Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fingerbangs

0 bejegyzést írt és 1565 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izzasztó teszben mértünk össze népszerű mobil klímákat, hogy mire képesek kánikulában. Az eredmény minket is meglepett!Kétféle ember létezik, az egyik szerint a mobil klíma nem ér semmit, a többiek azt mondják jó az. Mi lehet az igazság? Két, aránylag nagy teljesítményű, paramétereiben egyforma…..
Egy ausztrál fürdőruhamárka gondolt egyet és a legfrissebb katalógusában a modellek retusálatlan fotóit használta. Amitől persze a net elalélt, a kommentelők dicshimnuszokat zengtek...
Forrás: https://www.pecsma.hu/wp-content/uploads/2015/09/ank-hungast-gyerek%C3%A9tkeztet%C3%A9s-hl06.jpg Beülök a mekibe, a fiamat várom. Egy eszpresszót kérek egy kis pohár narancslével. Most pocsék a kávé. Nem mindegy, hogy ki készíti. Nem látom a szőke huszonéves lányt, egy…..
Régen jártam már a 17. kerületben, leginkább azért, mert tőlem eléggé messze van, nemrég azonban érkezett a hír, hogy egy jó kis bisztróban kiváló burgereket mérnek. Nem is kellett több, már indultam is - az eredményről pedig olvashattok a postban...
fingerbangs 2018.04.17 18:37:19
Egyre kevésbé lehet kikerülni a Flixbust, ha olcsó utazgatást tervezünk Európában, mi is mentünk velük nemrég megint és van két foglalásunk is - azért durva, hogy Bécsbe elvisznek már 5 euróért, miközben a hatósági áras belföldi piacon Győr ennek majdnem a duplája. De erről majd később, most arról,…..
Hadházy Ákos, az LMP vasárnap éjjel lemondott társelnöke kellően kiborúlt ahhoz, hogy őszinte legyen. Elárulta: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat a képviselő-jelölteket, akik vissza akartak volna lépni az ellenzék javára. Szél Bernadettől pedig lemondást…..
fingerbangs 2018.04.10 01:35:13
E sorok szerzője elég konzekvensen ír arról, hogy milyen ellenzéki stratégiákkal lehet(ett volna) megverni a Fideszt. 2012-től, az Alaptörvény egyoldalú elfogadásától és a fékek és egyensúlyok mechanizmusának felszámolásától kezdve szorgalmaztam az ellenzék testületi kivonulását a parlamentből és…..
Mióta hazaköltöztem, keresem az igazi olasz pizzát, a nápolyiról meg már álmodni sem merek. Voltak már különböző próbálkozásaim, például Szatmárnémetiben sikerül belebotlanom egy francia tulajdonú trattoria/pizzéria kettősébe. Betérve és megkóstolva egy cinque formaggit,…..
fingerbangs 2018.03.22 14:04:33
@Fellegjáró Marci: sose ettél ott, fasznak beszélsz hüjeséget, menj etesd meg az állatokat ne itt nyomd a fakenews-t
fingerbangs 2018.03.22 14:22:04
@Fellegjáró Marci: te hüje vagy?
Amikor a MasterCard megnyitotta a reptéri burzsujváró kapuit a fapados horda előtt - vagyis nemcsak a prémiumkártyásokat, hanem a mezítlábas Wizz hitelkártyásokat is beengedték - várható volt, hogy nem kis számban tűnnek majd fel az ingyen kajára és vodkára éhező, szomjazó ócsójánosok.  Íme hogyan…..
Komoly, váratlan, fájdalmas, sokkal felérő kudarc egy fideszes fészekben: a független jelölt a teljes ellenzékkel a háta mögött lemosta a kormánypárt emberét. Hódmezővásárhely cseppben a tengerként mutatja az illiberális demokrácia módszereit. Belebukhat-e Orbán a vő számára kreált panamába,…..
Forrás: MZP fb-oldala Hazudnék, ha azt mondanám, hogy tudtam vagy sejtettem ezt a végeredményt Hódmezővásárhelyen (most olvastam valahol az esemény utáni internetrobbanásban: Hódmenővásárhely), viszont azt elmondhatom, hogy nagyon reméltem a dolgok eképpen alakulását. Nem azért, mert akkora…..
Most az egyszer tényleg rövid leszek. Márki-Zay Péter, az összes ellenzéki párt által támogatott, de függetlenként induló jelölt megnyerte az Almási István korábbi polgármester halála miatt kiírt polgármesteri választást. Nem kicsit nyert, nagyon. 13 076-9 468, ha jobban tetszik 57,49-41,63. Az…..
fingerbangs 2018.02.25 23:49:08
@igaz_ember: nemtom melyik adást nézed, de semmilyen program nincs most se, elszigetelődtünk, gazdaságilag le vagyunk csúszva, csak egy dolog számit: a lopás

ha az ellenzéki összefogás semmi mást nem csinál csak nem lop, már jobbak vagyunk
Mindig vannak slágergyanús helyek, illetve olyan felkapott úticélok is, ahová az átlagosnál olcsóbban találhatunk szállást és repülőjegyet. A következőkben - a Magyarországról induló új repülőjáratokat is figyelembe véve – olyan mesés célpontokról olvashattok, melyeket nem érdemes kihagyni…..
Pár napja derült ki, hogy az RTL Klub műsorán február 5-én indul A Fal Sebestyén Balázs vezetésével. Ez az a műsor, amit tavaly ősszel premier előtt mutatott be a tévéadó azért, mert szerintük a TV2 lemásolta az általuk megvásárolt formátumot. A TV2 A Piramist a reklámjaiban eredetiként hirdeti, így…..
A 2017-es és elég sűrűre sikeredett a magyar modellek számára. A legtöbb címlapot pedig ahogyan néztem, idén Palvin Barbara kapta. Annyit szerepelt magazinokban, és celebritásokkal együtt újságokban, hogy a portugál GQ  magazin az év női modelljének választotta. Ez pedig nem kis elismerés. De nem…..
Elég dögös ajánlatnak tűnik az Extreme Digitaltől a jól hangzó árgarancia, ennek köszönhetően ugyanis elvileg, ha változik egy online vásárolt termék ára a vásárlás és a számlakiállítás között, a vevőnek mindenképp a neki kedvezőbbet kell fizetnie. Mondom elvileg. Gyakorlatban ugyanis nem a…..
Most, hogy nyilvánosságra kerülhetnek a Kennedy-gyilkosság eddig nem publikált iratai, újra előkerült az elnök "titkos társaságokról" szóló beszéde. Alig három hónappal a beiktatását követően, és tíz nappal a Disznó-öbölbeli sikertelen invázió után, 1961. április 29-én John F. Kennedy elnök elmondta…..
fáymiklós Valamit mondani kell 2017.10.25 07:26:00
Nyilván kínos és értelmetlen bármit hozzátenni a Marton László-ügyhöz, meg ha az ember róla beszél, akkor magáról is beszél, vegyetek példát rólam, mennyivel jobb fej vagyok mint a rendező úr. Nem is róla szólnék, hanem a Vígszínház tegnap kiadott közleményéről, ami ötször is megérkezett a…..
A világútlevél előtti korszakban nem volt egyszerű külföldre utazni, főképp az „imperialista” országokba nem. Ilyennek számított a nyugat kapuja, az osztrák főváros, Bécs is. Pedig a Pratert, a romantikus császárváros ódon utcaképéhez hozzátartozó fiákereket, a Stephanskirchét, a monarchia…..