Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cirmoscica

7 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
Cirmoscica 2018.04.04 15:04:10
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
Cirmoscica 2016.05.26 10:58:42
@Ballib cenzúrázók réme 12: Csak közben volt egy gazdasági világválság, amely után szinte bármit csinálsz, visszaáll minden az előtte lévő állapotba. Szóval szerintem nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ez a Fidesz érdeme.
Azért a Redbull jól megtervezte Felix Baumgartner világrekordját. Valószínűleg dizájnerek és marketingesek hada dolgozott azon, hogy az egész olyan legyen mint egy hatvanas évekbeli scifi a retrovonalvezetésű lakókocsitól a roswelli központon át egészen a légi irányító popartos…..
Cirmoscica 2012.10.17 16:32:24
Mutasd meg a tehetségedet több ezer egyetemistának! Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad egy új műfajban: a Mátrixban! A Mátrix egy olyan animáció, amelyet a BME Schönherz Kollégium oldalán mutatunk be a több, mint 5000 érdeklődő egyetemistának. A kollégium ablakait színes…..
Az RTL Klub hamarosan elővezeti a Dallas új inkarnációját, mi meg leültünk szépen, és megnéztük az egészet, hogy a kedves olvasónknak ne kelljen. Az új sorozat valahol olyan, mintha a cérnazoknis-szandálos buszsofőrre hipszter bakancsot adnánk, de ettől még pont úgy zárja be az…..
Cirmoscica 2012.08.23 18:14:57
Az RTL Klub különösebb meglepetések nélkül, kissé giccses felhajtással jelentette be őszi műsorait, és mutatott belőlük részleteket. Mármint azokból, amik már el is készültek, illetve amikről sikerült elindítani a bejátszást. A Dallas visszatérésére hangolt…..
Cirmoscica 2012.08.17 23:18:14
Megnéztük már a langyos hétfőt és a jóval izgalmasabb keddet, most jöjjön a szerda, újabb hat újonccal és az őszi idény egyik nagy buktavárományosával. Igen, a Chicago Fire-ről van szó, az idei pilottermés egyik legunalmasabb darabjáról. A nyolcórás sávban a CBS…..
A két nagy kertévé versenyében az elmúlt években megszokott trendekhez hasonlóan idén is az RTL Klub vezet, a Tv2 ritkán tud riválisa fölé kerekedni, ami valahol érthető, ha a két adó saját gyártású műsorainak színvonalát nézzük (ne tessék röhögni, de VV5 vs.…..
Cirmoscica 2012.04.01 18:34:20
@bretman: "a szinkron miatt fél év csúszásban van a magyar vetítés" - nem a szinkron miatt van fél év csúszásban a magyar vetítés. A szinkron alkalmazkodik a csatornához és nem fordítva. A House esetében nincs minden héten új epizód az USA-ban (amúgy az utolsó nyolc egymás után megy le). Szóval, ha a tv2 elkezdené ősszel minden héten új résszel, hamar beérné az amerikai sugárzást, és itthon nem bírjuk az össze-vissza sugárzott epizódokat. :)
Formátum: az a televízióműsor, amely egyedi, eredeti, azonosítható  tartalommal, mechanizmussal, szabályrendszerrel, arculattal rendelkezik, konkrét szereplőktől függetlenül, tipizált karakterekkel megvalósítható, és különböző országokban, kultúrákban adaptálható. Tim…..
Cirmoscica 2011.12.31 00:18:15
@Az igazi Trebics: Talán mert tudja, hogy _mit_ érdemes megvenni, meg azt hogyan érdemes átalakítani... :)
Rossz hírünk van a kézilabda rajongóknak: a magyar kézilabda bajnokik közvetítési jogaival rendelkező SportKlub a Digi TV után a T-Home kínálatából is kikerül, így január 5-től még kevesebben láthatják a kézilabda mérkőzéseket a tévében. Az infót a handball.hu tette…..
Cirmoscica 2011.12.29 21:05:02
OFF
@digitime: @asdf: Nem is csak arról van szó, hogy lassan jön be az oldal (az AdBlock miatt a CC-n a megosztógombok be se töltődnek nálam, a többi site-on igen), hanem sok postról már a címe alapján tudom, hogy nem érdekel, így a videó sem. És azt mind át kell görgetnem. Persze mondjátok, hogy akkor használjak RSS olvasót. Hát, ha az a szerkesztők célja, hogy oda száműzzenek a kényelmetlen oldal miatt, akkor az lesz...
Ja, és a NSFW-buttont itt is be lehetne vezetni. :)
Tudjátok, "nem a felhasználó hülye, hanem az oldal nem ergonomikus." Nyilván ennek is van határa, én is csináltam már pár weboldalt, de azért nem árt néha a feedback.
ON
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
Nemsokára visszatérnek a Lila akác köz lakói is a tévébe, addig is itt van egy halom kimaradt jelenet a hetedik évadból - jó párat simán benne lehetett volna hagyni a sorozatban, de mindegy.  ..
Steve Jobs, az Apple vallásos áhítattal övezett főnöke tegnap bejelentette, hogy mostanra jutott el odáig, hogy felhagyjon a napi melóval, és távozik a cég vezérigazgatói posztjáról, de az…..
Jön az ősz a Tv2-n is, és ugyan Megasztár nem lesz benne, de sok más igen, és végre szélesvászonban. Duplarészekkel jelentkezik a Jóban rosszban, jön a Katerdális és folytatódik a House. Minden egyéb a sajtóközleményben. Augusztus 22-től dupla részekkel visszatér a Jóban…..
Cirmoscica 2011.08.21 14:42:10
@R93: Azt nem értem, hogy a "kiszélesítéssel" miért a filmek közepét hajtják ki a promóban, mikor a jobb meg bal széle szokott lelógni...
@CERRUSB: Megkérdeztem a tv2-től twitteren, hogy 16:9-ben fogják-e adni a Dr. House-t, de még nem válaszoltak. Korábban már írtam nekik a közönségszolgálatra, hogy miért nem úgy adják a House-t, mikor van más sorozatuk, ami úgy megy. Erre leírták nekem, hogy mi az a 16:9, meg anamorf meg társai. Erre válaszoltam nekik, hogy jó, ezeket eddig is tudtam, de még mindig nincs meg a válasz az eredeti kérdésemre. Na erre már nem írtak semmit. Itt a levelezés, nagyon vicces: on.fb.me/q2NByn
Aztán az AXN-től megtudtam, hogy ők HD-ben veszik a House-t, ezért megy náluk szélesben. Logikus.
Cirmoscica 2011.08.21 16:59:47
@R93: Ó, köszi. De kedvesek. Már tényleg azt hittem, hogy valaki elolvasta a levelemet. :(

@Zergus: Áh, nem is értem, hogy merülhetett fel bennem még a gondolat is, hogy most majd szélesben lesz a House és nem fogják mind a négy sarkát meg a közepét is letakarni a legújabb reality vagy a Jóban-Rosszban promójával. Nyilván nem ott látom először a sorozatot, de kíváncsi vagyok a szinkronra, és valamiért még lázba hoz az, hogy jönnek az új részek a tv-be. :p
comment:com A nap képe 2011.08.18 11:00:00
Cuddy, azaz Lisa Edelstein megkezdte a melót a Good Wife forgatásán. Jó a hangulat...
Cirmoscica 2011.08.18 20:16:20
@Dogla: Itt találsz egy interjút Lisa Edelsteinnel, amelyben beszél a karakteréről: www.doktorhouse.hu/interju-lisa-edelsteinnel-4/
A Gimi című, alapvetően internetre forgatott, azaz websorozatnak nevezett produktum kerül át a tévéképernyőre, mégpedig a Tv2-re. A Kreatív infói szerint a sorozat augusztus 23-tól kedden és csütörtökön lesz látható a tévében, de ha valaki éppen egy McDonald's-ban kajál, ott…..
Na, az az, ami hiányzott az életemből, norvég sátánmetálosnak maszkírozott vega séf a konyhában. Csodálatos az internet. <..
Két héte tartották meg az LA Screeningset, azaz azt a szakmai bemutatót, amin a gyártó stúdiók az USA-n kívüli vevők elé tárták portékájukat, hogy azok a pilotok láttán válogathassanak közülük. Ezek az eseményen természetesen a Tv2 és az RTL is képviseltette magát, ez azon…..
A nálunk is jelentős rajongótáborral bíró gyógyszerfüggő orvos és pereputtya lehet, hogy már nem sokáig boldogítja az amerikai Fox nézőit, és másik csatornán folytatódik majd. Az ok egyszerű, mint VV László frizurája: a gyártó NBC Universal több pénzt kér a sorozatért,…..
Cirmoscica 2011.04.11 22:11:57
@Yooha: @erahurka: Ezt én sem értem. A Variety ezt írja: "If the two sides can't come to an agreement, UMS will offer the show to competing networks including, of course, the Peacock, which would likely be more than happy to take the series away from Fox" www.variety.com/article/VR1118035196
A népszerű doktoros sorozat központi figurája, Hugh Laurie sokmindenhez ért a színészkedés mellett, most a pár éve kiadott könyve után hamarosan blueslemezt jelentet meg. Laurie Los Angelesben vette fel a Let Them Talk című bemutatkozását Joe Henry énekes-dalszerző…..
designindex Doktor House-os órák 2011.03.04 22:09:00
A németországi Kronsegler GmbH nemrégiben a "Doktor House"-rajongókra gondolva tervezett karórákat. A Német- és Franciaországban, Nagy-Britanniában és az USA-ban kapható kollekcióban négy-négyfajta női és férfi modell van, orvosi (rozsdamentes) acél házzal és bőr ill.…..
Heteken belül visszatérnek a TV2 legnézettebb sorozatai. Természetesen a Doktor House-ról és az NCIS-ről van szó, de a Született feleségek legújabb epizódjait is meg lehet nézni szerda esténként. Ráadásul mindhárom sorozatból a legfrissebb évadok kerülnek adásba, ami azt…..
Cirmoscica 2011.02.03 13:36:37
@JP: Ja, itt van erre egy jó példa, illusztrációval: www.doktorhouse.hu/hirek/szelesvasznat-a-tv2-re/

Egyébként egy múlt heti interjúban Lisa Edelstein (Cuddy) azt mondta, hogy bár még nincs megújítva a "House" a 8. évadra, de Hugh Laurie már korábban megállapodott, hogy ő tuti visszajön. A többi színész tárgyalásai még nem folytak le.
A GQ magazin francia kiadásának januári címlapján látható Hugh Laurie. Elmondása szerint nem nagyon szokott magazinokban szerepelni, de mivel a franciák körében különösen népszerű a könyve, ez esetben elfogadta a felkérést. Szerintem nem volt rossz döntés és érdekes…..