztő dolgokat tudott produkálni. Egészen vacak, silány, ötlettelen kacatokat igyekeztek a gyerekekre rásózni.Ebben élen járt általában a kisipar, akik gyakorlatilag mindenből is igyekeztek pénz csinálni érthető módon.A silány termékekkel…..
A hazai boltok polcain is találni ablakra rakható tükrös fóliát, amivel a lakás hőmérsékletét tudjuk bizonyos fokig csökkenteni.Ez így a nyár közeledtével különösen fontos lesz és az is számít, hogy a tükrös felületnek köszönhetően a kíváncsi szemek elől is rejtve maradhatunk.A felrakás rendkívül…..
Egészen biztosan találkoztatok már azzal a problémával, amikor a bútorból egyszerűen kiszakad az oda tervezett rugós zsanér.Ilyenkor általában ilyen-olyan megoldással igyekszünk megjavítani a hibát, ami ideig-óráig működik is. Persze van azért jobb megoldás, amivel végleg leszámolhattok a kiszakadt…..
Itthon a lányok leginkább a szocialista ipar babáival találkoztak a 80-as években, esetleg egy-két Barbie játékhoz jutottak hozzá a külföldi utakon.Persze más babás sorozatok is léteztek, amelyek közül az egyik a She-Ra Princess of Power volt, ami számtalan darabból állt és rengeteg televíziós…..
Egészen biztosan sokan szemeztek különböző építőjátékokkal. A Temu oldalán nagyon sok LEGO készlethez hasonló építőjátékkal találkozhattok.Persze érdemes tudnotok a vásárlás előtt, hogy a kínai építőjátékoknál ömlesztve érkeznek az elemek és sokszor az internetről letölthető építési útmutató…..
Ha vasárnap, akkor az eddig megszokottakhoz hasonlóan ezúttal is a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem érdekes és különleges régi játékokat a figyelmetekbe ajánlani.Szerencsére ismét ráakadtam pár különlegesebb darabra, amivel érdemes lehet nektek is gazdagítanotok a…..
8bit Gamer Piromania 2024.04.14 16:40:14
Kiadó: Automata UK Ltd.Fejlesztő: C.GoodwinMegjelenés: 1984 Stílus: Arcade..
Néha előfordulhat olyan szituáció a háztartásban, hogy szükség lenne egy bőrfelület javítására. Erre is találni nagyszerű megoldást a Temu oldalain, mégpedig a több színben és méretben megvásárolható öntapadós műbőr formájában.A műbőr különböző méretekben és színekben szerezhető be. Én mindenképpen…..
Ha szombat, akkor igyekszem a TikTok csatorna tartalmai közül megosztani veletek valami érdekeset. Ezúttal ismét egy régi játékkal találkozhattok, ami nem lesz más mint a Joustra által gyártott BMW M1-es sportkocsi.A citromsárga színben pompázó autó a 80-as években a gyerekek álma volt. Ne…..
8bit Gamer Timebomb 2024.04.12 22:37:30
Kiadó: CDS Micro SystemsFejlesztő: CDS Micro SystemsMegjelenés: 1984 Stílus: Puzzle..
Kacatvadász Fültisztító tartó 2024.04.12 20:06:34
Egészen biztosan sokan szenvedtek attól, hogy a zacskós vagy műanyag dobozos kiszerelésben árult fültisztító pálcikákat megfelelően tároljátok és az még valamennyire jól is nézzen ki a fürdőszobában.Szerencsére erre is találni ügyes megoldást, ami még nem is mutat rosszul. A műanyagból készült…..
Aki követik a blogot azok tudják, hogy nem csak a régi játékokat gyűjtöm hanem az elmúlt korokat felidéző kisautókat is, amelyek közül a személyes kedvencemnek a Welly által készített kisautók számítanak.Tudom sokan most csóválják a fejüket, hiszen más gyártók is készítenek hasonló járműveket…..