Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BacskaiZs.

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Civil háló Pettendi folytatás 2015.08.25 16:52:09
Tegnap eljuttattuk Pettendre a rengeteg iskolaszert, amit felajánlottatok számukra. Mind a 30 fiatal személyre szóló csomagot vehetett át, sőt még néhány óvodás is kapott játékokat. Nagy volt az örömködés részükről és a szülők, nagyszülők részéről is. Réka, aki…..
A héten ismét eljutottunk Pettendre némi adománnyal. Azt hiszem, ez a negyedik alkalom az elmúlt 12 hónapban. Ezúttal azért kezdtünk gyűjtésbe, hogy hozzájáruljunk az iskolakezdéshez némi…..
Civil háló Tudsz segíteni? 2015.07.22 13:13:00
Ismét gyűjtést szervezünk pettendi ismerőseink számára. Olyan nagycsaládosok élnek ebben az eldugott kis zsákfaluban, ahol nagy gondot okoz a szeptemberi beiskoláztatás a szülők számára és sajnos van, hogy a mindennapi betevőjük sem elegendő mennyiségű és/vagy…..
Civil háló Faágas sikerek! 1. 2015.05.26 10:35:00
A Nekem nem mindegy versenyben szólásszabadság témában a dél-dunántúli régió legjobbja Veres Rebeka slam poetry-alkotása lett. Veres Rebeka slammer verse a Litera.hu-n is megjelent! Veres Rebeka: Szólásszabadság Elmondom én középszerűnek, mi a nagyság.Egyenlőség, tesó, meg…..
Az írás a Demoblogon jelent meg Az alábbiakban a pécsi Faág Baráti Kör Egyesület Tanodájának egyik önkéntese ír arról, hogy milyen kihívásokkal kellett szembenéznie önkéntes munkája során, és miért gondolja mégis, hogy ez egy életre szóló élmény neki éppen úgy, mint…..
Április harmadik hetében megvalósult egyik kisprojektünk, amelynek keretein belül a pécsi átmeneti gyerekotthon udvarát tettük rendbe, tettük gyerekbaráttá. Közel fél éve, hogy nyertünk ezzel az ötletünkkel a PwC Hungary cégcsoport Másokról szól! pályázatán. Mielőtt…..
Április harmadik hetében megvalósul egyik kisprojektünk, amelynek keretein belül a pécsi átmeneti gyerekotthon udvarát fogjuk rendezni, kicsinosítani. Közel fél éve, hogy nyertünk ezzel az ötletünkkel a PwC Hungary cégcsoport Másokról szól! pályázati kiírásán. Többfordulós…..
Emlékeztek még a PwC Hungary által meghirdetett "Másokról szól!" pályázatra? Arra is emlékeztek, hogy a mi ügyünk a pécsi Szikla utcai átmeneti gyerekotthon udvarának rendbetétele volt? Jövőhéten megvalósulásra kerül a projekt és szeretnénk, ha TI is részt vennétek benne!…..
A Faág Baráti Kör Egyesületnél hátrányos helyzetű gyerekeknek nyújtunk különféle délutáni, hétvégi programokat önkéntes alapon. Pécsen, egy régi polgári házban van a székhelyünk. Nagy szerencsénk van ezzel az épülettel, mert árad belőle az otthon érzése. Bacskai…..