Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rekaaa77

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feruárban a Maldív-szigeteket vettük célba és bizony ott is, mint minden más idegen országban megkerestük a helyi piacot, a zöldséges standokat, ill. megpróbáltam kicsit a konyhai kulisszák mögé is belesni. Természetesen erre a bekukkantásra nem az 5 csillagos resortban, hanem egy 2 ezer fős…..
   Sokan, különösen a férfiak felzizzennek, már a "saláta" szó hallatára is! Az irodában is sokszor legyintenek, hogy "Áhh, Réka már megint nyulat játszik!" vagy bombáznak a "Milyen madáreleséget eszel?", "Hogy tudok én ezzel jól lakni?" kérdésekkel. Hát az az igazság,…..
rekaaasfood&health Libalakoma 2014.11.16 18:12:40
  ....még tarthatunk otthon libalakomát, hiszen most van a szezonja!     De miért épp liba!?    Gyermekkorunkban már biztosan találkoztunk a vele, mint ténnyel, főnévvel, a Gőgös Gúnár Gedeon borítóján, esetleg egyesek élőben is láthatták ezt a felettéb érdekes…..
rekaaasfood&health Üdvözlet... 2014.11.11 21:01:20
   Szóval eljött ez a pillanat, rávettem magam, hogy feljelentkezzek és megírjam az első bejegyzésem! (I'm feeling crazy!) Magamról most nem sokat írnék, hiszen ha jól gondolom az első olvasóim úgyis ismernek szegről-végről! Inkább a körülményeket ecsetelném, hogy hogyan is…..