Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csorbazs

663 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A medencés házak ugyan ma már nem mennek ritkaságszámba, mégis, népszerűségük továbbra is kitart. Nem csoda ez, hiszen amellett, hogy igen kellemes időtöltésre adnak lehetőséget, még jól is mutatnak a kertben...
Családi ház, kert, belváros – olyan dolgok ezek, amik a legtöbb budapesti ember számára csupán színes vágyálmok, hiszen az ilyen eladó ingatlanok száma elenyésző. Mi találtunk egyet a Gellérthegyen, megmutatjuk, csapjatok le rá!..
Gondoltál már arra, hogy milyen lenne megnyerni az ötöslottó főnyereményét, mondjuk 1 milliárd forintot? ..
Tudjátok, van az a lakás, amire ránéztek és az jut eszetekbe "bárcsak én is...", "bárcsak nekem is...". Na, egy ilyen lakást találtunk az Otthontérkép adatbázisában. Szép, jó helyen van és kiválóan felszerelt. Kell ennél több?..
Az igazi állatbarátok otthonukra nemcsak saját hajlékukként tekintenek. Tudják ugyanis, hogy tartozik hozzájuk egy négylábú barát, aki legalább annyira a magáénak érzi a terepet mint a gazdi. A Curbed.com jóvoltából olyan kedvenceket mutatunk be, akik pontosan tudják ezt és…..
A PwC 2018-as előrejelzése szerint idén a top befektetések területén változások várhatók. Míg a listát továbbra is a logisztikai létesítmények vezetik, szorosan felzárkózott mögé a raktározás, a magánkollégiumok és az idősek otthona létesítése is. Mai bejegyzésünkben a…..
10 millió forint alatt lakást keresni nem kis vakmerőség, előfordulhat azonban eddig nyújtózkodhat az ember. Mai bejegyzésünkben olyan budapesti lakásokat hozunk nektek, amik beleférnek ebben a költségkeretbe. Nem kell csodát várni, kicsik lesznek, nem túl jó állapotúak, de…..
Tudjátok, vannak azok az ingatlanok, amikre ha ránéz az ember egyszerre az jut eszébe, hogy "de szép ez az épület és milyen kár érte"! Olyan épületek ezek, melyek a történelem nagy túlélői, magukban hordozzák a régi idők hangulatát, lényegét, fényük azonban az évek során…..
Tipikus mondat, amit egyre gyakrabban hallunk december végéhez közeledve. Nagy banzáj lesz vagy meghitt családi együttlét? Óriás fa lesz pirosba öltöztetve, vagy a picikére szavazol, színes díszekkel? ..
A belváros forgataga és a nyüzsgés temérdek embert vonz. Családok tömegei választják ezt az életformát a kertvárosi- vagy vidéki nyugalommal szemben, akik legtöbbször a jó infrastrukturális ellátottság és a beágyazottság miatt döntenek a város mellett. A jó hír azonban,…..
A befektetési célú ingatlanvásárlás egyik legizgalmasabb formája, amikor valaki a turizmus hullámait meglovagolva szeretné megcsinálni a nagybetűs bizniszt. Persze a siker rengeteg tényező függvénye, az egyik legfontosabb azonban a lokáció. Lássuk, miért érdemes éppen…..
Egyre kevesebb a gyerek születik, miközben évről évre növekszik a 65 év feletti lakosok száma Magyarországon - derül ki a KSH Mikrocenzus 2016 felméréséből. Öregedő társadalmunk egyre kétségbeejtőbb számokat produkál, így temérdek kérdést vet fel, például azt, hogy hol…..
Ha felvennéd a nyúlcipőt és szeretnél a nagy testvérünk, Ausztria berkein belül szerencsét próbálni, akkor még mindig dönthetsz úgy, hogy a határhoz közeli, magyar települések egyikét választod ki lakóhelyedül. Ezzel megúszhatod, hogy a fáradságos munkával megszerzett…..
Egy lakás stílusát nagyrészt a lakó ízlése, illetve a rendelkezésre álló tér jellemzői határozzák meg. Mai bejegyzésünkben 3 kedvelt vonulatot mutatunk be, melyeket kacsalábon forgó, méregdrága eladó lakásokkal illusztrálunk...
A főváros egyik nagyon magasra besorolt városrésze kétség kívül a Marina part, mely a Dunától csupán néhány lépésnyi távolságra várja a különlegességek szerelmeseit és természetesen azokat, akik nem kevés pénzt tudnak és hajlandóak áldozni egy otthonra. Az exkluzivitás…..
Ha jó a telek, akkor részletkérdés, hogy hány szobát terveznek a házba vagy éppen milyen színűre szeretnék festeni a falakat. A kiválasztott területen áll vagy bukik a leendő otthon használhatósága és szerethetősége. Nézzük, mire kell figyelni!..
Budapest egyik legcsaládiasabb kerülete a XIV., vagyis Zugló. Parkjaival, hangulatos utcáival, régi villaépületeivel sokak szívét nyeri meg. Népszerűsége természetesen az ingatlanfejlesztők érdeklődését is felkeltette, így rendre épülnek errefelé menőbbnél menőbb…..
Budapest egyik kedvenc kerülete Újbuda, vagyis a XI. kerület, mely egyben a legnépesebb is. A főváros nyugati kapujaként egyre több lakásvásárlót vonz, köszönhetően sokszínűségének és remek infrastrukturális ellátottságának, illetve az olyan új projekteknek, mint például a…..
Az ősz beköszönte sok-sok változással jár, melyekre nemcsak magunkat, hanem az ingatlanunkat is fel kell készíteni. Ahogy mi is előszedjük a szekrény tetejéből a vastag pulóvereket, úgy az otthonunk körül is érdemes néhány munkálatot elvégezni. Lássuk, mik ezek!..
A lakáspiac alakulása igen komplex folyamat, melynek egyik résztvevői TI vagytok, vagyis az aktív, illetve a jövőbeni lakásvásárlók, bérlők. Szeretnénk feltérképezni, hogy milyen szempontok szerint szeretnétek lakást venni vagy bérelni, melyek a kedvelt kerületeitek Budapesten és a nagyvárosokban,…..
Kellemes madárcsicsergés vagy inkább nyüzsgés és forgatag? Tiszta levegő vagy ezerszínű kulturális élet? Nagyvárosi feeling vagy vidéki romantika? Ilyen és hasonló kérdésekre kell felelnie azoknak, akik a főváros és a vidéki élet örök dilemmáját szeretnénk feloldani. Mai…..
Bár naivan gondolhatnánk, hogy saját lakást venni vagy bérelni csak itthon ilyen nehéz, csak itthon kell közel egy évtizedig gyűjtögetni például a vásárláshoz, a helyzet azonban ennél sokkal kiábrándítóbb. Saját lakást venni ugyanis külföldön is szívás. Lássuk a nagy…..
A XIII. kerület Budapest igencsak populáris környéke. A hangulatos utcák, a jó infrastrukturális ellátottság, a Duna közelsége, a központi elhelyezkedés és a kiváló közlekedés teszi ennyire népszerűvé ezt a kerületet. Új lakások szempontjából sem elhanyagolható a…..
Amikor az ember albérletet keres, akkor valójában egy valódi vadászatra indul, aminek két alapvető bástyája a szerencse és a gyorsaság. Előbbiben sajnos nem tudunk segíteni, utóbbiban viszont annál inkább, hiszen tálcán kínáljuk nektek a legfrissebb kiadó budapesti otthonokat. ..
A konyhaszigetek népszerűsége nem véletlen, hiszen a a házimunkától kezdve az önfeledt közös sütés-főzésig, számtalan szituációban jó szolgálatot tesznek. A ház központi elemévé válhatnak, miközben a funkción kívül elképesztően jól mutatnak...