Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FMCG Tirannoszaurusz

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megejtettük a nagy Croissant-tesztet is. A kínálat meglehetősen nagy a boltok polcain, árban és minőségben is nagy eltérések vannak. A termékek sokszínűségét látva kérdések merültek fel bennünk. Vajon a külsőre és marketingre a legtöbbet adó, és ezért legismertebb…..
Az instant kávé tesztelésének kíváncsian estünk neki, azonban hiába kerestük, még nem találtuk meg a az igazi kávéélményt nyújtót. Ugyan még nem kóstoltuk végig az egész palettát, de egyre inkább kétkedünk benne, hogy megtaláljuk az igazit. Hozzászólásokban várjuk, ha…..
A mai bejegyzés elsősorban a lányok számára lehet érdekes, ugyanis kozmetikumokról lesz szó. Bizonyára sokan jártok dm üzletekbe. Én például szinte mindig ott vásárolok kozmetikai termékeket. A dm-ben rendkívül sokféle szépségápolási termék márka található, ezek közül…..
Megejtettük a szénsavmentes ásványvizek próbáját is. Hat félét próbáltunk a legelérhetőbb márkák közül. Ezesetben a vaktesztelés módszerét alkalmaztuk. Így pusztán a víz ízére, lágyságára, összhatására koncentráltunk, így a csomagolás és a márkanév esetleges…..
Az eddigi bejegyzéseinktől eltérően most másfajta FMCG termékcsoportot fogunk bemutatni. A cél itt nem a rangsorolás, hanem kedvenc terméket, méghozzá sajátmárkás tusfürdőt ismertetek egyénileg, azaz a termékeket nem értékeltük közösen. Sajnos nagyon érzékeny bőröm van,…..
A legutóbb tesztelt termékcsoport a müzliszeletek csoportja volt. Szerencsére a tesztelők mind rajongója a termékcsoportnak, úgyhogy már alig vártuk, hogy mintegy 13 különböző márkájú müzlit végigkóstoljuk. A termékek ez alkalommal is 10-10 pontot érhettek el az ízük,…..
A teszt során nyolc különböző joghurtfajtát pontoztunk a következő szempontok alapján: íz, gyümölcstartalom, állag, cukorhányad, fajlagos ár, zsírtartalom, valamint, hogy élőflórás-e, illetve a csomagolás minősége. Amennyiben élőflórás plusz egy pontot szerzett a termék,…..
FMCG Tirannoszaurusz Kenyérmustra 2014.11.09 22:46:52
A következő termékcsoport a kenyereké! Itt is több félét vásároltunk, melyeket aztán megkóstoltunk és pontoztuk az ízüket, állagukat, kinézetüket, sőt még az illatukat is. Az áltag alapján maximum itt is 10 pontot szerezhetett egy-egy termék. Úgy gondoltuk, a tudatos életmód…..
FMCG Tirannoszaurusz Sonkaparti 2014.11.01 15:34:43
Legutóbb a sonkákra került sor. Elsősorban a könnyen elérhető, egyszerűbb csirke- és pulykamell sonkákat kóstoltuk, de egy-egy különlegesebb termék is került az asztalra. Kilenc félét kóstoltunk meg és az ízre, illatra, állagra illetve a külcsínre, a csomagolásokra adtunk…..
A túrórudi szó hallatán valószínűleg a legtöbbeknek a Pöttyös jut eszébe, és valószínűleg még az a szlogen, is mely arra utal, hogy ez a márka az „igazi”. De vajon ez tényleg így van? Igen sok féle rudit kóstoltunk meg, és próbáltunk az ízlelőbimbóinkra hagyatkozni, de…..
FMCG Tirannoszaurusz Köszöntő 2014.10.27 20:45:45
Kedves Olvasók! Sok szeretettel üdvözlünk mindenkit frissen indult blogunkon. Biztosan az az első kérdés oldalunkkal kapcsolatosan, hogy mivel is foglalkozunk? A legrövidebb válasz: FMCG, azaz gyorsan forgó fogyasztási javakkal. Tesszük ezt, mert az oldalon dolgozók mind…..