Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roy

0 bejegyzést írt és 2642 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dunántúl egyik legnagyobb szolgáltatójának számító Tarr Kft. is kivette a csomagjaiból a Discovery-csoport csatornáit (TLC, Eurosport, Discovery Channel, ID Extra, stb.). A Facebookon persze nekik estek a nézők, amire így reagáltak: Tisztelt Előfizetők! Többen jelezték ezen a fórumon, hogy…..
Roy 2017.01.06 12:53:32
@beat76: Még a Cobra 11 valahogy elmegy, de majd jön újból az Izaora.
Roy 2017.01.06 12:55:47
@okostojas007: Jó kis filmeket, Ami már szinte az összes bulvár csatornán végig ment vagy hússzor.
Nincs könnyű dolga az embernek, ha tévét akar venni. A boltokban és az internetes oldalakon finoman szólva sem kap mindig hiteles információkat, de TechZilla most jön és segít GRRRR! Nézzük a legfontosabb szempontokat, hogy pontosan mire is kell vagy érdemes figyelni, ha valaki százezer (100 000)…..
2008-ban láttam egy dokumentumfilmet, a Mellbevágót. Egy Szalai Anett nevű nő csinálta, az RTL riportere (később vélhetően felvette a férje nevét, és Fürge Anettként dolgozott tovább) , arról, hogy milyen 31 évesen azzal szembesülni, hogy mellrákja van. A betegséget tíz éve, 2006-ban…..
Roy 2016.10.04 14:26:39
A Kiskegyedtől azért nem vár sokat az ember, de mostani számuknak címlapsztorija olyan mélységekbe süllyed, amin még egy ilyen laptól is megdöbben az ember...
A jégkrémet nem tartjuk köcsögben, maximum, ha tényleg nagyon felolvadt, de ennek ellenére a Lidl-ben mégis a köcsög szót emlegette a pénztáros - levélírónk szerint -, amikor a vásárlók szóltak neki, hogy beszélgetés helyett talán dolgozhatna is. Külön vicces, hogy a Lidl hogyan kezelte a…..
Roy 2016.07.15 14:01:19
@ghck: Szerintem is az egész sztori hamis. A LIDL-ben olyan gyorsak a pénztárosok, hogy az árút alig lehet lekapkodni. A másik meg azt sem hiszem, hogy egy pénztáros egyhoszában 13 órát ül a pénztárban. Mindegy kell egy kis mocskolódás.
James Hansen klimatológus és aktivista, a NASA korábbi munkatársa tizenhat társával együtt március közepén egy új tanulmányt publikált, mely a korábbi jelentéseknél is sokkal sötétebb képet fest a jövőről. A jelenlegi legpesszimistább forgatókönyveknél is nagyobb léptékű tengerszint-emelkedést,…..
Roy 2016.04.19 13:47:35
@moonshadow: Ez így igaz. Mindig is volt klímaváltozás a Föld történetében. Mindig voltak nagyobb, kissebb jégkorszakok, és kisseb nagyobb felmelegedések. Régen az iparosodás előtt is voltak. Vajon mitől? A Föld önnáló életet él, és nem érdekli ki mikor hal ki. A Föld a világegyetem része, és annak törvényeit követi. Egyébként az időjárás mindig is okozott meglepetéseket. Tudtommal Magyaroeszágon is volt régen olyan szárazság, hogy szinte minden termés kipusztult, és éhinség tombolt. Tornádók, cunamik mindig is voltak. Ja, hogy akkor nem jutott el azonnal mindenkihet a hír. Nagyon régen csak az érintettek tudtak róla, és senki más.
Néhány nap alatt ugye mekkorát tud változni a kormány véleménye? Eddig védték a kereskedelemben dolgozó családokat a vasárnapi munkavégzéstől, még tegnap is valószínűleg arról beszéltek két közbeszerzés maguk között való kiosztása közben mekkora nagy hősök is ők a kormány tagjai akik így kiállnak a…..
Borbély Lénárd, Csepel polgármestere ismét elmulasztott egy alkalmat, hogy a csepeli HÉV-vel kapcsolatos álláspontját vitában védje meg. Múlt csütörtökön a képviselő-testület ülésén a Fidesz ugyanis leszavazta, hogy napirendre kerüljön a HÉV jövőjével foglalkozó előterjesztésem.   Még az sem…..
Ötven éve kutatunk intelligens földönkívüliekre utaló jelek után, de a galaxis csendes. Pedig statisztikai alapon nem csak, hogy hallanunk kellett volna az idegenekről, de egy (vagy több) fejlettebb civilizáció már régen kolonizálhatta volna a Földet. Néhányan úgy gondolják, az emberiségnek aktív…..
  Egy kedves kolléganőmmel beszélgettem néhány napja, aki arról mesélt, hogy egy ideig ő is húsmentesen táplálkozott, de nemrég rászólt a férje, hogy erre nincs keret, és így engedelmesen visszatért a húsevők táborába. Határozottan megsajnáltam, és szeretnék neki…..
Hidegben jól esik átmelegíteni magunkat egy csésze forró teával. Azt viszont már kevesen tudják, hogy egy jól megválasztott teafajtával akár még az ízületi gyulladás fájdalmas tüneteit is enyhíthetjük. Mahsa Tehrani, virginiai reumatológus szerint a tea fantasztikus gyulladáscsökkentő…..
Roy 2016.02.07 11:57:00
@Írdésmond: Izületre, reumára kitűnő a Harkányi Thermál gyógyvízkrém. www.thermal-kft.hu/
Egy ideje a tervezett hatodik alkotmánymódosítástól és a „terrorveszélyhelyzet” bevezetésének lehetőségétől hangos a sajtó. A Fidesz eddigi kormányzását és általában a hatalom és a politika természetét ismerve nem teljesen alaptalanok azok az aggályok, hogy aránytalan…..
Roy 2016.01.27 15:16:44
@anonymand: Hány menekült van ma az ország területén? Az összeset áttoltuk Ausztriának.
Egyébként akik a terrorcselekményeket elkövették Európában (Franciaország) egy se volt migráns. Második generációs leszármazott volt.
Egyébként arról készült felmérés, hogy Magyarországon mennyi arab származásó él évtizedek ótaa?
Lehet, hogy őket gondolja a kormány terroristáknak?
  Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Munkahelyi Terror!   Segítségeteket szeretném kérni egy felmondással kapcsolatos ügyben, mert nem tudjuk, hogy mit lehetne tenni ebben az esetben. Minden tapasztalatot, véleményt szívesen veszek. A szituáció…..
Roy 2016.01.27 15:07:02
@Online Távmunkás: Amennyibe védett korban mond fel a munkahely 10 hónap végkielégítés jár a munkavállalónak.
Felmondani csak indokolt esetben lehet pl. csoportos létszámleépítés, illetve a munkakör megszűnése esetén. Minden más esetben jogsértő a felmondás.
Il0yen esetben amikor a cég felmond, igényelhető a nyugdíj előtti támogatá. Ezt addig kapja amig el nem érz a öregségi nyugdíjkorhatárt.
Átadták. Használható. Használható? Érdemes messzemenő következtetéseket levonni egy hét tapasztalásai alapján? A rendszer még bejáratós, már sokak megszerezték első élményüket a nemrég átadott budai fonódó villamoshálózat kapcsán. Mi is tapasztaltunk ezt-azt, melyet most meg is osztunk Tisztelt…..
Roy 2016.01.25 14:33:11
@molnibalage: Továbbra is állítom, hogy semmi értelme nincs a fonódónak. Pláne, hogy minden párhuzamos közlekedést megszüntetek. Mi van, ha üzemzavar lesz? Ugyanezt csinálták a nagykőrútnál is. Leáll a 4-es- 6-os akkor jön a káosz. A másik meg az hogy valószínűleg csak március közepe tájékán lesz kész a Lánc hídi aluljáró. Igy adtak a sz@rnak egy pofont. Aztán van más is. A Margit híd alatt miért csk egy vágányon (kitérő) közlekednek? Nem fért el két sinnpár?
    Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Munkahelyi Terror!   Fontos kérdésem lenne:   Elmúltam 30 éves, stabil kapcsolatban élek, ezért nemrégiben felmerült a gyermekvállalás kérdése.   Sajnos ezzel egy időben - mintha megérezte volna - a…..
Roy 2016.01.22 14:03:25
@ghck: A magánvállalkozások, legyen kicsi, illetve nagy, azt csinálnak amit akarnak.
Egészen elképesztő történet Tony Kemppé, aki amitt keveredett elképesztő kálváriába, mert megölelte és megpuszilta a saját gyerekeit. A sztorinak sok tanulsága van, érdemes elolvasni és végiggondolni...
Az esküvői szokások szerint a ceremónia és a nagy közös étkezés után a fiatal pár visszavonul lakosztályába és hagyja a többieket bulizni. Őket pedig a násznép hagyja édes kettesben. A nászéjszaka régen komoly dolog volt, mára azonban lazultak a szokások. Legalábbis ez…..
Mindennapi munkánk, szórakozásunk, életünk szerves része lett az informatika, számítógép, laptop, tablet és természetesen az internet. Nem mindegy, hogy milyen számítástechnikai eszközt használunk és az sem, hogy milyen munkafázishoz milyen programot választunk. A megfelelő szoftver megkönnyíti a…..
A 200E buszjárat a Gyömrői úton így halad végig a Kőhídtól egészen a Ferihegyi gyorsforgalmi úttal történő összefonódásáig. Ezek az állapotok nem csak a városból kifele, hanem a városba tartó járaton is tapasztalhatók. Sajnos a videó nem is tudja teljes valójában…..
Mi mást lehetne szeptember végén Münchenben csinálni, mint kimenni az Oktoberfestre? Nos, például el lehet menni megnézni, mi újat tud mutatni a világ egyik legszínvonalasabb tömegközlekedési üzeme :) Látszat szerint itt két szóló busz várakozik a megállóban... pedig nem: a…..
Az Eurostat első negyedéves adatai alapján Magyarországon messze a legmagasabb a menedékkérelmek száma, 100 ezer magyarra 340 menekült jutott. Az éve első három hónapjában ugyanis 32 800-an kérelmezték…..
A TV2 ugyan még nem jelentette be, hogy ki vezeti az ősszel induló A Kocka című új vetélkedőjét, de több iparági forrásból úgy tudjuk, hogy a feladatot a Rising Star és az Ének iskolája műsorvezetője, Ördög Nóra kapja. Kíváncsian várjuk, hogy bejön-e a pletyka, meg azt is,…..
Mi sem álljon távolabb tőlünk, mint hogy a velejéig romlott és korrupt rendszert felépítő Viktort éltessük, de a mai nappal tény, hogy az elmúlt hetekben volt egy, azaz valóban egyetlen ügy, amit szakpolitikai, illetve taktikai szinten kiválóan kezelt a kormány. Miközben épp a…..
Roy 2015.06.27 12:36:55
@balmoral: Abból az összegből is fejedelmi módon el lehetne több ezer menekültet több éven keresztül tartani amit a konzultációra, plakátkampányra költöttek. Nem beszélve arról az összegről amit a kerítés megépítésére akarnak költeni.