Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lauren_blogger

264 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
11 éves történet érkezett a végéhez, és már sokan tudjuk,  hogy állnak tényleg bosszút a Bosszúállók. A Marvel  filmes univerzuma, a Cinematic Universe (MCU) egy, a filmtörténetben ilyen formában keveset látott bravúr. 21 egyenként is önálló, hatalmas költségvetésű filmből áll össze egy egész, mely…..
Elon Musk nem az a fickó, aki éppen a visszafogottságáról lenne híres. A Tesla és a Mars-programok látnok atyja ebben a modern otthonban töltötte napjait, de most egy súlyos összegért megválik tőle. Egy Teslát kilőtt az űrbe, tavaly lángszórókat kezdett forgalmazni lakossági felhasználóknak a…..
A 20-21.századi luxus divat kikerülhetetlen alakja hunyt el. Életét mindig kettősség jellemezte: hatása a divatra megkérdőjelezhetetlen, munkássága nagyon is előremutató de magán élete sok titkot rejtett. Nyílt titokként kezelt homoszexuális kapcsolatról 2006-ban nyilatkozott, élete utolsó éveiben…..
A Land Rover ikonikus modellje tavaly köszönt el örökre a vásárlóktól és rajongókról – legalábbis eddig ismert formájában. Az új Defendert 2020-ra ígéri a gyártó, most pedig a hibrid hajtás is felmerült, mint opcionális motor típus. Most mutatunk pár kémfotót. fotó: ©autoexpress.co.uk Az…..
Az 57 éves aranylábú argentin többnyire extrovertált viselkedéséről, a kokainnal való különleges viszonyáról vagy éppen az egyszerre viselt két Hublot-ról híres manapság, a VB-n nyújtott „alakításáról” nem is beszélve. Szakmai múltja azonban a foci-történelem egy kiemelkedő alakjává teszi, lássuk…..
lauren_blogger 2018.07.22 22:20:37
@nyikk: De durva, többször is "bedobta" ? :-D A másik mikor volt?
lauren_blogger 2018.07.23 08:22:06
@nyikk: köszi! :)
Akinek nem hiányzik a shoppingolás hangulata, nincs ideje, vagy csak ki akarja próbálni, annak a Parmigiani Fleurier egy kiterjesztett valóságot (AR - Augmented Reality) használó alkalmazást kínál. Az óravásárlásnak megvan a maga szépsége. Az ember leszűkíti az opciókat, kiválasztja a számba…..
A világ nagyvárosai köztudottan irreálisan drágák, köztük New York, Párizs vagy éppen London, ahol a lakásárak 14.5-szer akkorák, mint az átlagbér. Budapest belvárosában egy szép 1 hálós lakás 30-40 milliótól indul, de találunk 130 millióért is. London belvárosában egy high end lakás áráért a világ…..
Lauren Blog Range Rover SV Coupé 2018.03.07 17:43:25
A Land Rover ismét újradefiniálja az SUV piacot. A kétajtós terepjáró nem idegen a nagy brit márkától, már az első széria is készült ezzel a kivitellel, valamint többször felmerült ötletként, de nem valósult meg. Legutóbb az Evoque került ki két ajtóval. A Range Rover új kupéja azonban az ismert…..
A sportcipők eladása az elmúlt években egy rendkívül jövedelmező törekvéssé vált, köszönhetően többek közt a hip hop kultúra mainstreammé válásának. Ma már nem ciki sportcipőben munkába menni, és vannak egy kézzel készült bőrcipő árát is meghaladó limitált surranók. Egyes  darabok, még ha…..
lauren_blogger 2018.02.02 11:11:17
@Carradine a gardróbszekrényben: jogos a felvetés, pontosítanék!
"A hazai szlengben" valóban nem terjedt el, de ebben a szubkultúrában használatos, főként az angol nyelvű oldalak, stb. miatt.
Mi azért döntöttünk az angol kifejezés mellett, mert a "tornacipő" túl iskolaszagú, az "edzőcipő" kifejezés a funkcionalitást hangsúlyozza, talán ugyan így a "sportcipő" is :-)
lauren_blogger 2018.02.02 11:11:56
lauren_blogger 2018.02.02 11:12:52
@Stenonis: főleg a Rick Ownes Iguana XD
Lauren Blog Öltönyös vaddisznó 2018.01.22 13:12:37
Autóipai ikon, akárcsak ihletője a Land Rover Defender. Szerencsére a gyártó nem fosztotta meg brutális külsejétől, a terepképességek eszméletlenek, de belül mégis egy teljesen más világ tárul elénk, amit eddig megszoktunk a G Mercitől. Ez a vadállat egyértelműen szelídült kicsit. A Mercedes…..
Lauren Blog Caviar iPhone X Tesla 2017.11.20 11:20:29
Az Apple termékei régóta viszonyítási alapnak számítanak a technológia terén, legutóbb mi is igyekeztünk alternatívát mutatni az iPhone X-re. Amit a Caviar csinál az iPhone-okkal, arra azonban nincs alternatíva - az arannyal, gyémánttal borított mobilok után itt a méregdrága napelemes…..
Az iPhone X gyermekbetegségeiről sok hír szól, lehet imádni vagy utálni. Aki csak az almás cg készülékeit akarja birtokolni, úgyis megveszi, de ha te vacillálsz, akkor adunk 5 tippet, mit választhatsz az új iPhone helyett. Nem mindegyik olcsó, a Huawei csúcsgépe 250 ezer forint felett lesz, de…..
lauren_blogger 2017.11.16 11:14:12
@oldcars: tök jó, köszi hogy megírtad a tapasztalatod! :)
lauren_blogger 2017.11.16 11:15:06
@Altezza: tényleg jók a HTC-k
Egy amerikai muszlim vívónő, Ibithaj Muhammad állt modellt az első hidzsábot viselő Barbie babához. A Mattel a Twittere tette közzé a hírt. forrás: myajc.com A harminc éves, New Jersey-i születésű vívónő volt az első amerikai olimpikon aki hidzsábban indult egy olimpiai sportágban. A 2016-ban…..
Készen állunk a 2018-as kollekcióra,de valaki annyira imádja a márkát, hogy enni is akarja. Az olasz luxus cég egy limitált „ehető” kollekcióval ünnepel. A 2018-as tavaszi kollekció számtalan étellel kapcsolatos darabot tartalmaz. A DG egy ideje keresett megfelelő partnert az ételek inspirálta…..
Egy New York-i székhelyű startup találmánya képes arra, hogy egy luxustermékhez érintve pár perc alatt kielemezze, valódi-e vagy hamisítvány. Az eszköz mesterséges intelligencia segítségével, egy hatalmas adatbázisból dolgozik. fotó: entrupy.com © Az Entrupy nevű kütyü egy tenyérben elférő…..
Lauren Blog Mackenrow asztal 2017.09.06 13:49:46
Mindenből lehet arannyal bevont verziót csinálni, kirakni gyémántokkal és így elkészíteni annak luxus változatát. A Mackenrow ping pong asztala részben a felhasznált anyagok, de leginkább művészi és magas minőségű kivitelezése miatt különleges. Amikor valami már önmagában is prémium termék és nem…..
Alighanem a világ egyik legmodernebb luxus sportverdája lett az új Bentley Continental GT. A jövőre 15 éves modell egy totális megújuláson ment át – az eredmény páratlan. 2003-as megjelenésekor a Continental GT hatalmas dobás volt az angol márkának, persze az őt tulajdonló Volkswagen AG-nek. Az…..
Engedd szabadon a benned szunnyadó íróasztal-organizátor tehetséget – így hangozna egy túlzó cím erről a hasznos life hack-ről. A legtöbbet ismerjük, pofonegyszerű, de mégsem így csinálunk minden sokan. Valójában ez a cikk azért született, mert nekem óriási szükségem a címben szereplő kérdés…..
Egy friss update arról, mi az ami a mi kívánságlistánkon szerepel. Az itt található eszközük némelyike megfizethető a maga kategóriájában, valamelyik pedig még prototípus fázisában van. Soundbar, steak érlelő, szobabicikli és más egyéb, de mindenből a legjobb. Nektek melyik tetszik? Grovemade…..
lauren_blogger 2017.08.24 22:40:57
@Netuddki.: Tőlem csak nyugodtan, de maradjunk meg kultúráltnak ;-)
lauren_blogger 2017.08.24 22:44:34
@ekat: Ha szereted az ilyesmit, ez talán érdekelhet:
lauren.blog.hu/2016/05/12/bamulatos_az_immersit_mozgo_kanapeja

Azóta már kapható
lauren_blogger 2017.08.24 22:46:23
@Metaaal: XD
Az Apple korszakalkotó mobilja idén ünnepli 10 éves jubileumát. Ha hihetünk a híresztelésnek, a OnLeaks most belsős képeket kaparintott meg a hamarosan megjelenő új iPhone-ról. Mi is írtunk korábban az iPhone 7 megjelenése előtt, hogyan nézhet majd ki az azóta megjelent modell. Most a OnLekas-hez…..
A Szépség és a szörnyeteg filmfeldolgozása ebben a hónapban átlépte a bűvös, 1 milliárd dolláros összbevételt. Ezt a lécet pár film már megugrotta, lássuk, melyek ezek és milyen nagy összeget kaszáltak. © Marvel Studios / Paramount Pictures Az imdb.com közölt egy listát arról a 29 filmről, aminek…..
Lauren Blog Baselworld 2017 2017.03.23 17:26:58
Az óra-világ legragosabb eseménye, ahol a gyártók bemutatják újításaikat, friss modelljeiket. A teljesség igénye nélkül, de igyekszünk a legérdekesebb svájci csodákat bemutatni Nektek! Cikkünk folyamatosan frissül! A Rolex idei újdonságai Kezdjük egyből egyik kedvencünkkel. A koronás gyártó…..
lauren_blogger 2017.03.24 09:51:18
@brumm.a.tejbe: köszönjük az észrevételt! Többféleképpen ellenőriztük, nálunk bejönnek. Talán a mérettel lehet gond?
Lauren Blog 5+1 dizájnos esernyő 2017.03.18 15:50:13
Az esős napokon az ember kénytelen valamit használni, ha nem akar megázni – valaki az eső ellen autóba ül, valaki sapkát, kalapot vesz. Sokan nem szeretik az esernyőt, de ha már muszáj elvinni magunkkal, akkor az legyen valami különleges! A most következő összeállítás a HVG egy korábbi lapszámában…..
A Porsche Macan kihívója lehet a Land Rover idén megjelenő kisebb modellje, a közúti használatra szánt Velar. Hogy jót tesz-e a nagynevű luxus márkának ez a paletta-bővítés? Üzletileg minden bizonnyal. © carbuyer.co.uk Amióta 2008-ban az indiai TATA 2,3 milliárd dollárért megvette a Jaguar-Land…..
© Disney Te is alig várod a márciusi premiert? És sminkelni is szeretsz? Akkor ez a te napod. Fantasztikus hírünk van: A L'Oreal és a Disney összefogásából gyönyörűséges smink duók születtek, melyek online mától elérhetőek (feb.9) Minden kétséget kizáróan A szépség és a szörnyeteg az egyik legszebb…..