Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mérő lászló

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kép Leonardo da Vinci és Mike közös munkája   Jézust elárulták, majd háromszor is megtagadták az utolsó vacsora éjszakáján. Igaz ugyan, hogy Márki-Zay Péterben nem sokan látták a megváltót, s talán saját magán kívül senki más nem hasonlította a Názáretihez, ám tény, hogy az utolsó éjszakán őt is…..
mérő lászló 2022.04.14 09:40:09
@ulpius66: Nos, ha te összefosásozol, akkor én meg O1G-zek, sőt, O1rohadtG-zek - ezt akarod? Az lehet, hogy agyonnyertétek magatokat, de 1,8 millió ellenzéki szavazó így is volt!

Azt mondjátok, tiszteletet a magyaroknak - akkor te is add meg a tiszteletet ennek az 1,8 millió embernek! Akik amúgy szintén magyarok, azért is értik az aljas sértegetéseidet. Brüsszelben nem értik, szerencsédre.
Az MSzP romjaiból ez a mai Fidesz nőtt ki. Nagyon korhadt romokon nagyon életerős növények tudnak tenyészni. Ehhez képest a Fidesz meglepően rövid idő alatt hasonlóan korhadt romokat hagy maga után, mint az MSzP. Nagy az esélye, hogy ezekből a romokból ismét valami hasonló…..
Amikor már akár jobbra, akár balra nézünk, csak nagyon elkurvult kurvákat látunk, utolsó reményként maradnak a többé-kevésbé szüzek. Azok viszont nem csoda, ha ügyetlenkednek. Indokolt, hogy ezt elnézzük nekik, legalábbis egy darabig. De ahhoz kevés a következő választásokig…..
Orbán Viktor az internetet továbbra is valamiféle formában megadóztatandónak érzi, mert „kíváncsi arra, hogy az interneten keletkező hatalmas extra profit hova lesz, és nem lehetne-e annak egy részét itt tartani Magyarországon.” Nos, elárulom neki: fantomra vadászik. Jelenleg nem…..