Regisztráció Blogot indítok
Adatok
márkszonja

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZERKESZTŐK: V.H.Salvador H.Nóra Fotós: V.H.Salvador   Elindultunk… Már mind nagyon vártuk a keddet, hiszen akkor mentünk el a gekkóért. Velünk tartott még Virág és Ábel is.   Az állatkereskedésben Az állatkereskedésben annyi állat volt, hogy azt sem tudtuk, hogy merre nézzünk! A kicsi…..
(írta: Rafael Noé) Az osztálynak nagy munka egy-egy délelőtt előkészülete. Ez úgy zajlik, hogy Dóra megírja a kis előadást, aztán sokszor elpróbáljuk. Az előadás most éppen arról szólt, hogy a királylány mindig csak az aranyfájával foglalkozott, de az apja hozzá akarta adni a lányát valakihez. A…..
Hiszitek vagy sem, ez a mandulás, lisztmentes verzió százszor jobb, mint bármelyik Sacher, kivéve az eredetit. Nagyképűen egyenesen az eredeti bécsi verzióhoz tudnám csak hasonlítani.  Gyűlölöm a száraz, fűrészpor-szerű Sachereket. A magyar cukrászat valamiért mániákusan…..
márkszonja 2016.02.15 07:28:39
@nmlss: ha hűtőbe teszed pár órára, a vajtól összeáll annyira, hogy könnyebben fel lehet vágni.
Írta: ATIFORCE Hogy miért jó gépeket használni a tanuláshoz? Például PPT-ket alkotunk, amiknek írása közben kutakodunk az interneten, így hasznos információkat szerzünk meg magunknak és adunk át a társainknak.   Az adott témához kapcsolódó filmeket nézünk, például a vallások témában a Hét év…..
írta: Rafael Noé A storyboard egy kreatív alkotás. Az osztályban ezzel foglalkoztunk pénteken. Először forgatókönyvet írunk, ezután a vázlatpontokból storyboardot rajzolunk. A képek úgy követik egymást, mint a filmkockák. Ezt Szent Erzsébet mondájából készítettük. Mennyivel izgalmasabb így, mint a…..
írta: Kemecsi Márton Én mint „tudós” iszonyúan élveztem az első témánkat. A téma neve Helyem a világban, és az első részében a gyermekjogokról, a második részében a vallásokról tanultunk. Azért élveztem annyira, mert sok rajzos, kreatív feladatot kaptunk. Homokmandalát szórtunk, barheszt sütöttünk…..