Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brigitte Pozsgai...Paonne Noire

95 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ezt Szent-Györgyi Albert tudta volna, biztosan máshogy rendelkezik a híres felfedezéséről. A C-vitamin (vagy aszkorbinsav) azon túl, hogy erősíti az immunrendszert és segít leküzdeni a megfázást, kifejezetten jótékony an járul hozzá a fiatal bőr megőrzéséhez. Persze nem elég, ha berohansz a…..
Sokszor halljuk, hogy a Sziget Fesztivál "csak a külföldieknek szól". Hogy így van-e vagy sem, abban nem szeretnénk döntést hozni, de tény, hogy a legnagyobb magyar fesztivál nem csak minket, hanem más európai nációk gyermekeit is vonzza. Ezért azt gondoltuk, nem lenne rossz ötlet, ha idén azokat az…..
Nagyon sok mindent írtunk már a fesztiválról: bemutattuk a legjobb szetteket, amiket viselhettek majd, ötletet adtunk a legváratlanabb programokhoz és volt, hogy napról napra követhettétek végig azt, milyen egy egész hetet kint tölteni a nyár első nagy zenés eseményén. A szuper szettek nem maradnak…..
Colorcam Tudatos tavasz 2019.05.16 11:59:10
Nem tudunk betelni az idei tavasz divatújdonságaival! A laza, hippis szettek, a kilencvenes évek stílusjegyei és a romantikus hangulat mellett olyan fontos dolgok is előtérbe kerülnek, mint népművészetünk megőrzése, a nők összefogásából születő erő vagy a környezetvédelem. Nem mellesleg most a…..
Sokszor halljuk a megunhatatlan közhelyet, hogy manapság már nincsen igazán divat, csak egymás mellett élő stílusok. Nem szeretünk hinni a közvélekedésnek, de elnézve a 2019-es kollekciókat, mégis van valami az előbb említett igazságban. A kilencvenes évek lazasága, a virágos darabok romantikája, a…..
Először üvöltesz, amikor elrontják, aztán megpróbálod megoldani. Pár órára sikerül is. Ismét egy jó nagy üvöltés, csendes belenyugvás és újabb kiabálás. A fodrászod pedig bőszen csuklik az átkozott ollója felett: ilyen az, amikor annyira túlzásba viszik a szőkítést, hogy gyakorlatilag leesik a fél…..
Elgondolkoztál már azon, hogy miért van az, hogy te legalább százféle lila színt tudsz megkülönböztetni a kékestől a rózsaszínes árnyalatúig, míg mások ugyanazt a dolgot inkább csak kéknek vagy nemes egyszerűséggel pinknek látják? Hogy kinek van "igaza", abban sosem fogtok dűlőre jutni, ugyanis…..
Colorcam Adventezz külföldön! 2018.12.04 13:26:08
Felejtsük el a klasszikus helyeket: a bécsi adventi vásárban mindenki volt már és mindenki rég rájött, hogy túl sok az ember ahhoz, hogy igazi meghitt karácsonyi hangulatba kerüljünk. Ha szeretnél kiszakadni a hundogok és nem kicsit túlárazott csülkök nyújtotta bazári hangulatból, akkor fogd magad…..
Colorcam Magyar divat a catwalk-on 2018.11.19 16:38:46
Elég sűrű hónapja volt a magyar divatszakmának, ami a színvonalas eseményeket illeti. Megrendezésre került az ELLE Fashion Show, a Budapest Central European Fashion Week és a Marie Claire Fashion Days is, ahol a modellek a legmenőbb hazai tervezők kreációiban vonulhattak a végeláthatatlan…..
A Playboy nyuszi fogalmam sincs, hogy került be a klasszikus halloweeni kosztümök közé, de minimum halottnak kellene lennie ahhoz, hogy valid legyen a jelenléte. Ne érje szó a ház elejét: egyszerűen imádok beöltözni, de úgy látom, sokan csak arra használják a jelmezes bulikat, hogy végre kitegyék…..
Csipke, selyem, harisnya, hosszú lábak és minden tekintetet megragadó dekoltázs: néháyn dolog, aminek a népszerűségét a hollywoodi filmek hozták meg. Bár napjaink divatja inkább a fiúsabb testalkatú lányoknak kedvez, úgy fest, mégis van igény a nőiesebb vonalak hangsúlyozására, így ismét előkerül a…..
Colorcam Nincs börtön 2018.09.12 16:20:17
Coco Chanel tudott valamit. Bátor volt és erős. A háború után nadrágot adott a nőknek, divatházat emelt a szerelme hamvai felé és sose félt attól, hogy valami új dologba kezdjen - pedig a semmiből indult, és sok minden összedőlt körülötte. Nem kapaszkodott a leomló épület utolsó falába és nem félt…..
Határozottan máshogy nézek minden szembe jövő árpamezőre, mióta megtudtam, hogy az egyik legtisztább, kereskedelmi forgalom lévő vodka alapanyaga. Vodkát készítenek ugyan sokféle gabonából, de az igazán finom és igazán tiszta északi ital legfontosabb eleme bizony az egyszerű árpaszem és a kiváló…..
Virágminták, testszínű csipkék és áttetsző részletek: egy lenge tavasz tökéletes kellékei, ha már alsóneműről beszélünk. Az idei trendet méltán nevezhetjük a fehérnemű-történelem egyik legforróbb évszakának: a kislányos pasztellek mellett megjelentek azok a darabok, amik szó szerint úgy néznek ki,…..
Colorcam Királyi dresscode 2018.03.11 20:33:31
A februári BAFTA Gálán hatalmas felháborodást váltott ki a Katalin hercegné által viselt sötétzöld ruha: a mindig jól öltözött méltóságot azzal vádolták, hogy semmibe veszi a #TimesUp mozgalmat (a munkahelyi szexuális visszaélések elleni mozgalom - szerk.), mert a többi hölggyel ellentétben nem…..
Colorcam A Tinder sötét lovagjai 2018.02.19 22:50:29
A poharam aljáról egyre csak feltörekvő buborékokat számolom, miközben egy teljesen kiszámítható prezentáción ülök, Mr. Elvileg Hozzám Valóval. Úgy érzem magam, mintha egy erőszakos sales-es próbálná meg nekem a lehető legbiztosabb módon eladni azt a híres tollat, amiből száz van minden…..
Colorcam Fülledt téli éjszaka 2018.01.25 09:40:53
Egy nyár sem lehet olyan önző, hogy a farsangi időszak kárára kisajátítja magának a fülledt éjszakák kötelező kellékeit: a csipkét, a piros ruhát, a bársonyt és az áttetsző anyagokat. Főleg, hogy a téli időszak tele van szebbnél szebb fehérneműkkel és olyan estélyikkel, amik arra születtek, hogy…..
Őrült izgalommal vártuk már a pillanatot, hogy megosszuk, melyik volt az a  6+1 alkotás, amit ha lehetett volna, azon nyomban lekaptunk volna a két legnagyobb hazai divatesemény kifutójáról. Ezt a jelenetet azonban elég fura lett volna előadni a Mercedes-Benz Fashion Week-en és a Marie Claire…..
Colorcam Üstököst Karácsonyra! 2017.11.30 02:20:00
Egy valamit szögezzünk le az elején: a világért sem akarunk senkit sem befolyásolni, csupán szeretnénk kiemelni azokat, akiknek szívesen gurítanánk be egy gömb alakú díjat a karácsonyfa alá. Akár azért, mert tetszik a muzsika, amit csinálnak, akár azért, mert emberként adnak valami fontosat. Ha úgy…..
Körbeutazhatod a világot, csodás helyeken lakhatsz, mennyei ételeket ehetsz és vehetsz ruhát kizárólag a nyaralásra. Közben valaki a szálloda mögött a szemétben kutat és a bazári felsőket egy kis kéz varrja, ami reggel szépen rendbe tette a neki jutó cseppnyi helyet. A világ igazságtalanságaival…..
Pár évvel ezelőtt még értetlen arcokkal találkoztam, amikor arról beszéltem valakinek, hogy a személyes blogok és egyáltalán a blogok egyszer önálló piaci szegmenst képeznek majd. Mára annyit változott a helyzet, hogy Magyarországon is felismerték a cégek, hogy létezik egy olyan ágazat, amivel…..
Colorcam Fedélzeti jelentés 2017.10.25 08:43:05
A Kapitány közleményét olvassák: Kérjük, gondolatban csak akkor merészkedjenek a balatoni yacht fedélzetére, ha felkészültek arra, amit ott látni fognak! A legjobb hazai designerek showroomaiból, valamint a nemzetközi tervezőket összegyűjtő multibrand üzletek polcairól válogattunk és nem szégyelltük…..
A Birkin bag-ről, azaz a világ egyik legdrágább táskájáról beszélünk és az egyik legfinomabb parfümről is, amit idén ősszel dobott piacra a francia Hermés luxusmárka. Az eredetileg lószerszámokat gyártó cég ma a világ egyik legpatinásabb divatháza, mely csodaszép sálaival és a címben említett…..
Közel két hónapja tudjuk már, hogy mit fogsz hordani ősszel – csupán a megfelelő pillanatra vártunk, hogy elmondjuk neked. Keira Knightly illata szinte még a szobák falai közt lebegett, amikor az F&F őszi kollekciójának bemutatóján bejártuk azt a csodálatos lakást, amiben korábban a színésznő…..
Immár 19 éve annak, hogy egy fiatal srác rátalált az apja hanglemezeire és szemüvegkereteket kezdett gyártani belőlük. Az egyedi találmány olyan népszerű lett, hogy már Robbie Williams egész családjának is van belőle - de ő "csak" egy híresség a sok közül, akinek ilyen ajándékot rendeltek a Sziget…..