Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ács Dániel

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hiszem el, hogy van olyan, hogy mentális betegség. Ezek csupán szavak: skizofrénia, hiperaktivitás, depresszió. Azért nem hiszem el, hogy bármi igazán fontos jelentésük is van ezeknek a szavaknak, mert korábban elhittem, és az tudom mivel jár. Nálam azzal járt, hogy azt…..
A Menedék nem intézet és nem intézmény, hanem lakóközösség, ahol azt csinálhatsz, amit akarsz, úgy lehetsz, ahogy akarsz, addig, amíg valaki más szabadságát nem sérted meg vele. Itt nem tudja senki jobban nálad, mi a jó neked. A Menedék egy kertes ház, öt saját szobával. Ha…..
Önkéntesek jelentkezését várja a Soteria Alapítvány Menedék Programjába! A Soteria Menedék legfőbb célja, hogy átmeneti otthont nyújtson olyan embereknek, akik éppen félnek vagy mások félnek tőlük, akik elveszettek, akik kiúttalannak érzik magukat az élet útvesztőjében.…..
KRÍZIS = VESZÉLY és ESÉLY Szakmai műhelyünk keretében pszichózist megélő és megélt emberek pszichoterápiájáról való együttgondolkodásra, tapasztalatmegosztásra hívjuk a pszichiáter és pszichoterapeuta kollégákat! 1. Mi segítheti a terapeutát a pszichotikus élmények…..