Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fénycsepp

0 bejegyzést írt és 923 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ismerkedés nagyon élvezetes tud lenni, főleg, amikor a két fél passzol, tudnak beszélgetni és élvezik egymás társaságát. De, mint mindennek, ennek is van egy árnyoldala, ami megelőlegezi a lekoptatást...
Jövő héten újranyit a világ legjobb étterme*, csak épp alaposan megváltozott koncepcióval. Fotók: noma Facebook-oldal..
Az új NAT körüli (oktatás)politikai harcok szemlátomást nagy társadalmi érdeklődésre számíthatnak mostanság. Sok múlik ám ezen! Éppen melyik érdekcsoport értékei sütögessék ki a pedagógusok szemét és az uralkodó osztályok pecsenyéjét. Megy a csöppet infantilis mutogatás is. Maruzsa azt mondta.…..
Van ez az oldal, a Society6, talán már hallottál is róla. Ha nem, akkor elárulom: ez egy elég cool felület, ahol alkotók árulhatják a munkáikat. Itt bukkantam rá egy napon Hilde Atalanta, holland illusztrátorra. Testpozitív alkotásokat keresgéltem és egyszercsak rátaláltam a The Vulva Gallery-re.…..
Az országos étterembezárás budapesti vetülete: így mutatnak csúcséttermeink bezárva. Rekreációs tevékenység gyanánt körbebicikliztem az ország legjobb éttermei közül néhányat...
Amikor az ember kicsit művelődni szeretne a földigiliszták titokzatos életét illetően, a legmegfelelőbb munka minden kétséget kizáróan Janet és Allan Ahlberg Kis Kukac Könyve. Ha mégis maradnának megválaszolatlan kérdések, a jelen írás – mintegy az alapmű kiegészítéseként – kísérletet tesz a zavaró…..
A Fox-animáció egy műfaj, amit sokáig a szakmában is sokan elismertek a '90-es években de még akár a 2000-es évek elején is, a mai animációs Fox-paletta pedig bebetonozottan három szereplőből áll. Ezek a Simpson család, a Family Guy, illetve a Bob burgerfalodája, amelyeket indulásuk óta a Fox…..
Mindenki szingli Szingli és mingli 2019.12.18 17:00:00
Ha már megszoktuk, hogy az egyedülállókat szinglinek nevezzük (és könyörgöm, anélkül hogy közben fintorognánk), akkor szembejön a még furcsább mingli kifejezés. Sokaknak a muglik jutnak erről eszükbe, vagyis a varázsmentes emberek a Harry Potter univerzumból – akik a varázslók világából nézve igazi…..
Férfiszív Forever alone? 2019.06.13 07:18:14
Az első, tudatosan szingli generáció elérte a negyvenet hazánkban is. Vannak, akiknek ez semmit nem jelent, hiszen talán egész életükre tudatosan ebben az életformában látják a saját boldogságukat. Mások fordulóponthoz, válaszúthoz érkeztek. Az egyedül felépített csillogó élet (vagy éppen csak…..
Tarlós István drogháborúba kezd Budapesten, és sürgős eredményeket vár. Szakmai alapokon nyugvó bizottság és fővárosi drogstratégia helyett, végül csupán egy Tarlós által vezetett kábítószer egyeztető fórum jön létre a fővárosban. És a főpolgármester ettől várja az eredményeket. Kicsit olyan…..
Alig dobta fel a sajtó a nyelvvizsga felvételi követelmény elhalasztásáról szóló álhírt, hogy aztán szörnyülködhessenek az olvasók a kemény realitáson, majd az EMMI jóságos amerikai nagybácsiként kétszer kéthetes külföldi nyelvtanfolyamot ígért 140 ezer középiskolásnak. Kásler Miklós miniszter…..
Bőven van oka a kétségbeesésre annak, aki a legfejlettebb technológiákat szeretné használni, mégis maradna az Apple termékeinél. Vannak eszközök, amiket évekig nem fejlesztenek, míg másokat frissítenek ugyan, de az meg nem hozza el a várt fejlődést. Vajon mi kellene ahhoz, hogy nyugodtan üljünk le…..
Időnként olyan érzésed van, mintha mindenki ugyanabból a katalógusból rendezné be a lakását? Szeretnéd kifejezni az egyéniségedet a bútoraiddal is? Ha épp dohányzóasztalt keresel, de unod az egy kaptafára készült darabokat, akkor a mostani gyűjteményünket imádni fogod...
Két héttel ezelőtt megkérdeztünk Titeket Instagramon és Facebookon, hogy ha változtathatnátok egy dolgot Budapesten, akkor mi lenne az? Szerencsére sokak fantáziáját megmozgatta ez a kérdés, így mi is rengeteg izgalmas választ olvashattunk. Volt azonban öt olyan „kívánság”, ami jóval gyakoribbnak…..
Számos érvem van rá, hogy miért érdemes bevetni a bujaságra kódolt bábukat. A kuncsaftok pontosan azt kapják, amire vágynak, ráadásul senkinek nem esik bántódása...
Ha javasolhatom, semmilyet. Korábban már utaltam erre, de most, hogy kint vannak az új készülékek, ideje újra megvizsgálni az esetet. Már csak azért is, mert ilyenkor mindig lejjebb csúszik az összes előző generáció árszabása, miközben persze értékükből cseppet sem…..
A paralimpia fogalmával először akkor találkoztam, amikor 14 éves koromban kiderült, hogy műteni kell a gerincemet, és az is eldőlt, hogy Dr. Jeszenszky Dezső lesz az orvosom Németországban. Akkor a kezembe adtak egy cikket Szekeres Pálról, aki szintén Jeszenszky betege lett, miután 1991-ben súlyos…..
Először is, egy dekát se fogytam, hovatovább a helyzet tovább romlott, de ahogy az lenni szokott, mindig találtam okot arra, hogy elodázzam a fogyókúrát. Pedig egészen jól alakultak egy darabig a dolgok, pár hónapig vega voltam, de rájöttem, hogy hosszútávon nem tudom fenntartani azt az életmódot…..
comment:com Robots, bitch! 2018.09.14 10:02:13
Az HBO Westworld című sorozata a harmadik évadra beszerzett magának egy háromszoros Emmy-díjas színészt Aaron Paul személyében, akit leginkább a Breaking Bad Jesse Pinkman nevű karakterének szerepéből és szenvedélyes "bitch" kiszólásaiból ismerhetünk. Paul karaktere eredetileg csak az első…..
  - Jó napot kívánok! Kérek szépen 10 dkg szalámit. - azt hiszem ez az az alapmondat, amit mindenki ismer és használ, aki boltba jár.  Bocsánat, korrigálnék! Azt hittem, ez az a mondat, amit mindenki használ...
Hosszú hallgatás és gyógyulás után új lemezt ad ki a kanadai rockénekesnő, Avril Lavigne. Az első, Head Above Water című új dal szeptember 19-én jelenik meg...
Volt egyszer egy Beloiannisz Híradástechnikai Gyár, és volt annak egy keszthelyi üdülője. Ebbe az üdülőbe jártak nyaralni a gyár dolgozói a családjukkal. Noha az épület nem túl nagy, és nem is a Balaton partján áll (bár nincs messze a Helikon Strandtól), a medencével, játszótérrel, sportpályákkal és…..
Az egykori Szovjetunió területén rengeteg olyan tömegközlekedési rendszer üzemel(t), melyek nyugati szemmel teljesen szokatlannak, vagy irracionálisnak tűnhetnek. Azonban a Szovjetunió sajátságos világában, ahol többek közt a kevés pénz, az erőltetett iparosítás, a propaganda, a magán…..
fénycsepp 2018.09.05 06:55:49
Autoimmun blog Szülés? Nem! 2018.08.27 09:27:13
A cím láttán biztos vagyok abban, hogy azonnal felháborodást kelt némelyekben, lesz olyan, akiben kíváncsiság ébred, és lesz, aki együttérez majd az olvasottakkal.Manapság amúgy sem lehet úgy barangolni az internet berkeiben, hogy az ember arcába ne vágnák kötelességét, már ami a gyermekvállalást…..
Mary Shelley-ről, a Frankenstein írónőjéről életrajzi film készült, amelyet a napokban mutatnak be világszerte. Ő volt az úttörő a sci-fi irodalmat gazdagító nők sorában, de számos követője volt – emlékeztet a Huffington Post. Ezek a nők, bár kevésbé népszerűsítették…..