Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bestella

125 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B'estella Plastic woods 2019.05.23 19:42:55
Hosszú-hosszú ideje nem írtam már a blogra, de rövid magyarázkodás után olvashatjátok is az új posztot!  Idén érettségizem és mára már túl vagyok mindenféle írásbeli vizsgán. Furcsa, de annál felszabadítóbb érzés nyolc év gimnáziumi szenvedés után kicsit szusszanni és csak olyanba fektetni időt,…..
B'estella Teddy bear 2019.01.31 14:27:34
Az utóbbi időszak mindenféle szempontból nézve nagyon eseménydús volt. A december nálunk minden éveben igencsak hektikus, mivel a családom nagy része - mint ahogy én is - ekkor ünnepli a születésnapját. Így a karácsonyi forgatag mellett egyéb jeles napok is helyet foglalnak a naptárainkban. A…..
B'estella Rue Dénoyez 2018.11.17 16:29:51
Párizs nem hiába a világ egyik leginspirálóbb, legromantikusabb és legkáprázatosabb városaként van számon tartva. Már akkor elvarázsolt, mikor először jártam itt, második alkalommal pedig csak mélyült a szerelmem iránta. A város hangulata, a nyüzsgés, az épületek, az emberek sokszínűsége levett a…..
B'estella Badass in black 2018.10.24 18:45:33
A fekete műbőr egy olyan klasszikus anyag, aminek az év minden napján szezonja van és évtizedek óta nem megy ki a divatból. Számtalan eseményre lehet remek választás, hiszen egyben elegáns és baromi vagány is tud lenni. Egy teljes összeállítás minden része készülhet ebből az anyagból; csizma, táska,…..
B'estella Beauty photography 2018.10.19 20:36:38
  Ha egy profi stúdió fotózásra gondolunk, általában milliós berendezéseket, lámpákat, softboxokat, hatalmas állványokat és derítőlapokat látunk magunk előtt. Manapság sok esetben azt hinné az ember, hogy a drága felszerelések; a legújabb fényképezők és objektívek használata eredményezi a jó…..
B'estella Fairy tale 2018.09.23 21:52:06
Hogy mi a romantika definíciója a divatvilágban? Ha romantikus darabokra gondolunk, lágy esésű anyagok, meseszép csipkecsodák, pasztellszínek, esetleg virágok és némi csillogás jut eszünkbe. Kaposi Judit (@jkaposistyle) a klasszikus értelemben vett romantika mellé, alkalmi ruháiba csempész egy kis…..
B'estella Backwards 2018.09.17 18:53:20
Az elmúlt hétvégémet Budapesten töltöttem és ellátogattam a megújult Á la Maison Grand étterembe egy barátommal. A város legjobb francia brunch helye ezúttal sem okozott csalódást, az új épület pedig bámulatosan szép és nagyon passzol az étterem hangulatához. Mindig oda voltam a nagy ablakos, fényes…..
B'estella Tourist vibes 2018.08.26 11:39:45
Mindig fontosnak tartottam a hazai divat támogatását, azonban diákként tisztában vagyok vele, hogy sok esetben nagyon drágák a dizájner termékek, ezért anyagilag jobban megéri egy fast fashion üzletben vásárolni. A legtöbb magyar tervezőnek azonban nemcsak a ruhái, de kiegészítői közül is…..
B'estella Papaya 2018.07.11 10:34:38
Minden nyáron abban a hitben élek, hogy most mennyivel több időm lesz mindenféle hobbim űzésére, mint év közben, aztán minden évben szembesülnöm kell a ténnyel, hogy ez nem így van. Az elmúlt pár hetem elég intenzíven telt és máris nagyon sok új élménnyel gazdagodtam; A mai bejegyzés tehát egy kis…..
B'estella Mod'Art divatbemutató 2018.06.15 17:39:57
Idén a blogposzt helyett úgy gondoltam, hogy valamivel izgalmasabb formában mesélnék a 2018-as Mod'Art vizsgabemutatóról. Készítettem egy rövid kisfilmet, illetve elárulok néhány kulisszatitkot az alábbi videóban. Igyekeztem értelmesen beszélni, ami sajnos nem igazán jött össze, de kérlek, nézzétek…..
B'estella Artsy 2018.05.24 17:30:20
A hordható művészet az egyik legszebb formája a divat és a festők, szobrászok műveinek ötvözésére. A klasszikus festményes felsők mindig is a szívem csücskei voltak és én is szerettem volna egy ilyen jellegű, érdekesebb darabot beszerezni, ami nagy valószínűséggel nem jön velem szembe az utcán. Mi…..
B'estella Five travel outfits 2018.04.23 17:07:56
  Aki idén olyan szerencsés helyzetben van, hogy nem kell semmilyen érettségire készülnie, az a legjobban teszi, ha májusban elutazik valamerre a szabad napjaiban. A legtöbb európai országba már jócskán megérkezett a tavasz, így a bundás téli kabátokat nyugodtan lecserélhetjük egy vékony…..
B'estella Golden boundaries 2018.03.31 19:36:48
Golden boundaries   Egészen kicsi korom óta járunk apukámmal autós találkozókra és old timer kiállításokra, így a régi kocsik már szerves részei a családi programoknak. Mikor apa hazaállított ezzel az arany színű csodával, egyből nekiálltam valami outfitfotózás témán agyalni. Két nagyon hasonló,…..
B'estella Bang bang 2018.03.26 19:54:20
Bang bang   A vagány mintájú vagy feliratú felsők mindig is közel álltak a szívemhez; a mai szett kulcsdarabja is egy ilyen stílusú ing. Bár az időjárás még most is kiszámíthatatlan, azért már egyre inkább előkerülnek a szekrény mélyéről a tavaszi darabok, mint például ez a fekete rövidnadrág,…..
B'estella Far East tale 2018.03.04 17:30:34
Far East tale   Bár a blog szempontjából az utóbbi két hónap igencsak eseménytelenül telt, elég mozgalmas napokat tudhatok magam mögött. A sok-sok programmal teli délutánon és hétvégén kívül azért egy kis pihenésre is jutott időm, és néhány barátnőmmel kiruccantunk egy párnapos zalakarosi…..
B'estella Windblown 2017.12.30 17:42:14
Windblown   Az év utolsó napjait igencsak szeszélyes időjárás jellemzi és sajnos idén is elmaradt a fehér karácsony, de lassan hosszászokunk, hogy márciusban jut eszébe esni a hónak és tavaszra érkezik a téli hideg is. Előnye azonban az enyhe télnek, hogy nem szükséges óriási hógolyóvá bugyolálni…..
B'estella Comfy 2017.12.24 14:30:12
Comfy   Végre valahára eljött a kedvenc napom az évben, ami csak a családról és az evésről szól! A mai napra egy szuperkényelmes bekuckózós outfitet hoztam, mivel ilyenkor nincs is jobb, mint együtt filmezni a famíliával egy bögre forrócsoki kíséretében. A meleg kötött zoknik a téli időszakban a…..
B'estella Laced up 2017.12.11 14:55:27
Laced up   Számos olyan szín van, ami bizonyos bőrtónuson mutat a legjobban. A kreolbőrűek több szempontból is előnyben vannak, hiszen az ő bőrükön vibrálnak legélénkebben a színek, illetve nem sápasztják őket a pasztelles árnyalatok sem. Sokáig nem mertem világos színeket hordani, mert így is…..
B'estella Freckled wanderer 2017.11.25 22:39:14
Freckled wanderer   A fehér ing egy klasszikus örök ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból és remekül variálható különböző alkalmakra. Minden alapruhatár elengedhetetlen része, hiszen elég belőle egy jó minőségű és kényelmes szabású darab, amit évekig tudunk hordani. Nagyon praktikus tud lenni…..
B'estella Socks'n'go 2017.11.07 16:41:24
Socks'n'go   A zokni-szandál kombó sokaknál kiveri a biztosítékot, de számtalan remek megoldás létezik már, hogy ezt a fura trendet hordatóvá tegyük. Igazából ez az a divat, ahol a legfőbb szabály, hogy nincs szabály. Azon kívül hogy ne egy agyonhordott lyukas zoknit húzz fel, lehet vékony,…..
B'estella Forever or never 2017.10.29 18:14:33
Forever or never   A szakadt farmernadrág az egyik legmegosztóbb trend a mindennapokban. Tipikusan az a divat, amit az idősebb korosztály értetlenkedve néz és amire sokan tesznek különféle megjegyzéseket. A "Nincs pénzed gatyára?", a "Mintha a kutya szájából tépték volna ki." vagy a "Te ezért…..
B'estella Torn apart 2017.10.16 18:01:00
Torn apart   A kellemes őszi időnek hála még nem szükséges tetőtől talpig kötött ruhákba bugyolálni magunkat és élvezhetjük az indián nyár napsütéses perceit. Az átmeneti kabátok amúgy is nagy kedvenceim, ez pedig a tökéletes időszak a dzsekis szettek viseléséhez.  A stílusok vegyítése egy…..
Face masks and scrubs review   Manapság az ételek mellett a kozmetikumok között is egyre népszerűbbek a természetes összetevőkből álló arcápolási termékek és biosminkek. Ezek nem tartalmaznak sem mesterséges színezékeket, sem kőolajszármazékokat, illetve használatuktól kisebb eséllyel alakulhat ki…..
B'estella Denim on denim 2017.09.23 17:31:34
Denim on denim   Az egyik legtipikusabb őszi ruhadarab a farmerdzseki. Évtizedek óta hódít a farmertrend, természetesen mindig meg-megújulva. A felvarrók, hímzett minta és a kitűzők idén minden lehetséges ruhadarabot elárasztottak. Az én dzsekimet virágmintás hímzés díszíti. A londoni New Lookban…..
B'estella Wet hair day 2017.08.26 17:33:14
Wet hair day Augusztus legutolsó napjaiban érdemes lecsapni egy last minute nyaralási lehetőségre és kiruccanni valahová a családdal vagy a barátokkal. Nyaralás alkalmával igyekszem minél kevesebb ruhát pakolni, hogy elférjek egy kisebb utazótáskában. A nyári ruhák ilyenkor nagyon praktikusak…..