Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farkas.panni.

102 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beauty-rajongásomnak és az évek hosszú sorának hála, mostanra nagyjából kialakult, hogy melyek a kedvenc szépségápolási termékeim - egyszerűbben fogalmazva: hogy mikor, mit, hova kenek. A sminkek esetében tovább tartott a keresgélés: sokszor hittem azt, hogy megtaláltam "az…..
Colorcam Kétszer négy karika 2019.04.10 20:06:46
Ha jön a herceg, lehetőség szerint ne egy, hanem minimum 110 ló erejével nyargaljon hozzám, lánykéréshez pedig szintén ne egy, hanem négy karikát hozzon magával. Más kérésem nincs :) Egyúttal megnyugtatnám kedves férfi olvasóinkat, hogy csak ideiglenesen költöztem az autótesztek rovatába: bár…..
Colorcam Szép, ami széppé tesz 2019.04.08 22:25:39
Kedves Olvasók, kérem vegyék figyelembe, hogy ezt a blogposztot egy nő írja: és hogyan választ egy nő (bort, autót, májkrémet, szempillaspirált)? - Egyértelműen az adott termék csomagolásának tetszetősségét szem előtt tartva. A viccet (félig) félretéve, nagyon is igaz az, hogy hatalmas erővel vonzza…..
Nem tudom, van-e még valaki, aki annyire az utolsó pillanatra hagyja a karácsonyi ajándékok beszerzését, mint én. A most értetlenül a fejüket csóválóknak el kell mondanom, hogy hosszú évek személyes tapasztalata: az ünnep előtti egy-két nap az, amikor a legjobban lehet vásárolni. Eddig mindig…..
Colorcam Beauty à la française 2018.11.20 12:05:34
Még szeptemberben volt szerencsém részt venni egy nagyszabású rendezvényen, ahol életemben először igazi festővászonra festhettem igazi ecsettel és igazi akril festékkel. Mivel a mintául szolgáló kép központi témája az Eiffel-torony volt, már az első ecsetvonások alkalmával nosztalgikus hangulatba…..
Colorcam Szexi, elegáns vagy laza? 2018.11.19 11:16:46
Az olasz Intimissimi - Calzedonia - Tezenis márkák hármasa mindig szolgál valami új hírrel a divat szerelmeseinek. Ez a napsütésesből borúsba váltó novemberben sincs másképp és egyben nagyszerű alkalom arra, hogy az új fehérnemű- és harisnyakollekciókat nézegteve kiválasszunk magunknak egy-két…..
Még az időjárás miatt folyton elégedetlenkedő magyar nemzet ("Télen nagyon hideg van, nyáron nagy meleg van, soha sincs jó idő, mindig esik az eső") is beláthatja, hogy idén szürkeség helyett egy csodás vánasszonyok nyarával ajándékozott meg minket az ősz: a természet és a szívünk is ezer színben…..
Bár a frigyek legnagyobb része a nyári hónapokban köttetik, azért véletlenül se gondoljuk azt, hogy a hűvösebb évszakok esküvői ceremóniái kevésbé impozánsak. Sőt! Az avarral fedett erdei ösvény vagy egy havas hegykoszorú egyedi, mesebeli helyszíne lehet a nagy napnak. (Utóbbira remek példa volt…..
A fesztiválszezon túl van a csúcspontján, a Szigeten, de ez nem jelenti azt, hogy az elkövetkező napok eggyel kisebb buli-helyszínei: a STRAND Fesztivál, a B.my.Lake és a SZIN, ne érdemelnének ugyanúgy figyelmet. Szinte kötelességünknek érezzük, hogy a beauty vonalon legalább egy picit…..
Előrebocsátom, hogy ez az írás egyszerre lesz szubjektív és objektív, már ha egyáltalán létezik ez a kategória. Szubjektív, mert Olaszország és sok minden, ami olasz, előkelő helyet foglal el a szívem csücskében és objektív, mert a Vagheggi-filozófia által inspirált…..
Colorcam Esküvői kelléktár 2018.06.06 08:56:13
Love is in the air... a szerelemnek pedig következményei is vannak: a hagyományos sorrendben (khm) a rózsaszín köd és a kávéházi randevúk (volt egykor ilyen is) időszakát bizony férfitársaink elszántságától függően kinél előbb, kinél utóbb, az esküvő nemes napja követi. Korábban már írtunk arról,…..
Colorcam Szállj el kismadár! 2018.05.17 15:11:42
Manapság, amikor a telekommunikáció olyan lehetőségekkel szolgál a kapcsolattartásra, hogy villámsebességgel, hang-kép-írás segítségével szinte bárhol és bármikor elérhetjük azt, akivel kapcsolatba szeretnénk lépni, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy korábban ez messze nem volt ilyen egyszerű…..
Egy illat ritkán elég - úgy van ez, mint a cipőkkel: mást hordunk, ha esik és mást, ha hőség tombol, mást viselünk egy elegáns vacsorán és máshoz van kedvünk, ha balatoni hosszú hétvégére indulunk. A szezon parfümújdonságait szimatolva elgondolkoztam azon, hogy amellett, hogy én milyen alkalomra…..
Bezerics Dani végtelenül kedves és jókedélyű ember, van, amivel viszont sosem viccel: a boraival, legyen az a Szexi Rosé vagy a Piperkőc cserszegi fűszeres, valamint a boglári és most már a budapesti Paletta ételremekeivel sem. (Megsúgjuk, hamarosan egy újabb tóparti testvér is érkezik...) ..
Minden jó kislány rosszalkodik néha és a rossz kislányok is titokban jó kislányokká változnak, ha a helyzet úgy kívánja. Éppen ezért véleményem szerint minden nőnek legalább két parfümre van szüksége: kell egy a munkás hétköznapokra és a vasárnapi családi ebédre, egy pedig a szombat estékre és…..
Colorcam Bőröm őrei 2. 2018.02.01 00:46:02
Bőrünket annyi külső mechanikai és kémiai behatás éri nap mint nap, hogy akkor is törődést érdemel, ha a normál bőrűek kicsiny csoportjába tartozunk, azaz nem produkál különösebb tüneteket, amiket kezelni kellene. Ilyenkor is nagyon fontos, hogy mindig figyeljünk arra, hogy a tusfürdőnk ne…..
Majdnem miden beauty posztomban leírtam már, hogy pár éve érzékeny, ekcémára hajlamos lett a bőröm, ami gyökeres változást hozott a bőr- (és szépségápolási) rutinomban. Először is sokkal jobban odafigyelek arra, hogy milyen összetevőket tartalmaz egy adott kozmetikum (és erre erőteljesen bátorítanék…..
Colorcam Take it slow! 2018.01.05 22:26:04
Január elején még pár napig bennünk ragyog az ünnepek fénye, aztán sokszor az első igazi munkanappal hajlamosak vagyunk (ismét) megfeledkezni arról, hova és miért is rohanunk ennyire sebesen.  A ma oly divatos fogalom, a 'slow living' reméljük nem ok nélkül került a figyelem középpontjába és nem…..
Ismét itt a karácsony, és én csak csodálkozom, hogy megint eltelt egy év hideggel-meleggel, korcsolyázással, fesztiválokkal, Balatonnal és szüreti mulatságokkal, fájdalommal és örömmel, és mindez nagyon gyors egymásutánban. Ezért is szeretnék valami olyasmit karácsonyra, ami egy kis megnyugvást ad a…..
Colorcam Lépj be a mesevilágba! 2017.11.01 23:43:09
Már hetek óta másról sem hallani a divatkedvelők köreiben, mint a H&M új dizájner kollekciójáról, mely november 2-án, reggel 9 órától lesz elérhető a kiválasztott boltokban (összesen 220 üzletben az egész világon), illetve online. De ki is az az Erdem, mi ez a nagy hype a ruhák körül és amúgy…..
Colorcam Azt a kutyafáját! 2017.10.31 00:53:40
...és jelen esetben a rémeset nem feltéten csak az ijesztő szinonímájaként használhatjuk, amerikai tök-ünnep ide vagy oda. Egy régi bölcsesség szerint az eb olyan, mint a gazdája, és ha ez így van, neki is dukál egy valamire való jelmez, ha hivatalos az esti Halloween-partyra. Nincs ez másképp akkor…..
Colorcam Légy kedves ír módra! 2017.10.30 20:57:44
Emlékszem, a Human+Kind termékeket egy spanyolországi Sephora látogatás alkalmával pillantottam meg először, rögtön megfogott a kedves, színes csomagolásuk, a finom, mégsem tolakodó természetes illatuk. A márka szépségápolási cikkei nem szegmentáltak a férfi-női vagy gyerek-felnőtt kozmetikumok elve…..
Hipp-hopp, csak úgy elmúlt a nyár és már az őszben is javában benne vagyunk. Ilyenkor nem árt, ha odafigyelünk a testünk számára oly fontos nyomelemek és vitaminok pótlására, hogy tökéletes immunrendszerrel vághassunk neki a hűvösebb hónapoknak. Szerencsére október elején még bőven csemegézhetünk…..
A 2017-es nyár igazán színesre sikeredett, és ez alatt nemcsak az országos programkavalkádot, az unikornis és flamingó-mániát értjük, hanem a női hajkoronák pasztell árnyalatokba boruló sokféleségét is. Elsősorban a szőkék vagy szőke tincsekkel is rendelkezők kedvenc trendje volt idén az első helyen…..
Colorcam Augusztus a hab a tortán 2017.08.12 12:45:47
Van, aki kedvenc süteménye elfogyasztását a krémjével kezdi és van, aki azt hagyja utoljára - így van ez valahogy a nyárral is. Személyiségtípustól függően valaki már május végén, június elején elutazik nyaralni, hogy szép élményekkel töltekezve és nem utolsó sorban tenger-barnán afterozhasson a…..